Şimdi Ara

konu silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conti2016 -- 17 Ağustos 2017; 1:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bugün ben de aynı şekilde sanal kart oluşturdum.Fiziksel kartı zaten kullanmıyorum.Benim merak ettiğim konu da gittigidiyor gibi sitelerden bu sanal kartla alışveriş yapabilir miyiz? Ben bugün denedim 3D Secure kısmında hata verdi.Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım.Sanal kartı daha yeni oluşturduğunuz için doğrulama yapılmamıştır.O yüzden bu sorun oluşmuştur dediler.48 saat içinde doğrulanırmış.Bunu da bekleyip göreceğiz.Ama bu süreden sonra gittigidiyor'da alışverişi kesin yapabilir miyim bilmiyorum.Bilenler bi el atabilirse müteşekkir olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oookey

    Bugün ben de aynı şekilde sanal kart oluşturdum.Fiziksel kartı zaten kullanmıyorum.Benim merak ettiğim konu da gittigidiyor gibi sitelerden bu sanal kartla alışveriş yapabilir miyiz? Ben bugün denedim 3D Secure kısmında hata verdi.Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım.Sanal kartı daha yeni oluşturduğunuz için doğrulama yapılmamıştır.O yüzden bu sorun oluşmuştur dediler.48 saat içinde doğrulanırmış.Bunu da bekleyip göreceğiz.Ama bu süreden sonra gittigidiyor'da alışverişi kesin yapabilir miyim bilmiyorum.Bilenler bi el atabilirse müteşekkir olurum.

    Evet kredi kartı geçen master card logosu olan heryerde geçerli, n11 hepsiburada,gittigidiyor gibi sitelerdede geçerldir Aliexpresstede geçerli bildiğim kadarı ile yapılıyor youtbede videoları var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.