Şimdi Ara

Kutu Açma: PSVITA Starter Kit kutu içeriği video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
22.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ooo bu video iyi oldu..
    ben kutu içinden çıkan malzemelerin üzerinde sony wii yazıyo zannediyodum..
    adamlar üzerinde ps vita yazıyo orjinal bir kutu falan diyo ya..
    ne olacaktı acaba?
  • ps vita starter pack 35-39$ fiyattan satılmakta
    y.dışı sitelerde
    http://www.amazon.com/PlayStation-Vita-Starter-Kit-Memory-Card/dp/B006PP4136



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 13 Mart 2012; 13:36:46 >
  • Kutuyu ilk olarak açtınız ve içinden şarj cihazı çıkmadı, usb pc bağlantı kablosu da yok? İlginç.

    Sony acaba bu cihazı güneş enerjisi ile mi çalıştırıyor.
  • Sonunda 2011 Yazıyo Ne demek şimdi bu ? ayrıca bide hafıza kartları vatanda felan stoklara girdi dyurulur !
  • Selamlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ama ğye değilim onu söyliyim önce...

    Psvita ya gelince... Bu ürünü bu kadar iyi bir ürün gibi anlatmak bana biraz garip geliyor. İçinden çıkan 50 cent lik aksesuarları hazine bulmuş gibi anlatıyorsunuz. Bence psvita güzel bir ürün ancak kesinlikle parasını haketmiyor. Ben fiyat performansa bakarım . Benim gibi bakmayanlara saygım var tabiki. Ama özellikle Mesut Çevik bey i uzun yıllardır takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki... Bu ürün incelemeleri reklam kokuyor . Ürün inceleme yapan editölerin ürünlere bizim gözümüzden bakmaları gerekir bence . Sony nin veya x firmanın değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
    anasayfa reklam dolu olunca rahatsız oluyorum.

    Merhaba,

    Bu tip yorumlar görünce ister istemez "maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek" sözü geliyor aklıma.

    Yani 10 binlerce dolarlık sunucu alınsın, 40 kişilik kadro site ayakta dursun, içerik çıksın diye sabah akşam uğraşsın, sitede yer alan bütün hizmetler kullanıcılara ücretsiz sunulsun ama bu sayfada reklam olmasın, bir yerlerden gelir elde etmesin herkes cebinden versin.

    Eğer reklam bannerları olmadan bunca masrafın altından kalkılabilecek bir yol var ise lütfen paylaşın biz de bu yükten kurtulalım siz de.

    Videonun başındaki reklam için bile reklamı geç butonu koyduk, zorla sizleri bir yerleri beğenmek veya üye olmak zorunda bırakmadan ne varsa kullanabilmeniz için çalışıyoruz. Tek istediğimiz ise biraz anlayış.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Ben herzaman ki gibi yine keyifle izledim sizi . Özellikle Mesut ve Eridnç abiler bu tür incelemelerde daha çok keyif veriyor.

    Açıkçası , çıkan bir çok ürünü hemen alma imkanım varken , Mesut Çevik veya Erdinç İyikul'un incelemelerinden sonra alıyorum . Çünkü ; Neyin ne olduğunu , nasıl yapıldiğıni veya neye yaradığını ( yukarida izledigimiz 10'' bir video ile bize sunuyorlar) kısa sürede ve en kapsamlı şekilde sunmayı başarabiliyorlar ...

    Birde son olarak yukarıda ki reklam eleştirisine kendimce bir yorum yapacağım... DonanimHaber forumlarinda günde fix 10 Saat online olmaktayim.Okulda , yolda , otobüste , derste , kütüphanede , dershanede hatta çıktığım tatillerde bile havuz başında arada sırada DonanımHabere bakıyorum...

    Evet reklam görüyorum , reklam görüyoruz ama bir kere demedim ben "ABİ BU ADAMLAR DA NE YAPİYOR YA REKLAM REKLAM REKLAM..." Demem çünkü gunde hem ortalama 10 saat forumda oluyorum ve hicbir bedel ödemeden bu kadar bilgiden istifade ediyorum , okuyorum , öğreniyorum...Bu yüzden özellikle DAHA ÇOK REKLAM ALMALARINDAN YANAYIM !!!

    Çünkü ne kadar maddi olarak gelişir ve Türkiye'nin Top İnternet sitesinde ilk 5 ' e vs girerse o kadar daha çok takipçilerine inceleme imkanı , sunum , yorum , fayda ve bilgi sağlarlar...

    Bu yüzden her zaman ben bu ekibe teşekkürlerimi sunuyorum verdiği ve verecekleri emeklerden dolayı her zaman teşekkür ediyorum...

    Özet geçecek olursak : NE KADAR UN , O KADAR EKMEK DİYORUM

    VE ERDİNÇ & MESUT ABİYE BU İNCELEMELERİNDEN DOLAYI CANI GÖNÜLDEN SONSUZ TESEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM




  • quote:

    Orijinalden alıntı: draconist

    Kutuyu ilk olarak açtınız ve içinden şarj cihazı çıkmadı, usb pc bağlantı kablosu da yok? İlginç.

    Sony acaba bu cihazı güneş enerjisi ile mi çalıştırıyor.

    Dikkat ederseniz, kutu acma videosu vitanin kendisine ait degil,adi ustunde starter kit yani aksesuar kutusu.Sarj cihazi ve pc baglantisi vitanin kutusunda cikiyor zaten.Bir daha ayni icerigi aksesuar kutusuna neden koysun ki.Ne yapqcaksin 2 tane sarj aletini.Size tavsiyem, hangi konu olursa olsun, baliklama dalmayiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen ters oturmayın. Yıllardır bir düzene alıştık gidiyoruz. İnceleme güzel olmuş teşekkürler. İyi ki varsınız.
  • Sony yine bolge bolge kirpma yapiyor. 39$'a aldigim starter kit'de basdaki stand gibi olan kap yok. Onun yerine kulaklik ve 4Gb hafiza karti var...
  • Diğer incelemeye de yorum yaptım buna da yapıyorum.

    Araştırmadan etmeden bilgi veriyorsunuz. Diğer incelemede de ps3 oyunlarının hepsini psvita'da oynayabilirsiniz gibi bir tabir kullandınız ki bu şu an sadece cfw'li ps3 sayesinde oluyor.

    Neyse;

    Sony bedava starter pack yollamış, reklam yapacağım diye direkt atmışsınız kendinizi stüdyoya

    Yahu o sticker analog'un oraları falan kapatmıyor. Sadece ekranı kapatıyor. O şekilde olmasının sebebi kolay uygulayabilmeniz için.

    İyi güzel reklam yapın bu işler reklamsız olmaz ama ohooooo binlerce insan izliyor sizi biraz dikkat yahu :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 13 Mart 2012; 15:02:26 >
  • Kulaklık olsa dahada güzel olurdu :/ Stand'ı bana 3ds in şarj etmek için kullanılan stand'ını hatırlattı. Düşük bir cümle oldu :D
  • Çakmaklıktan şarj aletini de koysalarmış tam olucakmış. Ama olur mu hiç efendim, onun için ayrı bir paket olacak adı da Travel Kit olacak. Travel kitte çakmaklık şarj aleti var, Stand Kutusu yok. Diğerleri aynı. Nasıl oynatmalık yapsam da para kazansam diye düşünen Sony' den başka bir şirket tanımıyorum. Kulaklığı ayrı, hafıza kartını ayrı, kılıfları, koruma, taşıma aletlerini hep ayrı ayrı alıcaz. Sony başka türlü nasıl zengin olacak değil mi. Çok çakalsın Sony çok!
  • öve öve bitirememişsiniz ancak en azından kılıflardan biri ps vita ile birlikte "ücretsiz" verilmeliydi. sony bu kadar paragöz olursa milyoner de olsam almam ürünlerini.
  • Kutu içeriği gerçekten çok zengin.
  • güzel bir inceleme olmuş.
  • reklam olmasın diyen arkadaşlar dh sitesine ne kadar bağış yapacak?

    Bu dünyada her şeyin bir karşılığı var. Maddi ve Manevi anlamda bu böyledir.

    Namaz kılma, oruç tutma, güzel ahlaklı olma, haram ye, dedikodu yap sonra da cennet cennet diye tutturursan, sorar sana yaradan ' hangi yüzle istiyorsun bunları? '

    para olmadan hizmet verilmez, hacca bile gidemezsin bu kadar basit. Hacca kıymet veriyorsan çatır çatır parayı sayıp adam gibi gidersin. Yok kıymet vermiyorsan aynen gerizekalı gibi '' hac niye para yeaaa'' dersin.

    Bu sitedeki insanlar fotosentezlemi besleniyor sanıyorsunuz?

    ekran kartına dünyanın parasını verip sırf oyun oynarsın ama iş '' güzel bir ilahi grubunu dinlemeye gelince'' biletler niye bedava değil dersin.

    burda kesinlikle hiç bir arkadaşımız için bu yazı yazılmamıştır. kimse üzerine alınmasın ama bilmeyenler için söylüyorum. Erkek adam bilir ki, er gibi yaşamak için bedel ödenir. Bedel ödemeye alışalım...

    saygılar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu anasayfa reklam dolu olunca rahatsız oluyorum.
    Merhaba, Bu tip yorumlar görünce ister istemez maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek sözü geliyor aklıma. Yani 10 binlerce dolarlık sunucu alınsın, 40 kişilik kadro site ayakta dursun, içerik çıksın diye sabah akşam uğraşsın, sitede yer alan bütün hizmetler kullanıcılara ücretsiz sunulsun ama bu sayfada reklam olmasın, bir yerlerden gelir elde etmesin herkes cebinden versin. Eğer reklam bannerları olmadan bunca masrafın altından kalkılabilecek bir yol var ise lütfen paylaşın biz de bu yükten kurtulalım siz de. Videonun başındaki reklam için bile reklamı geç butonu koyduk, zorla sizleri bir yerleri beğenmek veya üye olmak zorunda bırakmadan ne varsa kullanabilmeniz için çalışıyoruz. Tek istediğimiz ise biraz anlayış. Sevgiler, Mesut Çevik


    Bunun bir yolunu biliyorum . Şifre çözücü kutular gibi reklam silici kutular satın. Aylık 10 lira. reklam görmek istemezse o arkadaş alsın birtane. Yok pahalı geldiyse oyunların korsanları olduğu gibi bu siteninde korsanını yapalım reklamsız.

    Hayatta herşeyi beleş sananlar için...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: draconist Kutuyu ilk olarak açtınız ve içinden şarj cihazı çıkmadı, usb pc bağlantı kablosu da yok? İlginç. Sony acaba bu cihazı güneş enerjisi ile mi çalıştırıyor.
    Dikkat ederseniz, kutu acma videosu vitanin kendisine ait degil,adi ustunde starter kit yani aksesuar kutusu.Sarj cihazi ve pc baglantisi vitanin kutusunda cikiyor zaten.Bir daha ayni icerigi aksesuar kutusuna neden koysun ki.Ne yapqcaksin 2 tane sarj aletini.Size tavsiyem, hangi konu olursa olsun, baliklama dalmayiniz.


    Videoyu nasıl izlediysem artık, ben starter kit'in aksesuar kutusu olduğunu anlamadım, PS Vita'nın kutusu sandım, yine de o kadar para verip PS Vita alıp ardından Sony bize bir de bunu satmaya çalışıyorsa içine yedek şarj cihazı ve usb kablosu koysa bence daha iyi olurdu, her yerde bulabileceğimiz ekran temizleme bezini koymasındansa şarj cihazını tercih ederdim.




  • Para verdiğime çok pişmanım. İçindekilere göre fiyatı çok fazla. Keşke biraz daha bekleseydim de shopto dan yada başka siteden çok daha farklı içeriklere sahip paketlerden alsaydım.
  • bütün bu ürünler sizlere bedava geliyor ya hasta oluyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.