Şimdi Ara

***Kastamonuspor***[Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kastamonusporumuz yarın saat 17:00'da Manisa'da Akhisar Bld. ile Türkiye Kupası maçı için karşı karşıya gelicek. Maç A Haberden naklen yayınlanıcak büyük ihtimalle.


    Tayfa 37 bu akşam İstanbuldan yola çıkarak takımımızı desteklemeye gidicek. Taraftarımıza hayırlı yolculuklar, Kastamonusporumuzada başarılar dileriz!
  • Akhisar ile ctesi oynanan maçta 0-0 berabere kaldık. Grupta 1 puanla 3.sırada yer alıyoruz. Akhisarla rövanş Salı günü saat 12.00'da Kastamonu Gazi Stadında oynanacak.

    Ve taraftarımız Tayfa 37 kendi aralarında toplanan parayla kendileri Manisaya gidip takımımızı desteklemiştir. Kastamonusporumuzu ve Şerife Bacımızı en güzel şekilde tanıttıkları için kendilerine çok teşekkürler!
  • GOOOOOLLLLL Akhisar karşısında Halil'in attığı golle 1-0 öndeyiz
  • 2-1 kaybettik maçı. Canınız sağolsun!
  • Taner Yalçın Kastamonuspor 1966'da!
    Kastamonuspor 1966, bir dönem süper ligde forma giyen son olarakta PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor forması giyen Taner Yalçın ile anlaşmaya vardı.

    Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen ve Halil Çelik ile Yusuf Orhan transferleri ile rakiplerine göz dağı veren Kastamonuspor 1966’da bombalar susmuyor. Ofansif orta saha bölgesine kaliteli bir oyuncu arayan Kastamonuspor 1966, bir dönem süper ligde forma giyen son olarakta PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor forması giyen Taner Yalçın ile anlaşmaya vardı.

    Futbola Almanya’da başlayan ve Almanya’da FC Köln takımının alt yapısında forma giyen Taner Yalçın Almanya Gençler Liginde FC Köln U19 takımı ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Almanya ve Türkiye Genç milli takımlarında çeşitli katagorilerde forma giyen Taner Yalçın’ın Türkiye serüveni ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Medipol Başakşehir) ile başladı. 2012 yılında Türkiye’ye transfer olan Taner Yalçın sırasıyla Kayserispor, Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor formalarını terletti. Kariyerinde şu ana kadar 100 maça çıkan ve 7 gol kaydeden Taner Yalçın uzun boyuna ve kalın fiziğine rağmen bire birde adam eksiltmesi ve tekniği ile ön plana çıkıyor. Asist özelliği ile dikkat çeken ve gol atmaktan çok takımı oynatan ve gol pası vermeyi seven bir yapısı olan Taner Yalçın bundan sonra futboldaki meziyetlerini Kastamonuspor 1966 için sergileyecek.

     ***Kastamonuspor***[Ana Konu]
    ]

    Haber Linki=>http://www.kastamonuguncel.com/spor/taner-yalcin-kastamonuspor-1966-da-h13258.html




  • Bu akşam saat 20:45'te Türk Telekom Arenada Galatasaray ile Türkiye Kupası son maçında karşı karşıya geleceğiz. Kastamonusporumuza şimdiden başarılar diliyor saat 19:00'da Misafir girişinde buluşalım. Taraftar grubumuz Tayfa 37'nin kısmında durarak takımımıza destek olalım.

    Son 7 saat!
  • Olsun Kastamonum bu gururu yaşatman yetti bize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu puan farkini 8e cikardik. 10 mac kaldi bekle bizi 2.lig 40 kusur yil sonra geri geliyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümbür Gümbür geliyoruz şampiyon olacağız Allahın izniyle !!
  • Şampiyonluğu garantiledik gibi. Bakalım seneye 2. ligde ne yapacağız.
  • Arkadaşlar forumu biraz canlandıralım çok durgun kaldık. Bu sene bomba gibi geleceğiz inşallah. Yeni transferler hakkında ne düşünüyorsunuz? Takım için İstanbul maçlarına istanbulda oturan bir kastamonulu olarak gitmeyi düşünüyorum forumdan haberleşip gidebiliriz. Bu sene de 1.lige çıkacağız hayırlısıyla.
  • Inşallah bugün Sarıyer ile olan açılış maçına gideceğim. Ilk yarı Istanbul'da maçımız yok ama ikinci yarı sanırım iki tane olacak. Mehmet Akgün'e şaşırdım bakalım nasıl performans gösterecek. Ayrıca Kastamonuspor mobil uygulaması çıktı tavsiye ederim çok :)
  • TheTuristo kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulamasını indirdim kullanıyorum gerçekten mükemmel olmuş. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hatayspor maçı yine internet sitesinden canlı yayınlanacakmış. İnşallah bu maçıda kazanıp yolumuza kayıpsız devam edeceğiz. Bekle bizi 1.Lig gelebülürüz her an.
  • İki önemli galibiyet aldık. Çok önemli bir sürece girdik play-off neden olmasın? Yarın Aydınla oynayacağız tribünde destekleyeceğim Kastamonusporumuzu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kastamonu'lular nerde?nihayet play off potasına girdik bu hafta, eğer potada kalırsak 3. takım olarak çıkarız 1. lige büyük ihtimalle.şuan grubun en iyi takımıyız ama play off heyacanı başka olur haliyle,çünkü oynayacağımız takımların hepsi üst lig tecrübesi olan köklü kulüpler.
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Konuyu unutmuşum hocam buradayız . KSK ile 3 puan fark açtık son 4 maçımız kaldı üçü içeride, bir maçta erciyesle. Çok büyük sürpriz olmazsa playoff tayız. PTT de yine yüksek ihtimal.
  • Bugün şampiyonu yendik ve play-offu garantiledik. İnşallah play-offtan galip çıkıp hak ettiğimiz yere, PTT'ye yükseleceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu senede üst lige çıkarsak büyük iş başarmış olacağız.b.a.liginden düşen bir takım olarak 3 yılda buraya gelmek büyük başarı bence.
  • Böyle büyük taraftar potansiyeli olan takımın en az PTT'de olması lazım. Taraftar olarak da bize forma almak ve desteklemek düşer.
  • Amatör ligten nerelere geldik amatör ligte de destledik, ptt play-off'larda da desteğe devam :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.