Şimdi Ara

Killzone Shadow Fall Multiplayer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar KZSF ile açılmış bir konu var fakat yeteri kadar akitf olmaması tabi oyunu da oynayanların fazla olmaması sebebi ile bu konuyu açtım.

    Multiplayer KZSF oynayacak arkadaşlar psn:arslandogu ekleyebilir. Şuan birçok kişi çoklu ortamda fifa ve bf oynuyor sizde killzone oynuyacağım ama adam bulamıyorum diyorsanız bu başlık altında toplanabiliriz.

    herkese iyi oyunlar.

    KİLLZONE SHADOW FALL OYUNCULARI

     Killzone Shadow Fall Multiplayer



  • Valla bu oyun için gerçek şu ki son demlerini yaşıyor. Günlük ortalama 500 online oyuncusu var. Sunucuları az ve bize uzak olduğundan lag sorunları bitmiyor. İyi oyuncuların çoğu oyunu terketti. Destiny için gün sayanların sayısı da az değil. Klan sisteminin hala gelememiş olması da bir sorun. Yeni gelen 2 harita teknik sorunlarla geldi. (frame düşmesi oluyor) Çıkış oyunu olmasının geremesini çekti. Tamamlanmamış halde sadık oyuncularının önüne geldi. Ayrıca yenilik diye tanıttıkları custom warzone lar resmen EPIC FAIL oldu. İşin kötü yanı oyunun multisi güzel ve eğlenceli. Fakat 10 milyon satmış bir nesile yakışmayacak kazar az bir oyuncu kitlesi var.

    Bunlara rağmen ben devam ediyorum. Akşama seni eklerim. Takılırız.
  • ben yeni başladım acemi sayılırım isterseniz oynıyabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.