Şimdi Ara

Kırılması Kolay Şifreler Kullanmak Bence Suç Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiltere bu konuda bir kanun çıkardı ve bence bizim de buna benzer bir şeyler yapmamız lazım. Hala 1234556 gibi şifreler kullananlar var.

    Siz ne düşünüyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Zer0_ -- 7 Mayıs 2024; 16:43:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Ülkecek bilgisayar okur yazarlığında çok geriyiz, tabii daha doğru dürüst cümle kuramayan büyük bir kitle de var. Yetersiz beslenme ve yaygın inbreeding berbat bir eğitim sistemiyle de birleşince ortalama IQ seviyesinin gitgide düştüğünü görüyoruz. Yani bu dediğiniz ülkemizin ilk 10 problemi içinde değil şu anda.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Hocam panelci bebeler bile sağda solda milletin kızlık soyadını görür oldu. Bunlara artık bir çözüm bulunmalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Zer0_ kullanıcısına yanıt

    Ok yaydan çıktı bir kere. Ülkenin tüm vatandaşlık bilgileri internete sızıp ortalık malı oldu, bunun geri dönüşü yok.

  • Arkadaşlar tüm bilgileriniz isteyen herkese satılıyor zaten. Gecenin 2 sinde arapça Ateşli Arap kızları sizi sitemizde bekliyor diye SMS geliyorsa orada ben servis sağlayıcıya küfür ederim.Bunun kanunla şunla olur yanı yok daha numaranı baskalarına vermesini yasalarla engelleyemiyorlar kullanıcı ne yapsın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolsunlar artık gabonlu, kenyalı, hintli, paki dolandırıcılar whatsappdan sürekli yazıyor. Engelle engelle bitmiyor. En sonunda whatsappı tamamen kaldıracam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fetöcülerin yanlışlarını içten ifşa eden bi eleman vardı, bylock ile ilgili video yapıp isyan etmiş. söylediğine göre bylock'u yazan fetöcü yazılımcılar kasıtlı olarak şifre politikası eklenmemişler. zira o yazılımcı(lar) aslında örgüt içine yerleşmiş bi köstebekmiş.

    bunun sonucu olarak fetönün geri zekalı taban tayfası (cahil kadınlar dayılar falan) bylock'a üyelik açarken şifre olarak doğum tarihlerini ya da 12345 falan girmişler. hatta yazılımcı şifrelerin tek yönlü dönüşümü için SHA256 falan da kullanmayıp eski ve artık kullanılmayan MD5 algoritmasını kullanmış.

    bunun sonucu olarak, bylock sunucusu ele geçirilince devlet kullanıcı hesaplarını kolayca açıp, tüm yazışma loglarına ulaşmış. mahkemede insanların önüne yaptıkları yazışmaların tam dökümleri, IP adresleri ile birlikte koyulmuş ve yargılanan kişiler şoka uğramışlar. hepsi de 6 yıl hapis almış.

    bylock ismini hep duyuyoruz ve ne olduğunu az çok biliyoruz ama olayı böyle detaylı dinleyince çok şaşırdım.

    benim hep söylediğim teorim tekrar doğrulanıyor: fetö gibi oluşumlar müthiş zeki ajan topluluğu değildir. bunlar aptal ve meczup kişilerin topluluğudur. şuanki Menzil falan da öyle. bu eşşek sürülerinin gücü ele geçirmelerinin tek nedeni yukarıdan destek alıyor olmaları, yani öyle olması istendiği için öyle oluyor. çünkü bunlar maşa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Mayıs 2024; 20:9:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.