Şimdi Ara

Kedim gün İçinde Yalnız Kalsa Problem Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba yaklaşık 2 aylık kedi sahiplendik ama tabi işe gitmek zorundayız sabah 7 de cıkıyoruz aksam 6:30 de geliyoruz bu onun için bi problem teşkil edermi çok sıkılırmı oyuncak flan bir sürü şey aldık ama genede cıkınca mşyavlıyor içim sızlıyor sizce problem yaratırmı ?



  • Öncelikle hayırlı olsun evde tek kaldığında sıkılır doğrudur. Akşamları ise siz geldiğinizde sizle zaman geçirmek ister ilgi ister.
    Buna enerjiniz varsa problem yok ilerde sıkıntı yaşamazsınız. Ben genelde 2 kedi taraftarıyım -kısırlaşıtırılmış- birbirleriyle zaman geçirince size kalan sadece sevmek oluyor problem olmuyor.

    Oyuncak konusunda nacizhane tavsiyem şudur , tırmalama tahtası hariç hiç bir masraf etmeyin , ne minder alın ne oyuncak , oynamazlar genelde oyle şeylerle.
    Paranız cebinizde kalsın aşıları vs. için kullanırsınız o bütçenizi.
  • @Tembelreis nikli arkadaş çok güzel anlatmış.

    Naçizane eklemek istediğim, kediniz henüz küçük olduğu için sabah gidişlerinizden korkmaktadır.

    Ancak kendisinin aynı mekanda kalması, maması ve suyu hazır olmasından dolayı ve sizin aynı saatte geri dönme rutininize alışacaktır kısa süre sonra.

    Tecrübeli bir kedi sahibi olarak şunu da unutmamanızı öneririm: O yavrunun ömrünün sonuna kadar ki bu 15 yılı bulabilir, ondan sorumlusunuz, bir nevi hiç büyümeyen bir bebek sahibi oluyorsunuz ki aynı dilden konuşamayacağınız..

    Bir foto eklerseniz bebeği bizler de görebilelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 27 Haziran 2019; 2:21:20 >
  • Kedim gün İçinde Yalnız Kalsa Problem Olurmu Kedim gün İçinde Yalnız Kalsa Problem Olurmu

    Tecrübeleriniz için çok teşekkür ederim bu bilgilere şuan çok ihtiyacım var açıkçası resimleri ekledim bu arada kedimizi sahiplendik sorumluluklarınıda aldık ama sanırım veteriner bize cok küçük verdi onun için teredütlerimiz bir tık daha büyüdü sonucta kendi hayatımdan cok onun hayatını düşünüyorum hem hem biz beraber mutlu olalım diye

    geçen gün bir tuvalet kazası yaşadık yere koydugumuz ve sevdiği havlu tarzı bir şeye kaka ve çiş yaptı kutusuna yapmadı ama ilk getirdiğimiz gün kutusuna yaptı anlamadık baya kafamız karıştı neyse biz baska bir veterinere gittik ve sorduk bebek 45 günlük bu arada 2 aylık bile değil veteriner bize çok açıklayıcı bir cevab verdi içimizi rahatlattı 15 gün boyunca güvenli oda dedği bir alan oluşturup oraya bırakın ve hiç çıkarmayın siz içeri girip ilgilenin onla o çıkmasın daha kumunun ve mamasının yerini bulamıyormuş ve salona alsanız bile veya ev acık olsa bile tuvaleti geldiği zaman kuma gidene kadar tutamıyorlarmış daha gelişmemişler kasları 15 gün güvenli odada tuttuktan sonra kapıyı açarsınız ben dedim kapıyı kapatıyoruz oyun oynuyoruz tamam amasonra tabki çıkmamız gerekiyor ve ağlıyor ve içimiz baya kıyılıyor taş oturuyor kalbimin üstüne neyse veteriner 15 gün o ağlarsa bişi olmaz ama bu eğitimi doğru verirseniz 15 sene sizi mutlu eder bi parça sabırla yürüyün dedi
    ve biraz olsun rahatlattı ama gene bırakınca içim gitmiyor değil umarım bu 15 günü rahat atlatırız




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.