Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 16 Kasım 2016; 23:51:54 >



  • Sonuç olarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorum yapmayacaktım ama dayanamadım. B sınıf mpv yi C sınıf mpv (scenic) ile kıyaslamışsınız. bu aracın rakibi B-max.

    incelediğiniz dizel otomatik aracın sunroof opsiyonu ile fiyatı 86899 TL.

    -------------------------------------------------------------------------------------

    dizel manuel B-max ise 84285 TL.

    -Panoramik cam tavan 2455 TL.

    -X Paket (Titanium) Sony müzik sistemi,Geri görüş kamerası,Karartılmış arka camlar,Otomatik kararan iç dikiz aynası,Yağmur sensörü 3270 TL


    -------------------------------------------------------------------------------------

    86 bin etiket olarak pahalı. ama kendi sınıfında pahalı değil. inceleme yapıyorsanız bunlara dikkat lütfen...
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Bakın orda bu paraya bu aracı alıcağıma ikinci el bi scenic alırım yinede bunun sıfırını almam diyorum. Yani amaç orda kıyaslamak degil amaç o paraları etmedigi ve o paralara daha kaliteli aile araçları oldugunu göstermek. 2015 model 10-15bin km de scenic bulunur o paralara çok rahat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

    Bakın orda bu paraya bu aracı alıcağıma ikinci el bi scenic alırım yinede bunun sıfırını almam diyorum. Yani amaç orda kıyaslamak degil amaç o paraları etmedigi ve o paralara daha kaliteli aile araçları oldugunu göstermek. 2015 model 10-15bin km de scenic bulunur o paralara çok rahat.

    ne güzel demişsiniz 2015 model 10-15 bin km diye. sıfır km değil yani. tabi ki 86 bini verdikten sonra ikinci elde ne arabalar var. ama sıfır araç incelerken kıyas yine kendi segmentindeki sıfır araç olmalı.
  • 500L nin yüzü eskidi artık. punto evo'da egea hb çıktı diye iyice öksüz bırakıldı. fiat'a yeni bir soluk lazım.
  • Bu değil de 500x çok beğeniliyor Amerikada.
  • Komik,

    Keşke fotoğraf makine ve kameralar bu kadar ucuzlamasaydı da eline her kamera alan çapını aşan bu konulara girmese. Ne kadar seviyesiz ve bilgisiz konuşma. Konuşma arasında karşılaştırılan arabalar, başka ağızlardan duyularak yapılan yorumlar sadece meşhur olma amaçla yapılmış. Objektiflikten uzak bir zırvalama olmuş. ilk ve orta okullarda ibretlik Türkçe katili bir video olarak gösterilebilir.
  • ÖZÜR DİLEYEREK BÜYÜK HARFLER İLE YAZIYORUM..

    YAHU ARKADAŞLAR SİZLER BANA HAKARET ETMEDEN ÖNCE BU ARACI SÜRDÜNÜZ MÜ HİÇ YIL OLMUŞ 2016 O VİTES GEÇİŞLERİNİ GÖRDÜNÜZMÜ HİÇ VE O PERFORMANSA TANIK OLDUNUZMU HİÇ ? BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ BU ARACI BİZLER TÜKETİCİLERE SATTIKLARI RAKAM 86BİN TL BU PARALAR KOLAY KAZANILMIYOR.

    KEŞKE HER EVDE İNTERNET OLMASAYDI DA SİZİN GİBİ BOŞ İNSANLAR VİDEOLARIMIZA ERİŞEMESEYDİ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi inceleme videosu çekmissin insanları bilgilendirmek için ama sonrasında gelen yorumlara sinirlenmissin bu işi yapıyorsan bu eleştiriler gayet doğal ve normal sen birşeyi sevmezsin başkası o ürünün kusurunu bile bile sever burda arkadaş sana bilgi vermiş rakibi şu demiş karşılaştırırken sınıfına göre karşılaştırmak dopğru demiş diğer bir arkadasda belli ki senin araç incelemelerini sevmiyor eleştiri yapıyor sende ona sert bir tavırla cevap veriyorsun herkes seni sevmek senin bilgilerine yorumlarına göre hareket etmek zorunda değil sen birşey yaparsın seven sever sevmeyen sevmez böyle eleştirilere yorumlara gelemeyeceksen hiç bu inceleme videoları işine girme ne sen boşuna zaman harca sonra strese gir nede burdaki arkadaşlar sana yorum yapma zahmetinde bulunmasın Hayırlı Forumlar
  • Ülkede ucuz araba yokki, dizel otomatik ve full donanım üçlüsü olunca fiyat böyle oluyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Aziz Bey bana söz hakkı doğduğunu düşünüyorum.

    1. Siz en ufak bir eleştiriye dahi böyle bir tepki verecekseniz hizmet sektöründe işiniz olmaması gerekiyor.
    2. Ben sizin üslubunu ve teknik bilginizi eleştirme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Çünkü öncelikle cesaret isteyen bir işe kalkışıyorsunuz fakat eleştiriye tahammülünüz yok. Tavsiye olarak teknik bilginizi ve araç bilgi dağarcığınızı genişleterek bu konulara girmeniz.
    3. Araçlarda kesinlikle objektif değilsiniz sadece bu videonuzu izleyerek o yorumu yapmadım. Youtube daki videolarınızı da izledim.
    4. At ile eşek, elma ile armut karşılaştırarak bu iş yapılmaz. Videonun sonunda Ferrari, Maserati, Rolls royce gibi araçlarla karşılaştıracağını bekledim açıkçası. Çünkü bu beklentiyi oluşturuyorsun izleyenlerden.
    5. Aracı kullandım sürdüm fakat araç sürüş esnasında ne yarı otomatik bir aracı tam otomatik bir araçla ne de MPV sınıfındaki bir aracı SUV veya D sınıfındaki bir araçla karşılaştırma kafasına sahip olmadım olmamda.
    6. Yanlış bir söz söyleyip sizi kırdı isem kusura bakmayın. Belli ki adı çıkmış herkesin bildiği sorunları tekrar gündeme getirerek argo kelime ile "gömerek" meşhur olma yolunda size başarılar diliyorum.

    Bak bi arkadaş forumda bilgi amaçlı paylaşmış. İncelersen sana kılavuz olabilir.
    https://forum.donanimhaber.com/m_120531400/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watned -- 15 Kasım 2016; 9:55:41 >




  • Saçma sapan bir inceleme olmuş. Tamamen boş sohbet yok orası sert burası yumuşaktan başka birşey yok. Ağır eleştiri yazmışsınız ama aracın direksiyonu doblo ile aynı değil keza macunlu polo testinizde ise vw nin ticaride felan kullandığı diye bahsediyorsunuz ama fiat kullansa hemen yok dobloda var puntoda var objektif olmak lazım. Ve bu işi yapıyorsanız eleştiriye açık olmanız lazım.

    Birde keşke her eline go pro,iphone 6s,yada amatör kamera alıp şu işe soyunmasa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 15 Kasım 2016; 10:8:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

    Bakın orda bu paraya bu aracı alıcağıma ikinci el bi scenic alırım yinede bunun sıfırını almam diyorum. Yani amaç orda kıyaslamak degil amaç o paraları etmedigi ve o paralara daha kaliteli aile araçları oldugunu göstermek. 2015 model 10-15bin km de scenic bulunur o paralara çok rahat.

    500L nin de 10-15 bin kmde ikinci Eli 86 benden cok daha ucuza bulunca bilirsin ayni mantikla. Sinirlarim sinirlarim ikinci El ile ikinci nel fiyati kardilastirmak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayrı ciddi bir inceleme olmuş.Anlatım tarzınız,arabaya dokunuşunuz Bayrampaşa sitili olmuş.Sürekli Samet demeniz Aziz başkanı anımsattı.

    Bir de bu paraya şunu alın demek hafif ticarici olmanızdan kaynaklanıyor sanırım,ticari düşünüyorsunuz.

    Ayrıca bayi yetkilisi yanında araca bu şekilde davranbilirmiydiniz?

    Yada sizin sattığınız 2.el hafif ticarilere alıcı bu şekilde davransa ne yapardınız.

    Bayi yetkililerinin yerinde olsam showroom dan nazik bir şekilde kovardım sizi.

    Hayırlı günler.
  • Tanımam etmem fakat Adama amma da yüklenmişsiniz beyler.. Ben şahsen kulağı tırmalayıcı bu kadar eleştiriyi hak eden bişey görmedim incelemede.. Evet belki biraz sığ bi inceleme olmuş olabilir de hanginiz katılmıyo araçla ilgili dediklerine ? Cidden izlerken ben bunalıma girdim gerçek anlamda kalitesiz bir araba ve fiyatının ciddi anlamda ürünü dğl. Adamın da dediği bu. Biriniz çıkmış adama çapsız diyor, seviyesiz diyor, zırvalamışsın diyor adam da bu laflara hafif bi selzenişte bulununca eleştiriye tahammülü olmuyor oluyo.. Kaldıki ben seviyesiz ve zırva tanımına uyan bişey görmedim.. Arkadaşım senin yaptığın öncelikle bi eleştiri dğl. Söylediklerinin bir tık ötesi küfürdür farkındamısın ? Hakarete ramak kalan laflar edersen, Eleştiriyi yapıcı dile getirmezsen, aşağılıyarak tahrik edici kelimelerle adamı kışkırtırsan eleştiren biri yerine provokatör kimliğine bürünürsün. Bu şekilde adama cvp hakkı veriyosun sonrasında da arkadaşı suçlu çıkarıyosun. Yanlış. Asıl sıkıntı malesefki sende ve bunu farkında olmayıp senin gibi adama anlamsız yere yüklenenlerde.

    Çok mrk ediyorum siz bir inceleme videosu paylaşmış olsaydınız ve aynı laflara maruz kalsaydınız ne yapardınız ?Bahse girerim hepiniz boğa gibi burnunuzdan solurdunuz. Bu adama giydirmeden önce düşünün bakıyım iki dk bi empati yapın. Adam yine iyi sallamamış sizi veya salladığı yerde de yine usturuplu size uymadan hafif cvplar vermiş. İphone 6 ile şu işe girişmesinler diyen arkadaş da bi tuhaf. Ya dostum adam bi şekilde bişey üretmiş zaman ayırmış bi çaba içinde. Köstek olmak, hiç bişey üretmeden çamur atmaktan ne gibi bi keyif alınır acaba? Herif yapmış işte bişey izle geç.. Heves kırmaktan ne gibi bi zewk alınır. Oturduğu yerden gazel okumak da şu forumun en iyi yaptığı şey. Dostum video için eline sağlık emeğe saygı ancak şunları şunları yapmasan bunları bunları şöyle desen daha iyi olur demek neden bu kadar zor ? Eleştiri budur arkadaşlar. Üslup çok önemli. Sizin de hatalarınız var kabullenin.

    Bayiden nazikçe kovardım diyen arkadaş. Konu sahibiNe güya Eleştiriye tahammülü olmadığı için bilgiçlik taslayanlar bu arkadaşa da bi laf söylese ya.. Adam gerçekleri söylemiş araç ciddi anlamda kalitesiz. Bunu dile getirdi diye st adına hüküm verecek kadar tahammül eşiği düşük arkadaşa ne demeli ? Asıl eleştiriye tahammülü olmayanlar aranızda beyler.

    Ticari düşünüyosunuz diyen yine aynı arkadaş.. Adamın scenic'i tavsiye etmesi nasıl bi ticari çıkar sağlayabilir anlayamadım? Adam scenic bayii mi? Öyle bile olsa işim gücüm yok adamı bulup ondan mı alıcam? Ne tuhaf yorumlarınız var.

    Dediğim gibi bu arkadaşı tanımam bile farklı kişisel bi probleminiz varsa veya başka bişeyine gıcıksanız beni alakadar etmez elbette ancak mesele sadece şu video ise abartmayın be kardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 15 Kasım 2016; 14:51:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu araba neden piyasada var nereye konumlandırılmış onu da düşünelim. Malzeme kalitesi şöyle böyle deyip bu fiyatı haketmiyor demek sığ olur.
    İki kült araba, minicooper ve fiat 500.
    Mini countryman ile pazarı genişletince fiat da 500 modeli ile cevap verdi. Marka imajı yurtdışında yetti, türkiye de kurtarmadı. Normal arabalarla fiyat karşılaştırması yapmamak lazım.

    New beetle 1.4 dsg 100.000tl. B sınıf tek kapı araca çok mu çok. Ama beetle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu forumu 2006 dan berı takip eden 2009 da üye olan bi insanım ama son 2-3 senedir yazmam etmem sebebide bu herşeyi bilmiş gibi geçinen insanlardır. Şimdi bakıyorum forum hala aynı forum.

    Bakın ben inceledigim her araca bakarken tüketici gözüyle bakıyorum vericegim fiyatı degerlendirerek bakıyorum. Ve böyle ciddi eleştirdigim markalar modeller oluyor zamanında civic için bile bunu yaptım. Özelden ulaşıp küfür yazanlarda olmuştu ama herzaman derim kötü söz sahibinindir.
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Yahu araba yürümüyor yürümüyor 86bin tllik araç

    1-2. vites geçişlerinde biraz yüklenin secdeye yatırıyor.

    Bakın bizler hepimiz tüketiciyiz bu araçlara 86 bin tl vermek gerçekten akıl karı degil.
  • Kişisel bir inceleme, bir bakış açısı.

    Doğru olacak diye bir kaide yok. Yapılan Eleştirilere ben de katılıyorum. Bu işlerde sert eleştiri almak istemiyorsanız yaptığınız işte keskin çizgiler ile iddialar ortaya koymayacaksınız.

    En çok fiyat olarak eleştiri gelmiş ama ben artık bunu bıraktım. Güncel otomobil fiyatları B sınıfı 80.000 tl lik araçları gördükten sonra artık pahalı diyemiyorum. Piyasanın çivisi çıkmış durumda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.