Şimdi Ara

Kurutma Makinesi Yardım - Arçelik 3883 KT?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Kurutma makinesi ihtiyacımız var. Gözüme kestirdiğim model Arçelik 3883 KT. Aklıma takılan kısmı tamburun galvaniz olması. Üst modellerde parlak çelik olarak kullanılmış. Bunun uzun vadede sıkıntısı olur mu? Diğer markalardan tavsiye edebileceğiniz var mıdır?

    Not: Electrolux servis sonrası yaşadığım sıkıntılardan(servisin eve gelip servis fişi doldurmaması ve daha sonra hakem heyetine gideceğim zaman ileri tarihli doldurup vermesi. 4 aylık iade süreci ile yıprattılar. electrolux türkiye yalancılarla dolu bir firma. işiniz düşmez inş) sonra bir daha evime sokmam. Vestel sıcak bakmıyorum.

    Güncelleme: Şu mesajda 10 günlük deneyimlerimizi paylaştım https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140973784



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRider -- 27 Kasım 2019; 0:49:1 >







  • Aynı duruma tavsiyeye ihtiyacım var bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen
  • Lütfen konuyu dikkate alın arkadaşlar.
  • aynı modelde ben de karar kıldım. 8 kg yerine 9 kglik model de olabilir(3893) arada fiyat farkı çok yok. ama dediğiniz gibi tambur çelik değil.
  • Ben de aynı ürünler arasında gidip geliyorum. Altus beko ve grundig muadil modelleri de var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayide çalışıyorum. 3893 kt alın aradaki fark çok az. en çok satılan 2 model zaten 3883 3893. kazandan yana sorun yaşamazsınız . kış geliyor bu modellere talep artıcak. fazla bekletmeyin zam gelebilir ürünlere
  • myegitt M kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayım. en yakın arçelik bayisinden. arçelik ürünleri bayi dışında bulmak imkansız gibidir
  • myegitt M kullanıcısına yanıt
    arçelik com tr de indirim görürseniz o indirimler bayide de geçerlidir. bunun dışında farklı bir durum yok.
  • https://www.markacenter.com/

    ben buradan daha yenı kurutma makınesı aldım. 2774 olan modele bütçem yetti. Yetkili arçelik bayisi kendileri ürünü aldım. Ertesi gün yetkili servis gelip kurdu. Fiyatlar arçelik sitesinden ve çoğu bayi den daha uygun bir bakın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bariscan111

    https://www.markacenter.com/

    ben buradan daha yenı kurutma makınesı aldım. 2774 olan modele bütçem yetti. Yetkili arçelik bayisi kendileri ürünü aldım. Ertesi gün yetkili servis gelip kurdu. Fiyatlar arçelik sitesinden ve çoğu bayi den daha uygun bir bakın derim.
    akakçe üzerinden listediğimiz 3. parti siteler aslında fiziksel arçelik bayisi olup internet üzerinden kendi satanlar. satın alma süreçleri bayi ile aynı, servis gelip kuruyor. ancak bu sitelerin isimlerinden ziyade kağıt üstündeki isimlerine de bakmak lazım. mesela markacenter ile alakalı şikayetvar üzerinde çok fazla absürd şikayet var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: meddah58

    Ben de aynı ürünler arasında gidip geliyorum. Altus beko ve grundig muadil modelleri de var.
    alternatiflere ben de bakıyorum şu an için fiziksel bayiden 3883 için 2800 fiyat verdiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    bayide çalışıyorum. 3893 kt alın aradaki fark çok az. en çok satılan 2 model zaten 3883 3893. kazandan yana sorun yaşamazsınız . kış geliyor bu modellere talep artıcak. fazla bekletmeyin zam gelebilir ürünlere
    genel olarak gözlemlediğim 8kg fazlasıyla yeterli geliyor. nedenine gelecek olursak her ne kadar renklileri hep beraber yıkıyorsak da kuruturken kot, pamuklu, sentetik, tshirt vs. iyi ayrılması lazım. neticede biri kuruyup diğerini bekleyecek o yüzden önce kuruyan çok daha fazla yıpranacak. demek istediğim ortalama 2ye bölerek kurutacağım için 8kg fazlasıyla yeter. bayide de genelde 9a 8 öneriyorlar
  • MoonRider M kullanıcısına yanıt
    Az önce mediamarkttan vestel 9711 km aldım. Yüzde 10 indirim kampanyası ve world cardpuanla makul sayılabilecek seviyelere geliyor. Yorumlar güzel ilk vestel esyam olacak. Umarım hayırlısı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoonRider M kullanıcısına yanıt
    yazdıklarınızd haklısınız ama şöyle bir durum var. bunlar dayanıklı tüketim malları. aldığınızda 10 15 20 yıl kullanıyorsunuz. şu an atıyorum 2 kişi yaşıyorsunuzdur yeter ama ilerde kalabalık bir aile olursunuz yetmemeye başlayabilir. tabi ki 8kg hertürlü yeterli ama 150 200 tl farkla 9kg çıkmakta gayet mantıklı.
  • Arkadaşlar benim çamaşır makinası bosch marka. Evimde yer sorunu olduğu için kurutma makinasını çamaşır makinasının üstüne koymak istiyorum. Bosch marka kurutma makinaları çok pahalı. Kurutma makinasını farklı model alsam çamaşır makinasının üstüne koyabilir miyim ? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BilgeLiderr

    Arkadaşlar benim çamaşır makinası bosch marka. Evimde yer sorunu olduğu için kurutma makinasını çamaşır makinasının üstüne koymak istiyorum. Bosch marka kurutma makinaları çok pahalı. Kurutma makinasını farklı model alsam çamaşır makinasının üstüne koyabilir miyim ? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.
    bir kaç farklı bayide sordum bunu. konsept kurutma makinesinin boyutu çamaşır makinesine eşit veya küçük olmalı. yani çamaşır makinesi 8 ise kurutma da 8 veya daha az olabilir, 9 ise 9,8 ve altı olabilir. işin özünde eni boyu çamaşır makinesini taşmamalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.