Şimdi Ara

Laptop Ekran Kartını Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar

    Laptopumun fanından gelen ses dolayısıyla laptopu söktüm ve sorunu çözmeye çalıştım. Ne yaptıysam sesi kesemedim. Tekrar bir açiyim dedim. Bu arada aç kapaları elk prizini çıkararak yapıyordum bu yüzden bir kaç sefer windows kurtarmaya falan geçti. velhasıl kelam tekrar söküp taktıktan sonra bir baktım ki ekran kartlarının hiç birini görmüyor. kartların biri ati biri işlemcinin ekran kartı olan intel. sadace çözünürlük 1024 olarak gözüküyor ve hiç bir şekilde donanımları görmesini sağlayamadım.

    şimdi anlamaya çalıştığım şey eğer ekran kartına zarar vermiş olsam ikisine birden veremem çünkü ayrı yerdeler. acaba bios ya da özellikle dikkat etmem gereken bir soketi tam oturtmamış olabilir miyim?

    edit: aygıt yöneticisinden gizli donanımları gösteri seçtim. şu an kartı gösteriyor ama kod 45 diye bir uyarı veriyor bu uyarıyı netten arastırdım donanım takılı değil demekmiş. ama baktığımda tüm soketler takılıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxxo -- 8 Aralık 2014; 23:35:46 >







  • Yok mudur bilen arkadaslar. Garantisi bittigi icin servise vermek istemiyorum problemin tam ne oldugunu anlamadan. Sokak bilgisayarcilarina da guvenmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.