Şimdi Ara

Komşu Belası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yan komşu bahçesinde büyükbaş hayvan baktığı için şikayet edilmiş zabıta yönetmeliğine göre mahalle içinde büyükbaş hayvan bakması da yasak zaten neyse bizim şikayet ettiğimizi zannederek bize kinlenip saçma salak işler yapıyor.

    Bizimde bahçemiz var 2 evin bahçesi arasında yüksek duvar var ordan bu tarafa çöplerini attı ordan geldiğini gördüğümüz halde ben atmadım attığımı gördün mü diyerek inkar etti yeminler içti çöpünü geriye attığımız için daha üste biz suçlu olduk bağrışmalar vs bir süredir çöp görmedim.

    Bahçesinde tavuk besliyor. Bizim evin önüne ölü tavuk atılmış kumla toprakla örtmüşler biraz çürümüş hayvanlar eşelemiş ortaya cıkarmışlar görünce şok olduk. Etrafta bahçesi olan pek ev yok olanlarda hayvan beslemiyor bunu yapacak karaktersizlikte bir tek yandaki vardır.

    Gittik söyledikte biz şikayet falan etmedik rahat dur diye inanmıyor benim adamım var ben öğrendim sizsiniz diyor. 70 yaşlarında bir hacı dayı ne laf anlıyor ne söz dinliyor. Polise gitsen ilgilenmez. Gidip dövsen torunu torbası gelcek başımıza hepten bela açacaz bu şerefsiz yüzünden biri katil olacak.

    Biz bu haysiyetsizden nasıl kurtulacaz bana bir akıl verin 1 ay sonra askere gidecem gözüm arkada kalacak.







  • kamera koy. ona da söyle. kamera 24 saat çekiyor diye. bi daha atamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SISU

    kamera koy. ona da söyle. kamera 24 saat çekiyor diye. bi daha atamaz.
    Kamera işini deneyeceğim çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.