Şimdi Ara

Konuya özel sohbet sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Öneri başlıktan belli, diğer bölümlere de uygulanabilir gerçi, ama özellikle konu dışı bölümü için aklıma geldi; çünkü bu bölümde özellikle tv odaklı yazışmaların takibi her birkaç saniyede bir en az bir yorum geldiğinden sayfalar arası gezinti ızdırap halini alabiliyor. Hatta bazen survivor 2017 konusundaki yoğunluktan dolayı akşamları foruma erişemediğimi bile düşünüyorum :)

    Bunun için konu/bölüm ile alakadar yetkilinin uygun görmesiyle bir konuya özel geçici veya kalıcı olarak pop-up şeklinde veya ekranı takip eden reklam gibi bir sohbet balonu açılması mümkün müdür? Yığılma / ağırlaştırma mevzusu olmasın diye de atıyorum 500 ileti veya her 2 saatte bir en eski iletiyi silmek şeklinde bir düzenleme de ayarlanabilir.

    Ne dersiniz?



  • Küfrün, kavganın, hakaretin önüne geçemeyiz. Sistemi entegre etsek bu seferde chat sistemi olmaz, yani zor oğlu zor bu öneri.
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu açıdan hiç düşünmemiştim. Aslında kullanıcıyı sohbetten atmak için mod tahsis etmek yerine katılımcıların belirli bir yüzdesi onay verirse atılsın şeklinde bir öneriyle de gelecektim ama yazarken farkına vardım da milleti iyice coşturmaktan başka bir işe yaramaz sanırım.

    Yazık oldu çok heveslenmiştim

    Yine de teşekkürler cevap için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.