Şimdi Ara

Kedi yatak odasına girmek istiyor ve uyutmuyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 yil olmus guncelleme geceyim.


    Kedi halen bizle. Sorunu cozduk. Kedi degismedi biz alistik. Actik kapiyi gece giriyor , cikiyor bazen oyuncagi ile yatakta onuyor. Insan gecenin 3unde uzerine birseyin yurumesine hatta gece uyaninca bir cift gozun sana dogru bakmasina bile alisiyor ve korkmuyor :) insan garip. Ozetle kedi 1 biz 0 . Simdilerde gece gelip uyandirip sevdirip gitmesi bizim icin olagan oldu. ilk basta bana alistiramazsin, cozemezsin deseler gozum korkardi kediye baska yuva bulurdum ama insan zaman icinde alisiyor.

  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    😁Kedi eğitilmez ama bence erken pes etmişsiniz,2 tane kedim var,evde yatak odasına mutfağa giremezler,tabi kapıyı gündüz kapalı tıtuyorum hep.akşam yatarkende onları oturma odasına kapatıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kediyi başkasına verin.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    olur

  • KIZ ARKADAŞIM KEDİ ALDI EVE. KAPKARA BİŞİ. AMA GÖRSENİZ ÇOK TATLI. KIZ ARKADAŞIMI ÇOK SEVİYOR. ADINI KOYDUK. ADINI ÖĞRENDİ. GEL KIZIM DİYOR GELİYOR GİT DİYOR GİDİYOR. KABLOLARI KEMİRME EĞİLİMİNDE. KIZ ARKADAŞIM AZARLIYOR. HOP BIRAKIYOR KEMİRMEYİ. BERABER FIRINA GİDİYORLAR. EKMEK ALMAYA. BENİM HATUNUN OMUZUNDA GİDİYORMUŞ.   DAHA 1,5 AYLIK. YA DA 2 AYLIK. YANİ DİYECEĞİM AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR. UFAKKEN BİŞEYLER ÖĞRETİLİRSE ÖĞRENİR. BÜYÜDÜKTEN SONRA ZOR.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.