Şimdi Ara

Kredi Kartı hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Henüz reşit değilim ve açıkçası kredi kartı ihtiyacım doğmaya başladı.Neden derseniz internetten vs. alışveriş yapmak istiyorum.İstediğim zaman sanal kart vs. alabileceğim,internet bankacılığı kolay olan,3d secure vs. olayları olan bir kart arıyorum.Sizce hangi firmanın hangi kartına başvurmalıyız babamla ? Birde reşit olmadığım için olaylar nasıl ilerlecek ? Şimdiden teşekkürler.



  • Bana daha 16 yasimdan gun aldigim zaman cikarttilar ek kart bildigim kadariyla halada boyle eger 16 yasindan gun aldiysan seninde bir kartin olabilir ;)
  • iş bankasında 12-18 yaş arası olan çocuklara veriyorlarmış.havale eft vs.. yapabiliyormuşsun.
  • bence hiç bir şekilde alma.her şeyden ücret kesiyorlar..benim borcum olmadığı halde her ay 5 tl basım masrafları adı altında ücret kesiyorlar.bankamatikten bakiye sorgulama ve her türlü basılı kağıt parçası için bile 1.5 tl ücret kesiliyor.valla elini bi verdinmi kolunu bile alırlar..kredi kartı alma..abi tavsiyesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wox

    bence hiç bir şekilde alma.her şeyden ücret kesiyorlar..benim borcum olmadığı halde her ay 5 tl basım masrafları adı altında ücret kesiyorlar.bankamatikten bakiye sorgulama ve her türlü basılı kağıt parçası için bile 1.5 tl ücret kesiliyor.valla elini bi verdinmi kolunu bile alırlar..kredi kartı alma..abi tavsiyesi.


    Hocam orası öyle ama yaşım 17 ve internetten alışveriş yapmak istiyorum.Kağıt vs. istemezsek başka neyden para kesebilirler ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.