Şimdi Ara

Kız bana böyle davranıyor ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ne yapacağımı bilemiyorum şuan. Kızla 5 aydır aynı sınıfdayız ilk başladiğımızda hep kavga ediyorduk tartışıyorduk hep bir laf dalaşı içindeydik. Bu son bir ayda bana diyabet Tehşisi konuldu hastanede yattım oda böbrek taşı yüzünden doktorluk olmuş okula geldim 1 aydır hiç görüşmüyorduk ama işte geçmiş olsun falan filan diye bikaç kere yazıştık.zaten benimde önemsediğim biri değildi normalde 3 hafta oldu bu arada okula devam edeli. Geldiğim hafta hiç tartışmadık gözü hep bana kayıyordu ama ben bakınca ne bakıyorsun gibi argo cevaplar veriyordu. Neyse ben öğrendimki bu kız ben okulda yokken işte benim hakkımda çok yakışıklı, filan falan diye kızlarla konuşuyormuş. İşte bensiz yapamazmış hoşlanıyormuşcasına konuşuyor muş. Zaten döndüğüm günden beridir sınıftakilerinde biz sevgiliymişiz gibi davranışları var. Kızla bir ara bu hoşlanma muhabbeti geçti ben hata yaptım biraz tersledim oda işte benim kadar güzelini bulamazsın diyerek konuştu ama o anda beni seviyor musun diye sorsaydım eminimki hayır benim başka sevgilim var falan diyecekti şuandada öyle yapıyor ama hep gözü bende sınıftan çıkıyorum arkamdan işte benim hakkımda olumlu konuşuyor falan. Ama bu süreçte ben ona gerçekten yani kelime anlamıyla değil yanı bütün varlığımla sırılsıklam aşık oldum desem yeridir onu çok seviyorum. Hep telefon elimde fotoğraf larına bakıyorum. Yani açıkcası bana sürekli umut veriyor ama sonra umrunda değilmişim gibi davranıyor biraz nazlı bir tip birazda dominant bir karakteri var benim ise bu zamana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Hep dersinde çalışmasında işinde gücünde aslında olması gereken gibi bir insanım. Okul çıkışı herkez kafelere gider ben eve nasıl daha çabuk giderim diye düşünürüm... Hastalığımdan dolayı zaten pisikolojim baya bi çökükdü şimdide içim içimi yiyor acaba seviyormu sevmiyor mu diye yani benim ona bunu soramama gibi bir durumum yok şak diye söylerim ama kız bir değişik sınıf ortamında utanıyor benim hakkımda bir konu geçtiğinde sorsam derki yok ben başkasını seviyorum der ama eminim böyle bişey yok falan der iyi .sonrada işte benim gibi güzelini bulamazsın falan triplere giriyor... Hiç kız arkadaşım olmadı dediğim gibi yani kız eli tutmadım desem yeridir :D yani bana biri taktik versin bişey desin vallahi duygularım çok karışık








  • Kızın yanına git ve okul çıkışı bir yerlere gidip birşeyler içelim mi diye sor. Bugün olmaz derse birlikte bir gün belirlersiniz. Eğer senin dediğin gibiyse zaten gidelim der. Oturduğunuzda duygularını anlatırsın kendisine. Sakın ola mesajla veya telefonla söyleme. Yüzyüze konuş herşeyi.
  • Kizlar hormonlarina gore davranir. Bu kizi eritmenin en basit yolu baska bir kiza ilgin varmis gibi davran. Goreceksinki sana cekilecek hatta senle o konusmak isteyecek. Bu oyunu basarirsan kazanan sen olacaksin ve kizda senin olacak.
  • Lise mi hocam
  • Evet lise 3

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.