Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mesutismail , sanalgezgin Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.238
Cevap
362
Favori
824.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 984985986987988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lemartes kullanıcısına yanıt

    TV'yi açarak test edebilirsin. Eğer öyle ise de yine de modeme ömür boyu erişmemezlik yaşamaman gerekir. Sadece televizyonu açtığında, modem üzerindeki ışıkların semptomunu söyler misin?

  • lemartes kullanıcısına yanıt

    kablo ile bağlanan ve uyku modu özelliği olan bazı cihazlar NVR, TV vb. için önerilen bir komut var yalnış hatırlamıyorsam role iseq komutu, keenetic destek hattına bu sorunu ilettin mi? iletmediysen mutlaka destek@keenetic.com.tr adresi üzerinden yada telefon ile yaşadığınız durumu açıklayarak yardım talebinde bulunan, muhtemelen senden self-test dosyasını göndermeni isteyecekler ve o dosyada oluşan duruma göre girmen gereken komutu göndererek ilgili komutu girerek test edersin.


    ama öncesinde istersen televizyonunu kablosuz bağla ve o şekilde testlerini yap sorun çıkmazsa detaylıca keenetic desteğe sorununu yaz ve self-test dosyanı gönder televizyonun takılı olduğu port için role iseq komut girerek test ettirsinler.

  • @lemartes 'ten beklediğim cevabın sonunda zaten bunu uygulatacağım. Ve bu sorun değil. Mesh denetimi ile alakalı bir durum.



  • Keenetic garanti nasıl arkadaşlar .Sanırsam dsl portum yandı ürün dsl kablosu görmüyor garanti ye göndericeğim ama şikayet varı okudukdan sonra pek bir beklentim yok yeni modem bakmaya başladım bile

  • Keenetic Extra DSL kullanıyorum, İnternet kullanım verilerim sürekli sıfırlanıyor, örnek vermem gerekirse, bugün 2 saat içinde 6gb internet kullanıyorum, uygulamada ve web arayüzünde bu veri gözüküyor fakat ne zaman 6 gb üzerinde veri kullansam, istatislik sayacı tekrar sıfır GB olarak devam ediyor, Doğal olarak günlük/haftalık/aylık kaç gb internet kullanmışım, bilemiyorum, yardımcı olurmusunuz @KYTECHNGAMING

  • extreme602 E kullanıcısına yanıt




  • ruaF1912 kullanıcısına yanıt

    Merhaba sizin içinde diğer konuda sorarsanız, bulut hizmeti tarafını kontrol edebilirler. Benim hesabımda ve cihazlarımda bir istatistik problemi görmüyorum.



    https://forum.donanimhaber.com/ev-ve-is-yerleri-icin-fark-yaratan-keenetic-modem-routerlar-dort-dortluk-internet-icin-tasarlandi--140476590

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Aciklcasi tum ihtimalleri denemek istedim tekrar buraya yazmadan once, TV komple devre disina cikarilsa dahi ayni durum olusuyor, burada yazmis oldugunuz gibi loglarda bir uyari yok inceledim genel olarak.


    4-5 saat acik kaldiktan sonra modem kendini bir sekilde kitliyor, Wi-fi cihazlarda sorun yasiyor ama tabiki anlamasi kablolu olanlara gore biraz daha zor oldu.


    198.168.1.1 e ping attiginizda timeout oluyor ve hicbir sey yapmayip sadece modemi resetlediginizde hersey normale donuyor, modemin asla mudahale edilemez hale gelmesi cihaz arizasindan baska bir ihtimali akla getirmiyor.

  • lemartes kullanıcısına yanıt

    Hero DSL kullanıyorum. Eski sürümlerde (1 yıldan eski) benzer bir sorun 1-2 defa benim başıma geldi ama uzun zamandır yaşamıyorum. Cihazın tüm ışıkları normal şekilde yanıp kablosuz yayın yaptığı halde internet bağlantısı olmasına rağmen hiç bir cihaz internete çıkamıyordu. Sebebi belirsiz şekilde kendi kendine oluşmuştu. Kablolu bağlı cihazlarda aynı durumdaydı. Modem arayüzüne ulaşamıyordum. Bazen sayfa yüklenir gibi oluyordu yada aşırı yavaş şekilde geliyordu ama tepki vermiyordu. Fişten çekip tekrar çalıştırınca düzelmişti.



    Cihazın yazılımını geliştirici sürümü yada beta sürümlerinden birine alarak deneme yapma şansınız var mı?

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Evet aslinda siz daha iyi ozetlediniz sorunu, Wifi ustunden internete girmeye calistiginizda uzun beklemeler sonucunda bazen giriliyor, bazen wifi baglantisi saglaniyor ve internet baglantisi yok ibaresi geliyor, kapanip acilmadan asla duzelmiyor,


    Son cikan firmware i kullaniyorum, 1-2 tane deneme yapmaya calisicam.

  • lemartes kullanıcısına yanıt

    Cihaz (mesela cep telefonu) wifi'ye bağlanıyor ancak internet alamıyorsa keenetic mobil uygulamasından o cihazı "kayıt" edin. 2 gün evvel benzer bir sorunu bu şekilde çözdüm.


    1 yıldır KN-2112 extra dsl kullanıyorum. 2.4/5 ghz yayın iki farklı ssd-id ile yapılıyor.


    cep telefonum 2.4 ghz ağa bağlanıyor, hiç sorun yok ama 5 ghz ağa bağlanmak istediğimde wifi bağlansa da internet gelmiyordu. uygulamadan cep telefonumu kaydettiğim an internet geldi. aslında 2.4 ghz ağda telefonum kayıtlıydı. daha evvel de böyle bir sorun yaşamamıştım ama oldu bir sıkıntı ve çözüldü.

  • lemartes kullanıcısına yanıt

    Bende Keenetic peak var.

    Bahsi geçen tarzda sorun çeşitli zamanlarda nadiren denk geldi.


    Keenetic peak'a kablo ile TPlink bir modemini(herşeyi kapalı sadece ap modunda) cihaz bağlıydı.3-5 günde bir Keenetic kitleniyordu.Kitleyen bu TPlink çıktı. kablosunu Keeneticten çektiğim anda düzeliyordu. Bu şekilde belirsiz aralıklarla 3 günde 5 günde 1 haftada bir başıma geldi. Sonra TPlink sorunlu cihaz yerine başka cihaz koydum sorun kalktı.


    Bir keresindede Tivibu setboxu yaptı benzer şeyi. tivibu cihazınının elektriğini çıkarıp takınca düzeldi.


    Muhtemelen modeme bağlı bir cihazın elektriksel sorunundan dolayı modemde etkileniyor belli belirsiz aralıklarda şekillerde.


    Sizdede buna benzer bir şeyden kaynaklanıyor ise kablo ile bağlı cihazlardan birinden olabilir.

    networkte temel olarak şöyle bir şey var. birbirine bağlı iki cihazın topraklamaları bile farklıysa sorun olma ihtimali vardır.

    Bir cihazdaki elektriksel sorunlarda kablo vasıtası ile diğer cihazı etkileyebilir.


    Düşük bir ihtimal olsada modemin power adaptörü sıkıntılı olabilir. (ışıkları sorunsuz olduğunu gösterip adaptöründen dolayı doğru çalışmayan adaptörü değişince sorun kalkan cihazlarda gördüm)





  • Bir kaç gündür sürekli "admin web ortamında oturum açtı" bildirimi geliyor,kimse modemde oturum açmıyor, farklı bir cihaz bağlantı sağlamıyor ne wifi ne kablolu olarak modeme, bildirim geldiği an kontrol ediyorum modemi cihaz falan yok bağlı olan,nedir bu durum daha önce başına gelen oldumu ?
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları




  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt

    Kendiniz keendns adresinizle arayüze girmiyor musunuz? Superonline muhtemelen de IP bloklarınız.


    151 ile başlayan superonline.

    176 rusya'da görünen bi ip. (superonline da bu bloktan ip si vardı ama sanırım değil. ya da bilgisi güncellenmemiş olabilir ip bloğunda.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Mart 2024; 19:28:25 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Keenetic Hopper


    Yazılımını değiştirmedim, sıfır cihaz. OPKG'yi bile kapadım, sorun devam ediyor.


    Bağlantı sorunu yaşayan cihaz diğer router'larda problem yaşamıyor. Bunda da sorun yoktu işte ama son güncelleme ile başladı KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 


    Desteğe bildirmek en iyisi, o şekilde yapayım KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 

  • MrWest kullanıcısına yanıt

    Logları kaldırın isterseniz Keendns adresiniz görünüyor.


    Dsl kullandığınızı hatırlıyorum. Buradaki loglarda gigabit portunuz ile ilgili açılma/kapanma günlükleri var.

    DSL tarafında bir kayıt yok. Muhtemelen altyapı kaynaklı sorun oluşmuştur. Bağlantınız tekrar geldiğine göre çok düşünmeye gerek yok.


    Böyle durumlarda hemen fabrika ayarlarına dönme eylemine gitmediğiniz için tebrik ederim. (Çok sık yapılan tavsiye etmediğim bir eylemdir kendisi.)

  • Merhaba,


    Omni-1410 router kullanıcısıyım. Ana modem iki kat yukarıda (iss nin verdiği zyxcel marka, sorunsuz çalışıyor yıllardır). Ben ana modemden ethernet kablosu çekerek internet aldım. Cihaz evin ortası sayılabilecek odada. Evim 3+1


    Sorunum şu; arada bir internet hızı düşüyor, çekim alanı düşük. Salonda telefonla bağlanmaya çalıştığımda, cihazı 3-4 diş görmesine rağmen internet ya hiç çekmiyor, ya da çok yavaş oluyor. Salonda playstation var, onda da aynı sorunu yaşıyorum.


    Modem ayarlarından çok anlamıyorum. O yüzden kurulumu yaptıktan sonra hiç kurcalamadım. İyileştirici ne gibi işlemler yapabilirim?


    Cihazda mesh özelliği oldupu yazıyor. Keenetic buddy 4 ile mesh sistemi kurabilir miyim. Ya da mesh için önereceğiniz başka bir cihaz olur mu?

  • merakli2005 M kullanıcısına yanıt

    Tplink cihazları ile ilgili bir uyumsuzluk söz konusu olabilir. Ağabeyime tplink repeater verdim. Extra DSL ile kablosuz tekrar edici modunda kullanmaya çalışınca ağdaki tüm cihazlar saçmalamaya başladı, internet hızı düştü, bazı cihazlar internete giremedi gibi bir çok şey söyledi. Çıkartır çıkartmaz her şey normale dönmüş. Olay sadece kablo ile bağlayıp elektriksel bir sorun oluşması gibi görünmüyor.

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam dikkat etmemişim domain adresini değiştirdim şimdi

  • 
Sayfa: önceki 984985986987988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.