Şimdi Ara

Killing Floor 2, Kasım Ayında Çıkış Yapacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KortX

    quote:

    Orjinalden alıntı: anonimbey

    Bu oyuna boş diyen oyunun geçen seneki halini bilmiyor demektir. İlk aldığım zaman 6 harita ve 6 perkten oluşurken şuan 11 harita ve 9 perk var.(9. perk bir sonraki güncellemede gelecek) Arkadaşlarınızla oynarsanız oyunun ne kadar zevkli olduğunu görürsünüz zaten. Tripwire oyunu güncel tutmaya çalıştı sürekli. Umarım tam çıkıştan sonra da oyuna bedava içerik gelir bol bol.


    Sen geç almışsın. İlk çıktığında 4 perk 3 harita vardı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: CrossfireLambda

    Hicbir hikaye derinligi olmayan ratata tatata bi oyun bom boş kimse kusura bakmasin.


    Biz de sana beğenmiyorsan defol git diyoruz. Oyun zaten hikaye amacı taşıyan bir oyun değil. Bunları ayırt etmeyi öğren, öyle tartışırız.

    Sen kimsin sen kimin ağzından konuşuyorsun istediğim oyunda istediğim fikri sunarım ya eleştir yada kapat çenini kalıp kalmayacağıma ben karar veririm.




  • Fikrini sun o zaman. Saçma sapan konuşma. Buna kadar eleştirilecek ve ratata lakabı yapıştırılacak milyonlarca oyun var. Öncelikle her yıl çıkan oyunlardan başlayalım. Her yıl yenilenerek önüne sunulan FPS oyunlar mesela..

    Eleştirmek, benim tarzım değil ya da beğenmedim gibi yorum yazmaktır. Çok boş oyun demek eleştirmek değil. Senin mantıkla Battlefield'da boş oyun, Call Of Duty de boş oyun, Left 4 Dead da boş oyun...vs bu liste böyle uzar gider. Çünkü onlarda da "ratata" yapıyorsun. Kapiş?

    Kim olduğum da seni ilgilendirmez ayrıca. Yorum adabını öğren diye uyaran biriyim sadece.
  • Hayir bence sadece kiling floor boş oyun hikayesi olmayan oyunlar kervaninda degersiz ve rahatsiz edici nasil bir insan elinde lolipopla giden palyocumsu ecis bucus seylerle savasmak isterki bana resmen al cirkin birsey yarattik sende buna ateş ediceksin diyor ama neden ettigimi bilmiyorum veya neden elinde devbir lolipop tasidiginida battlefield da sevmiyorum left 4 dead i oynanisi icin ve karakterleri icin seviyorum ve aslinda bir hikayesi var ratata degil yani evet basit ama var. call of duty de bence cok standart bir aksiyon filminden fazlasini veremeyen evet oynanisi guzel olan hikayeleride eeeeh olan bir yapim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.