Şimdi Ara

Laptop Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. 21.10.2017 tarihinde Lenovo laptop satın aldım. Fan gürültüsü ve harddisk sorunları nedeni ile 2 kez servise gitti ürünüm. İlk gönderdiğimde hdd arızalı dendi, yapılıp göderildi ürün. Ancak yeni taktıkları hdd'de aynı sesler mevcut fan yine garip çalışmakta idi. Tekrar gönderdim iade amacıyla. Ancak bu sefer arıza görülmedi diye rapor oluşturmuşlar ve geri göndermişler. Ancak hdd'yi değiştirmişler. Gürültüsüz çalışıyor. SSHD takmışlar.

    Ancak bu seferde ürün şarj olmuyor. 3-4 gün oldu kargodan geleli. Şarja takılı bırakıyorum saatlerce yok batarya doluyor gözüküyor ama %9'un üstüne çıkmıyor. Acaba batarya bu kadar kısa sürede arızanabilir mi? Sistemsel sorun olabilir mi? Yoksa bu servisteki uyanık arkadaşlar benim bataryayı söküp, başkasını mı taktılar? Yani herşeyi beklemeye başladım bu Lenovo sersivisinden şu 1,5 aydır hep yalan dolan.

    Tekrar servise mi gönderim, her gönderiğimde çizik sayısı artıyor üründe. Bide gömülü bataryanın değiştiğini vs. anlayabilmemiz mümkün mü?

    İyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.