Şimdi Ara

Kombi Bar Düşmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar, Nisan 2023 ayı sonları gibi sıfır daireye nitromix p24 sıfır kombi takıldı 1,7 bar su basıldı, servis geldi garantisi başladı, yaz geldiği için fazla kullanılmadı, eylül ayı başı gibi kombide su bitmiş ve arızaya geçtiğini gördüm, kombiyi takan firmayı aradım sıfır tesisata olabileceğini söyledi kombi de otomatik hava atma olduğunu söyledi ve bana 1,5 bar yap dedi bende yaptım ve kombiye bakmaya başladım ara ara ortalama 10 gün 15 günde bir 0,1 bar basınç düstüğünü gördüm ve akşam fark ettim ki kombi altında ki mobil sistemde iki tane boru bağlantı yerinin yeşerdiğini gördüm acaba oradan sızıntı yapmış olabilir mi, 3 hafta önce usta peçete ile kollektör ve petekleri kontrol etti ama birşey yok dedi, yeşerme yeni olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ani59 -- 17 Kasım 2023; 16:50:50 >



  • Borularda kaçak var gibi servis detaylı incelesin
  • hocam öncelikle geçmiş olsun sonunuz devam edıyormu benım aynı düzeyde basınç düşmesi var. garantiyi hiç aramadım 2 ayda birde yarım bar düşüş oluyor ölçmeme göre.
  • Zeen kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü, yukarda yazdığım kolektörde yeşerme olanları söküp yeniden takıldı ve tekrar ve 1,5 bar su basıldı o günden beri düşme olmadı şuan çözüldü gibi takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.