Şimdi Ara

L2 hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Arkadaşlar yeni yeni L2 oynamaya başladım.L2Extreme üzerinden Tempestte oynuyorum, average levelın 9 olmasından dolayı bu seçimi yaptım.Forum üzerinde aratmama rağmen tam olarak cevaplarını bulamadığım problemler var (belki de adam gibi arayamamışımdır dolayısıyla kusuruma bakmayın).Yardımcı olursanız daha keyifli ve bilinçli bir oyun oynayabileceğime inanıyorum.

    1 - L2 Extreme üzerindeki serverların genel farkları nedir yani biri daha eski dolayısıyla eski oyuncular ve levellar yüksek olmasından ziyade merak ettiğim şey 7X ve 35X mantığı.Bunun yanısıra PK vs. vs. gibi şeyler farklılıklar gösteriyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla.
    2 - Oyunda şu an "silver ranger" yapmaya çalıştığım 33 LvL "elven scout" karakterim var.Fakat para konusunda problemler yaşıyorum şöyle söyleyeyim elimdeki zırh ve silah gibi techizatları alırken oldukça zorlanıyorum daha yeni lion skin setini alabildim ki 32ye kadar 11. lvl dan aldığım zırhı kullanıyordum.Acaba bende mi problem var ? Yoksa oyunda mı problem ? Ya da LVLim arttıktan sonra bu problem ortadan kalkacak mı ?
    3 - Daha önce FRP ve RPG tarzında çok oyun oynadım, özellikle uzun bir ROSE online ve D2 tecrübelerim var (Official Serverlarda).L2'de anlamadığım nokta ise skiller, Rose ve Diablo 2'de skill dağıtımı o kadar önemliydi ki 1 skilli yanlış yere vermek karakterinizi direk çöpe atacak probleme yol açabiliyordu ya da skillerinizi verdiğini levellar sizin level atlama hızınıza direk etki yapıyordu ayrıca stat dağıtımı olduğu için de ciddi hesap kitap yapilmasi gerekiyordu.Ama L2'de bu tarz hata yapmak oldukça zor kalkıp tabi kalkıp bow kullanan bir kullanıcının kalkıp da dagger masterye vermeyeceğini farzederek söylüyorum.İşte bu noktada yaptığınız karakterin gücü, sizin ustalığınızdan hesap kitabınızdan ziyade üzerinizde bulunan ekipmanlar ve silahınızın niteliğinden kaynaklanıyor gibi geldi.Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isterim.
    Mesela roseda karakterinizi att. speed üstüne ya da damage deal üstüne yoğunlaştırma imkanınız vardı, çünkü ekipmanların özellikleri ve seçiminiz karakterinizi ciddi anlamda etkiliyordu.L2'de bu durum karakter farkından (PR ya da SR veya SR veya Hawkeye gibi) başka değişmiyor gibi geldi ve ekipmanlar da bazı setler dışında base olarak geliyor (mesela dodge [evasion] vs. gibi farklılıkları yok)
    4 - PK olduktan sonra, bu durumu daha hızlı bertaraf edebilmek gibi bir şansımız var mı ? Beklemekten başka.
    5 - Nihai ekipman craftı yapan NPCler oyunda var mı ? Ben mi göremedim ? Atıyorum "Salamander Skin" yapmak istiyorum mesela.
    6 - Araştırdığım kadarıyla oyunda symbol makerlardaki dövmelerden ziyade "tattoo of soul", "tattoo of blood" vs. gibi dövmeler bunların nasıl edinildiğini merak ediyorum.
    7 - Oyundaki base statların etkileri neler ? Mesela bir yay kullanıcısı için dex mi DMG artırıyor yoksa -saçma olacak ama- STR mi ? Ya da Critical ve Evasion arttıran nedir ? DEX'mi CON'mu ?

    Şimdiden teşekkürler...

    Not : Bu arada nickim "BadLuck" donanımhaberden arkadaşlar varsa oyunda görüşmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zee -- 6 Şubat 2006 23:35:02 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.