Şimdi Ara

Kişiselleştirilebilir BlackBörk Şapkalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moda dünyasında kişisel tarzınızı ön plana çıkaran aksesuarlar arasında şapkalar özel bir yere sahip. Ancak bir şapkanın sadece güneşten koruyan bir araç olmadığını, karakterinizi ve stilinizi yansıtan bir ifade aracı olduğunu düşündünüz mü? İşte bu noktada Leathify devreye giriyor!


    2019'da yola çıkan ve "LEATHIFY YOURSELF" felsefesiyle modayı derinlemesine etkileyen markamız, deri aksesuarlar ve deri detaylı tekstil ürünlerinin yanı sıra, tamamen sizin zevkinize ve stilinize hitap eden kişiselleştirilebilir şapka modelleri sunuyor. Kendi tarzınızı oluşturmanız için sınırsız seçeneklerle dolu bir dünya tasavvur edin. İşte LEATHIFY, tam da bu düşünceden yola çıkarak sizlere benzersiz bir moda serüveni sunuyor.


    BlackBörk koleksiyonumuz, "Who Are Those BlackBörk People?" mottosu altında, sıradışı ve cesur tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bu koleksiyon, kişilikli ve iddialı tarz sahibi herkes için mükemmel bir tercih.


    2021 yılı itibarıyla başladığımız uluslararası yolculuğumuz, Almanya'dan Amerika'ya, Kanada'dan Rusya'ya ve daha birçok ülkeye uzanıyor. 2023 yılında açılışını yaptığımız Mall Of İstanbul Avm'deki ilk perakende mağazamızla, siz değerli müşterilerimize ürünlerimizi yakından tanıma ve deneyimleme fırsatı sunuyoruz.


    Leathify olarak, global moda arenasında önemli bir yere sahip olmayı hedefleyerek, kalite ve şıklığı bir arada sunan ürünlerimizle sizleri bekliyoruz. Siz de tarzınızı kişiselleştirmek ve fark yaratmak istiyorsanız, https://www.leathify.com/ adresini ziyaret ederek koleksiyonlarımızı keşfedin. Kendi stilinizin peşinden gitmek için daha ne bekliyorsunuz?

    Modanın kalıplarını kırın, tarzınızla özgürleşin!









  • Snapback ne zaman gelir? Sadece kamuflaj mı var?

  • 4 adet farklı renklerde ve 10 yakın pacth var bende,kaliteli şapkalar kafada duruşu iyi,sık şapka takan biri olarak pahalisindan ucuzuna çok şey denedim.Blackbork son kararım.
    Abartmak istemem ama Nike vs cart curt hikaye ,bu şapkaların kalıbı çok iyi .yumurta gibi kafanıza yapismiyor.Saciniza baskı uygulamiyor.Zaten tarzı iyi çevremde çoğu insan bu şapkayla tanıştı.
    Üretim yapan kişilerle bir kaç kez maillestik.Dikkate alıp alın kısmına iyileştirme yapmışlar Artık daha da profesyonel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.