Şimdi Ara

Klasörde ayrıntılar kısmını alta alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Klasör içinde seçili olan bir dosyanın ayrıntılarını gösterdiği kısım en sağ. bunu win7 deki gibi alta almamızın bir yolu var mı?



  • Bunun bir yolu var ama OldNewExplorer isimli bir program kurarak yapıyorlar. Bu programla başka ayarlar yapmak da mümkün. Bu program güvenilir midir, virüslü müdür, trojan mıdır bilemem. Ben olsam kurmam. Nasıl bir şeymiş diye merak ediyorsan video ile tarif linki vereyim.

    Move Details Pane to Buttom in Windows 10



    Videoda dikkat ettiysen programı kurmak için antivirüsü devre dışı bırakıyor. Bana güvenilir gelmedi. Başka bir yolu var mı bilmiyorum.

    Burada mesajı gönderecektim ki majorgeeks.com'da programı buldum. OldNewExplorer 1.1.9

    virustotal.com'da tarattım. Microsoft tarafından "Program:Win32/Unwaders.A!ml" bulundu. Diğer antivirüsler bir şey bulamamışlar.

    OldNewExplorer 1.1.9 Virustotal tarama sonucu

    Ben olsam ne idüğü belirsiz programı bilgisayara kurmazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 30 Eylül 2019; 15:19:20 >




  • teşekkürler. Ben de mantıklı bulmadım. umarım başka bir ayarı vardır. fakat bu yönteme başvurulduğuna göre windows içi programsız/eklentisiz bunu yapmak güç gibi duruyor. O kadar alışmışım ki ayrıntı için alta bakmaya şimdi sağa bakmayı bile yadırgıyorum. bu windows 10 ile epey birşeyi yadırgadım zaten.
  • https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-move-details-pane-to-bottom-of-windows-10/6d885636-288a-4841-87a1-c1c99a2462df

    Konu burada 2015 yılında açılmış ve epey konuşulmuş, hepsini okumaya fırsatım olmadı henüz ama gelen updatelerde microsoft bu durumu pek sallamamış gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.