Şimdi Ara

kaza yaptım ana yol tali yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar merhaba bir kaç gün öncesi kadar bir kaza yaşandı Allahım bir daha yaşatmasın , mahalle arasında sokakta seyir halindeyken karşı tarafa geçmek için yan tarafları kontrol ediyorduk , sokağın başında araba olduğunda dolayı caddeden gelen aracı göremedik , bakmak için arabanın burnunu çıkarttığımız anda cadden hızını aşmış araç tabiri caizze *Laap* diye vurdu , ne olduğunu anlamadık ileriye doğru sarsıldık bir anda başımıza karşı taraftan 10 15 kişi birleşti , yaralıydık karşı tarafta bir şey yoktu , polise aradık kaç kere *kendi aranızda halledin bu tür olaylara polis karışımıyor* dendi , neyse rapor tutuldu ve %100 kusurlu çıktık , nasıl olabiliyor anlamıyorum tamam suçluyuz ama karşı tarafın hiç mi suçu yok? ne yani mahallede hız sınırlarını aşıp insanları mı öldürelim ? polis neden gelmiyor



  • Yaralanmalı trafik kazası diye belirtmenize rağmen mi kendi aranızda tutanak tutun dediler? Zannetmiyorum. Öte yandan caddedeki aracın hızına dair attığınız görselde hiçbir şey anlaşılmıyor. Kaldı ki, tali yoldan ana yola çıkarken öyle burun uzatılmaz. Bu durumda karşının hızının bir önemi yok. %100 kusur sizde. Görmediğiniz yola çıkıp bir de karşıda kusur yok mu demeniz ironik.

  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    ben suçlu olarak görmüyorum ki karşı tarafı tabiki hata bizde ama resimlerde sadece sokak caddeyi göstermekti amacım , oldu o zaman hız sınırını aşıp serseri gibi dolaşalım ana yollarda , bunu istiyorsunuz galiba çocuk da çıkabilirdi ya da başka bir şey yaralanma söz konusu
  • ZelihaBağlar 0VA3A Z kullanıcısına yanıt
    Karşıdaki aracın hızını görebileceğimiz bir görsel/video yok. Şehir içi ana yollarda hız sınırı binek araçlar için 50km/s. Belki siz olayın heyecanıyla çok hızlı olduğunu zannediyorsunuz? Bunu bilmemizin imkanı olmadığına göre kusur 100% olarak sizde. Çocuk çıkmış olsaydı, ölümlü kaza olsaydı vs. diyorsanız bu konu yargılamayı gerektirir. Hakim değiliz, karar veremeyiz.
  • ilk defa böyle bir şey yaşandı keşke yaşanmasayadı , bilinçli olmak da önemli teşekkürler bilgileriniz için
  • taraflarin kendi aralarinda tuttugu tutanaklarda tali kusur, dolayisiyla %25-%75 seklinde dagilim yok. tek asli kusur varsa (anayoldakine yol vermemek gibi) %100 cikar, karsi tarafta da asli kusur olsaydi %50-%50 olurdu. polis tutanak tutsa kavsaga yaklasirken hizini azaltmadigi icin gerekli gorurse %25 verebilirdi. hiz her turlu tali kusur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.