Şimdi Ara

KASK TAVSİYESİ R25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Falcon Freedom 250 kullanıcısıyım motorumu çarşamba günü yeni sahibine teslim edicem hayırlısıyla ve racing geçmeyi planlıyorum R25 alıcam hayırlısıyla 500 800 TL arası f/p kask arıyorum MT REVANGE almayı planlıyorum şuanlık ama görüş açısı dar ve ses alıyor diye yorumlar gördüm doğruluk payı nedir

    Beklentilerim

    - Geniş bakış açısı
    - Ses gerçirmeme
    - Keskin hatlar (Mt İstememin ana sebebi)


    Ve bilekli 15-300 Lira arası eldiven önerisi olan varsa sevinirim.



  • Üstteki 2.el al diyen arkadaşın lafını dikkate alma.
    Kask 2. el alınmaz.

    500-800 tl bandında istediğin özelliklerde kask bulamazsın, 4000 tl bütçe ile alınan kaskın da ses izolasyonundan şikayet edilebiliyor.
    Hangisi daha güvenli ise onu al. Şahsen LS2'ye bulaşmazdım.
  • shoei al 2. elden temiz az kullnılmış :D 1-2 sefer giyilmiş felan , yoksada ls2nin üst versiyonlarından al gitsin. çokta zorlama kışın ucuza temiz kask bulabilirsin çiziksiz az giyilmiş.
  • Üstteki 2.el al diyen arkadaşın lafını dikkate alma.
    Kask 2. el alınmaz.

    500-800 tl bandında istediğin özelliklerde kask bulamazsın, 4000 tl bütçe ile alınan kaskın da ses izolasyonundan şikayet edilebiliyor.
    Hangisi daha güvenli ise onu al. Şahsen LS2'ye bulaşmazdım.
  • çok var piyasada 1-2 kere giyilip satılan ,alabilirsin çiziksizdir zaten sıfır kokusu üzerindedir ve yarı parasına alınabilir 1000 tlye 2000 lik kaskı alabilirsin.

    ve ls2 giriş seviyesi için süper bir markadır, zaten onu parçalayabilecek bir kuvvette düştünmü ,vucudunda sağlam bir yer kalmaz , üstteki birşeyler bilen arkadaş bunlarıda bilsin
  • agv'nin modellerine bakabilirsin hocam, fiyat bandı size uygun, kalitelidir. Bir shoei veya nolan değil ama oldukça iş görür
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    2. el kesinlikle düşünmüyorum arai olsun almam öyle söyliyim başkasının taktığı kaskı takmam güvenlik dışında.

    Revange hakkındaki düşünceleriniz nedir yüz yapım uzun bu yüzdende revange aklıma yatıyor açıkçası.
  • nolan n87 tavsiye ederim. ama ses almayan kask bulamazsın illa alır ama çok kaliteli bişey arıyorsan xlite al derim karbon olanı çok iyi.
  • mustafa2790 M kullanıcısına yanıt
    nolan almayı açıkcası düşünmüyorum bell qualifier a kaymaya başladım yada biraz bütçe yükseltip scorpion exo 490 olabilirmi diye düşünüyorum
  • FavellaS F kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem deneyerek alman her kaskın kabuk yapısı farklı kafana hangisi tam uyacak ona da bakmalısın.
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    Termoplastik kasklari biraz arastir sonra burada insanlara fikir ver. Kafaniza naylon takmaniz sizi sadece bocekten ve polis cezasindan korur. Fiber+kevlar veya baska kompozit kasklar tercih edin 2. El kask alinmaz. Kaski elinden bile dusursen artik o deforme olur giyilmesine gerek bile yok.Bilmeden insanlari yanlis yönlendirmeyin.
  • mustafa2790 M kullanıcısına yanıt
    hsmaster10 H kullanıcısına yanıt
    nolan n60-5 sport baktım bugün öncesinde taktığım kasklar

    mt revange (ki gidene kadar hatta nolanı takana kadar almak istediğim)
    mt thunder
    mt serisinden adını bilmediğim 2 kask daha denedim

    bell qualifier denedim

    shark denedim 2 model

    ama nolan n60-5 sport taktığımdaki güveni hiç birinde hissedemedim 900 lira yanında kutusundan siyah vzörü çıkıyor balaklava falan veriyorlar ufak tefek şeyler harici 2018 kutusunda bir kask bütün hasanpaşadaki mağazaları gezdim ama bu kask kadar kafama yatanı olmadı

    Merak ettiğim bir şey var ama nu kaskın ne bir incelemesi neden bir yorumu var internette anlamış değilim sebebini

    bilginiz varsa aktarırmısınız.
  • FavellaS F kullanıcısına yanıt
    Hahah bak dediğime gelmişsin giderken büyük konuştun nolan almam filan :) sen bi de n87 deneseydin benim kullandıgım model. fiyat performans olarak cok iyi bir kask bundan sonra xlite a gecicem. bilmiyorum dedigin modeli ben direkt gidip n87 aldım daha özellikliydi.
  • mustafa2790 M kullanıcısına yanıt
    aynen biraz büyük konuştum :)

    n60.5 yeni modeli nolanın kendi sitesinden bir çok modeli kaldırmışlar yeni eklenen modeller arasında yeni bir kask olması kutu ile alabilme imkanı ve 2018 model oluşu yan artıları gibi geldi bunun yanı sıra orjinal güneş vizörü vermeleri ve 1300 lira altında bulamıyorken büyük bir motorsiklet firmasından 900e almabilme ihtimali cezbetti baya :)
  • Nolan n86 shark skwal matador ve mt revenge kasklarım var . En geniş bakış açısı nolan da var ses alması orta diyebilirim ama zamanla çok genişledi o yüzden kullanmıyorum bir de vizörü çok çabuk kırılıyor 2kere kırıldı yaptırmadım artçı kaskı olarak kullanıyorum şuan. Shark skwal ledli hem görünürlüğü güzel görüş mesafesi diğer iki kaska göre çok daha dar ses geçirmeme durumu bi tık daha iyi vizörü mekanızması sorunlu 2 kere de o kırıldı . Mt yi de 1.5 yıl oluyor alalı shark on vizör fiyatını 300 çekince 360 tl ye mt almıştım fuardan. Açıkcası şuan mt kullanıyorum görüş açısı shark dam geniş nolan dan dar. Aktif olarak mt yi kullanıyorum shark kenarda duruyor nolan ı da artçı kaskı olarak kullanıyorum. En dikkat edilmesi gereken konu kafa yapısına uygun olup olmaması rahatsızlık verdikten sonra en kaliteli kask bile sorun yaşatıyor.
  • Mt thunder 3 sv kullanıyorum ses yok. görüş açısı daha geniş olamaz heralde. ama tavsiye etmiyorum
  • Ne aldım hocam. Ben de arayıştayım, yeni konu açmayım.
  • ölmüştür şimdiye o ucuz kaskla :D
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    pahalı makine almak adına ucuz kask arayışındaydım nolan sport 60.5 alıcam nasipse ninja 300 de sıra sonra takasla R6
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FavellaS

    pahalı makine almak adına ucuz kask arayışındaydım nolan sport 60.5 alıcam nasipse ninja 300 de sıra sonra takasla R6
    :D bak alma ninja satamazsın vallahi 3 tane kaskım var ikisi carbon venom ,1'i shoei gt air. kaskta ucuza kaçmadık , 3ünüde sıfır aldım ama ,3üde 2.el yani alınıp kullanılmamış olarak , kelepir düşürdüm shoei şuan 3000 tllerde 7 ay önce sıfır kutusunda motorunu çaldırıp ,motoru bırakan sıfır aldığı kaskı ucuza aldım :D sağolsun 1000e verdi , diğer karbonlarda epey pahalı tanesini 200den aldık ,karbon kasklar gerçekten çok pahalı.

    motor camiasında , sıfır giyim takılırsan çok para gider, mesela montumda 180euro idi , bizim arkadaş almıştı gördük 2 sefer takmadı bile :D ben 350tl ye aldım ondan , bu tip fırsatları değerlendiremeyen insanlar , cebinden çok para çıkmasına mahkumdur,

    3-5 sefer takılmış sıfır gibi bir kaskı yarı parasına alabiliyorsan neden alınmasın ? çiziksiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 27 Mart 2019; 13:58:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.