Şimdi Ara

KYK YURT BAŞVURUSU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Bu yıl kardeşim üniversiteyi kazandı ve kyk başvurusu yapmış. Ben şu an üniversite öğrencisiyim ancak birkaç haftaya mezun olma ihtimalim var. KYK başvurusunda kardeşlerin okuması durumunda önlere alınma olayı var bilirsiniz.

    Şimdi başvuruların son günü ben bir bütünleme sınavına gireceğim ve muhtemelen 27-28 ağustos gibi açıklanacak. Kalma ihtimalim de var tabi. Geçersem mezunum, geçemezsem tek ders sınavına kalacağım o da eylül ayının başlarında olacak. Kardeşimin okulu ise Eylül ortalarında açılacak. Yani şu an mezun değilim ancak kardeşim okula basladığında mezun olma ihtimalim yüksek. KYK başvurusunda kardeşim abim üniversite okuyor diye kayıt yapmış ve öğrenci belgesi istemiş okul. KYK'ya odaya yerleştiği sırada da ibraz istemiş heralde. Ben de e-imzalı bir belgeyi dün sistemden çıkarttırdım, sonuçta şu an öğrenciyim.

    Size sorum burada bir sıkıntı olur mu? Yani şu an öğrenciyim ama bir ay sonra (belki daha da az bir süre içinde) mezun olma ihtimalim kesin değil ancak oldukça yüksek(%80 ihtimalle mezunum diyebilirim). Ve ben 16 ağustos tarihinde düzenlenmiş bir öğrenci belgesi çıkarttırdım, okul açılınca ve yurt çıkarsa bunu götürecek kardeşim. Kardeşime kyk yurdu çıkarsa ve bu 16 ağustos düzenlenme tarihli belgeyi kyk'ya ibraz ederse bir sıkıntı olur mu? (16 ağustos kyk başvurusu tarihleri içinde) Ve benim kardeşimin belgeyi ibrazı tarihinde mezun durumunda olmam bir sıkıntı yaratır mı?(Gerçi üniversite ile ilişik kesmem mezuniyetten 1 ay sonrayı bulur herhalde, sonuçta diploma hemen çıkmıyor)

    Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

    İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_thisrock -- 17 Ağustos 2016; 12:49:15 >







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.