Şimdi Ara

kreatin saç döker mi?bu bir efsane mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

    İçimden bir ses makaraya aldığını söylüyor, eğer öyleyse yorulmayayım kanka, blok atacağım :D
    ya yok ne blok u,
    kullancaktim hatta arkadasim basladi

    ekside yorumlari okudum korktum.bir de sacim uzun hepten korktum.sacin yeri bende ayri hemen moralim bozuluyor.dumya bir yana sacim bir yana diyorum
  • Bu senin düşüncen birşey diyemem ama, inan bu kadar takma. Ekşi bu konuda yetkili mercii değil. Ha sen dersen ki, neye dayanarak kreatinin saç dökmeyeceğini söylüyorsun, çok basit, alanında yapılmış akademik çalışmalar sayesinde. İngilizceye hakimsen bilgisayara geçip sana kaynak sunabilirim. Ama benim sana tavsiyem, kullanmak istiyorsan kullan, ileri seviye bir sporcu isen kreatin kaslarına satüre olduğu zaman 15-20 gün içinde performans artışı "bekleyebilirsin", kesin birşey hissedeceksin diye bir olayda yok. Bunun yanında düşmemen gereken hata şu; kreatin kullandığın süre boyunca saç dökülmesi hususuna takıntı yaratıp, duş esnasında, duş sonrası, veya yastığında saç kalıntısı arayacaksın, ve yüzde yüz bulacaksın. Çünkü genetik olarak dökülme problemi olmayan insanlarında hele ki belli aylarda ve stres dönemlerinde normal döngüye bağlı olarak saçları dökülebilir. Hah, işte bunu yapma, yaparsan bile bunu "aaa kreatin kullandım saçımı döktü" olayına bağlama. Diyeceklerim bu kadar, kullandığın şey uzun yıllardır araştırılan basit bir supplement ürünü, steroid, kimyasal bir ürün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 30 Eylül 2020; 1:23:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

    Bu senin düşüncen birşey diyemem ama, inan bu kadar takma. Ekşi bu konuda yetkili mercii değil. Ha sen dersen ki, neye dayanarak kreatinin saç dökmeyeceğini söylüyorsun, çok basit, alanında yapılmış akademik çalışmalar sayesinde. İngilizceye hakimsen bilgisayara geçip sana kaynak sunabilirim. Ama benim sana tavsiyem, kullanmak istiyorsan kullan, ileri seviye bir sporcu isen kreatin kaslarına satüre olduğu zaman 15-20 gün içinde performans artışı "bekleyebilirsin", kesin birşey hissedeceksin diye bir olayda yok. Bunun yanında düşmemen gereken hata şu; kreatin kullandığın süre boyunca saç dökülmesi hususuna takıntı yaratıp, duş esnasında, duş sonrası, veya yastığında saç kalıntısı arayacaksın, ve yüzde yüz bulacaksın. Çünkü genetik olarak dökülme problemi olmayan insanlarında hele ki belli aylarda ve stres dönemlerinde normal döngüye bağlı olarak saçları dökülebilir. Hah, işte bunu yapma, yaparsan bile bunu "aaa kreatin kullandım saçımı döktü" olayına bağlama. Diyeceklerim bu kadar, kullandığın şey uzun yıllardır araştırılan basit bir supplement ürünü, steroid, kimyasal bir ürün değil.
    hocam ben street wourkouta başlayacağım allahın izniyle, hannibal for king olmayı beklemiyorum ama bayağı ciddiye alarak her çalışmamda kendimi bitirmeye odaklanacağım kardiyo da yapacağım yanında, kendi vücut ağırlığımızla çalışırken kreatin işe yarar mı ?




  • Whitebeard. kullanıcısına yanıt
    Tükenişe kadar gideceğin için, son 1-2 tekrarda kas içindeki fosfokreatin enerjiye dönüşeceğinden olumlu bir performans etkisi "görebilirsin".
  • JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, inanın artık ne yapacağımı bilmiyorum beslenme çok önemli diyorlar aylık 300 400 tlden fazla kazandığım bir para yok öğrenciyim internet üzerinden çalışıyorum bu protein alımı nasıl olacak gram fikrim yok. Aile de sürekli hamur işi besleniyor onlara kalırsam yandım zaten, sizce bu konuda ne yapmalıyım ? yaş 21 boy 1.70 kilo 84, iki ayda 96 kilodan indim buraya ama takıldım kaldım, sadece az yiyerek bu kiloyu atamıyorum spora başlamaya o yüzden karar verdim ve bunu hayat alışkanlığı haline getirip ömrüm boyunca street workout yapmak istiyorum. Sizin çok yorumunuzu gördüm eğer vaktiniz varsa zaman ayırabilirseniz çok sevinirim, rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın
    edit: bilgisayarı satmayı bile düşünüyorum beslenme için artık o noktaya geldim tavuk göğsü 20 tl olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 1 Ekim 2020; 10:19:1 >




  • Gerekli kaynaklar verilmiş,kreatin kendi başına saç dökmez ancak testosteron seviyesindeki artışı tetikleyen sebepler döker.Yani kalıtsal saç dökülmesi gibi sorunları olanın saçı dökülür.Ben senelerdir kullanırım dökmüyor mesela.

    Böbrek konusu daha hassasdır,Uzun kullanımlarda yeterli su alımı olmazsa üre seviyesinde artış yapar,kum dökme gibi sorunlarla karşılaşılabilinir.

    En ideal kullanımı 4 hafta hergün günde 90kg altı 3gr 90kg üstü 5gr aşmamak üzere tüketilip,8 hafta ara verilmesidir.

    Bulk dönemlerinde güç ve hacim artışı için kullanımı etkili olup,definisyon ve zayıflama hedefli dönemlerde vücutta fazla su tutması sebebiyle tercih edilmez.
  • ben hiç bir şey kullanmıyorken bazen dökülüyor bazen bişeyler kullanırken dökülmüyor yani nedendir bilmiyorum
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    Saç doğal olarak dökülüyor zaten bro.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.