Şimdi Ara

Kızdan numara isteme cümlem ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölümde bir kız var 3.ye konuşmuş olacağız konuştuğumuzda. “Okul kasıyo whatsapp var mı” demeyi düşünüyorum tam ayrılırken. Nasıl fikir?



  • onca erkek eklıyse senı arada goremeyebılır
  • Allah'ını seven üzerime numara atsın diye bağır
  • "La gardaş başıın yesinler,milletin yere göğe sığdıramadığı cenneti bir surete sığrdıran sen,bana cep telefonu numaranı bahşeder misin?"

    Aynen bunu sor kız numarasını saniyesinde eli ayağı titreyerek vericektir.
  • Senin ile görüşmeye devam etmek istiyorum. Numaranı verirsen (verebilirsen falan gibi kendini küçük gösteren davranışa girme derim sadece kız konusunda değil hiçbir konuda) ara ara konuşuruz dersin olur biter.

    Kasılmaya gerek yok. Açık ve net olacaksın. Numarayı ya verir ya vermez. Ölüm yok sonunda. Başka fırına uğrarsın. Ekmek çok.

    Açık ve net söyleyeceksin. İmaya gerek yok, ezilip büzülmeye hiç gerek yok. Reddedile reddedile pişiyor erkekler. Her reddedilme de ders alıp bir dahakine kendini geliştirmen gerekiyor. Bunu senin anlaman lazım. Çekingen olma ve numarayı isterken fiziksel hareketlerine dikkat et.
  • Şunuda izle. Kızlar çoğu şeylerden kıllanır, ürker. Nasıl bağlayacağın konuşma tarzına bağlı. Kelime oyunları çok önemlidir.

    Videonun devamındakini uygulayıp uygulamamak sana kalmış genç adam. Arabaya binmek istemeyen kızı bırak, eve gelmeye çekinen kızı bile ikna etme yöntemleri var. Ağzın iyi laf yapacak, hepsi bu.
    https://www.youtube.com/watch?v=EaBy5P17gmg&t=42m50s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 14 Haziran 2018; 2:2:11 >
  • sen yetkili bi abiye benziyon eğit bizi abe
  • Okul kasıyor numaranı ver nedir ya,ergen gibi
  • Daha ilk gördüğün veya görüpte hoşlandığın kıza iltifat etme sakın. En önemli ve klasik hatadır. Sınavı hakkında bilgin olmasa bile yardımcı olmaya çalışırım falan demeliydin. Daha sonrası bir şekilde durumları kılıfına uydurmayı öğrenmen lazım. Bu kadın kız işininde bir dersi var. Yaşın benden küçüktür fakat zamanla pişersin. Zaten kız sana tamamen ilgi duysa git demez zaten 1-2 gündür tanıdığın kızdan hemen sana kapılmasını bekleme. Zaman ve devamlı muhabbete girerek kızı kendine bağlaman gerekir fakat görüyorumki o imkanda yok. Kızı bi görüp fazla bir zaman görememek işini zorlaştırır. Bu olay aynen şuna benzer. Bir mekana devamlı gidip gelirsen oraya gidenler senün yüzünü hatırlar ama ayda 1-2 defa gidip daha gitmiyorsan o mekandan birşey çıkmaz. Senin mekan üniversite, benim bahsettiğim mekanlar farklı tabi. Dediğim gibi en önemli birinci kural sakın iltifat etme hatasını bir daha tekrarlama. Kızın ilk defa iltifat aldığı kişi sen değilsin emin ol. Kız bu tarz iltifatları günde kaç kere duyuyor tahmin bile edemezsin. Ağır abi ol kendini ağırdan sat demiyorum sürekli fakat dengesini tutturman gerekiyor. Ağır abi, arada aşırıya kaçmayacak birkaç espri (dozunu kaçırma esprininde) ve kelime oyunları kurduğun cümleler de çok önemli. Bir daha hiçbir kıza iltifat hatası yapma. Bir abi tavsiyesi ve dost nasihatı, hangi pencereden baktığına bağlı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Daha ilk gördüğün veya görüpte hoşlandığın kıza iltifat etme sakın. En önemli ve klasik hatadır. Sınavı hakkında bilgin olmasa bile yardımcı olmaya çalışırım falan demeliydin. Daha sonrası bir şekilde durumları kılıfına uydurmayı öğrenmen lazım. Bu kadın kız işininde bir dersi var. Yaşın benden küçüktür fakat zamanla pişersin. Zaten kız sana tamamen ilgi duysa git demez zaten 1-2 gündür tanıdığın kızdan hemen sana kapılmasını bekleme. Zaman ve devamlı muhabbete girerek kızı kendine bağlaman gerekir fakat görüyorumki o imkanda yok. Kızı bi görüp fazla bir zaman görememek işini zorlaştırır. Bu olay aynen şuna benzer. Bir mekana devamlı gidip gelirsen oraya gidenler senün yüzünü hatırlar ama ayda 1-2 defa gidip daha gitmiyorsan o mekandan birşey çıkmaz. Senin mekan üniversite, benim bahsettiğim mekanlar farklı tabi. Dediğim gibi en önemli birinci kural sakın iltifat etme hatasını bir daha tekrarlama. Kızın ilk defa iltifat aldığı kişi sen değilsin emin ol. Kız bu tarz iltifatları günde kaç kere duyuyor tahmin bile edemezsin. Ağır abi ol kendini ağırdan sat demiyorum sürekli fakat dengesini tutturman gerekiyor. Ağır abi, arada aşırıya kaçmayacak birkaç espri (dozunu kaçırma esprininde) ve kelime oyunları kurduğun cümleler de çok önemli. Bir daha hiçbir kıza iltifat hatası yapma. Bir abi tavsiyesi ve dost nasihatı, hangi pencereden baktığına bağlı.
    Kız hiç okula gelmiyor. Bütlerde belki görürüm. Yani ilk gördüğümde numarasını almam lazım. Yoksa yatar iş hocam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

    sen yetkili bi abiye benziyon eğit bizi abe
    Kişinin kendisi yaşadığı olaylardan edindiği tecrübeler ile öğreniyor işin kuralını. Ben de bu yollardan geçtim, zor bir süreçti. İyi anlarım bu durumu yaşayanları. Özgüven her zaman tavandı ama azda olsa çekinme olunca özgüven tamda olsa çekingenlik %5 bile olsa tam olan özgüveni tamamen sıfırlıyor.
  • Böyle konuşuyoruz ama whatsapp kızmasın ehehehe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

    Kız hiç okula gelmiyor. Bütlerde belki görürüm. Yani ilk gördüğümde numarasını almam lazım. Yoksa yatar iş hocam.

    Alıntıları Göster
    Senin durum sıkıntılı nedeni ise kızı pek görme şansın yok. Ayrıca bir kadından kızdan hemen ilk gün numara istenmez. İsteyeceğin kızda ayarı bozuk kızdır, numarayı vereceğinden kesin emin olursun alırsın o numarayı ama o kızda ara ara kullanmalık olur ve son durak da sen olmazsın. Bir anlamı yok.

    Benden geçti artık, aşk yaşayacak aile kuracak yaşımı geçtiğimi düşünüyorum. Nerede akşam orada sabah. Bu yüzden benim tarzım başka. Temizlik saflık aramıyorum pek. Temiz saf olanlar ile iş daha kolay fakat zorlu kızı bile az bir uğraşla istediğin şekle getirebilirsin.

    Bir kız seni terslediği zaman bir cümle ile senden etkilenmesini bile sağlayabilirsin veya farklı cümleler ile. Kız seni tersledi diye terslersen zaten o kızı unut.

    Senin sıkıntın kızı devamlı görememen. Başka kıza yelken açmanı öneririm. Herhalde görmediğin halde onu düşünüyor olacak değilsindir umarım günlerce. Bu hatayı yapma.




  • Hocam hukuk okuyorum devam zorunluluğu yok sıkıntı o yüzden. Bu arada pm atamıyorum siz atar mısınız bir şey danışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-221B83E8D -- 14 Haziran 2018; 2:41:4 >
  • Konuşmanın ortasındayken bu arada numaranı alabilirmiyim de işte bence bu kasmandan cok kaybediypsun adanalı doğal ol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

    Hocam hukuk okuyorum devam zorunluluğu yok sıkıntı o yüzden. Bu arada pm atamıyorum siz atar mısınız bir şey danışacağım.
    Mesela şu cümleyi şu şekilde kurabilirdin.
    "Hocam okulda devam zorunluluğu yok o yüzden" gibi ama sen ne yaptın Hukuk fakültesi okuduğunu belirttin
  • Sabah pm işi kolay. Evde işlerim var. Az uyku çok iş.
  • olm sen neden böylesin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.