Şimdi Ara

KARŞILIKLI GOL BULMA SİSTEMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
27
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • barsav12 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben o oran olayına çok kafa yordum birşey çııkmıyor koca firma kendi ayağına sıkmaz
  • bende o oran olayına derinlemesine daldım. dikkatimi çeken şu oldu. bazı dönemlerde sanırım kat sayı değişimi ile alakadar bi durumdan sapmalar çok yüksek çıkıyor. yani bire bir aynı oranlardan bile farklı sonuçlar çıkıyor. bence bu işin sırrı yüksek oranda matematikte gizli. elinde daha başarılı sistemler olanlar paylaşırsa daha güzel paralar kazanabiliriz diye düşünüyorum.
  • Hocam ben aslında sisteme yeni kurallar getirdim. PC'ye geçince yazacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 31 Temmuz 2016; 22:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phylian kullanıcısına yanıt
    merakla bekmiyorum hocam kg maçların çok isabetli oldu. tebrik ediyorum seni. şans faktörü yanında olsa maçların tutmuştu. farklı sistemler yapan arkadaşlarda fikirlerini yazsınlar güçlerimizi birleştirelim :)
  • barsav12 kullanıcısına yanıt
    yıllar olmuş siteye girmeyeli şifreyi de unutmuşum :) neyse mesajı görünce forumda taslağını alıp güncel tuttuğum excel dosyasına bir bakayım dedim. Oran hilesi olayına inanmıyorum ama dediğin gibi üst ve kg oranları aynı olan maçların büyük çoğunluğu kg yok bitmiş. Yalnız o şekilde oran pek açılmamış. Denk gelirse deneyeceğim.
  • Phylian kullanıcısına yanıt
    Tebrikler kardeş.. Sizin sistemi de bizimle paylaşırsan herkes kazanabilir. Ya da wp grup kurup oradan da analizlerimizi paylaşabiliriz.
  • Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın anca bilgisayarın başına geçebildim. Savas33'ün oluşturduğu sistemi aynen uyguluyoruz, fakat gördüğümüz her %50 %50 maçlara değil. Çeşitli kurallar ekledim.

    Öncelikle betistuta ve orandelli nin istatistiğine bakıyoruz. Bilmeyenler için söyleyeyim, betistuta takımların geçmiş performanslarına bakarak iddaa % tahmini yapan bir veritabanı. Bunlar 3 farklı şekilde yapılıyor.

    Betistuta hocamızın kendi formüllerini uyguladığı yerhttp://www.betistuta.com/Futbol.aspx
    BOYZ(Yapay Zeka)'nın takım aralarındaki durumlarına göre analiz yaptığı yerhttp://www.betistuta.com/BOYZFutbol.aspx
    Orandelli hocamızın kendi formüllerini uyguladığı yerhttp://www.betistuta.com/Iddaa.aspx

    Burada hem iddaa maçları hemde iddaa'da olmayan maçların analizi bulunuyor. Peki ben bunu nasıl kullandım? (2 gündür aslında bunun analizi ile uğraşıyordum)

    Öncelikle 31 Temmuz Betistuta'nın tahminleri
     KARŞILIKLI GOL BULMA SİSTEMİ

    Tahminlerde üzeri siyah çizgi ile çizilmiş olan alanlar İddaa'da bulunan fakat KG kapalı olan bahisler.
    MS1 ve MS2 oranı 70'den yüksek olan maçların üzerini çizdim, bunları oynamayacağım. Bunlardan kırmızı çizgi ile çizilmiş olanları KG olmayan, mor çizgi ile çizilmiş olanları ise KG olan.
    Kalan maçları ise sol tarafta KG olanlara Kırmızı Tik, KG olmayanlara ise Yeşil Çizgi Çektim.

    Sonuç olarak 30 KG Var olan ve 25 KG Yok olan maç çıktı.

    Peki biz bunları nasıl ayıklayacağız?
    Tiklerin yoğun olduğu bölgelere baktım ve tiklerin çok olduğu kısımlardaki liglerin geçmiş maçlarına baktım.
    Japonya2 Lig, Kopa Amerika, İsveç, Çin, Meksika, Danimarka , Peru ve bazen Brezilya maçlarının KG olduğuna kanaat getirdim. O gün size Japon maçlarını verirken buradan farkettim ve doğru çıktı. Ardından Savas hocanın sistemi ile uygulayıp buradan paylaştım.

    Bu da 1 Ağustos Analizi
     KARŞILIKLI GOL BULMA SİSTEMİ

    Tavsiyem maçları tek tek oynamanız. 2 en fazla 3 maçın üzerine çıkmamanız.
    Maçların oynanma yüzdelerine buradan güvenmeyip, internetten istatistiklerine bakınız ve yorumlara bakınız.
    Şampiyonlar Liginden uzak durunuz.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 2 Ağustos 2016; 21:12:52 >




  • bu siteyi bende takip ediyorum arada. yöntemin güzel gözüküyor.ilk fırsatta deneyeceğim. emeğine sağlık.
  • 474- 2,5 Alt
    475- 2,5 Alt
    481- 2,5 Alt
    484- 2,5 Alt

    bu kupona sistem nasıl oynanır ya,sistem oynamayı hiç bilmiyorum.
  • merhaba arkadaşlar. bu sayfa baya bir sessizleşmiş. soru sorduk ona bile cevap veren olmamış. neyse gelelim konumuza. en son üzerinde çalıştığım kg var sistemine Phylian arkadaşımız bazı kurallar getirerek kullanılır hale getirdi. bende bu sıralarda başka sistemler arayışı içerisine girdim. matematikçi bir arkadaşın yaptığı basit bir alt üst exeli ile karşılaştım.bu exeli bir süre denedim ve %50-%60 lık bir doğruluk ile çalışıyordu. ben bu exel üzerinde ciddi değişiklikler ile baya bir çalışma yaptım. ekran görüntüsünü buraya yükleyeceğim.

     KARŞILIKLI GOL BULMA SİSTEMİ

    ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi iki takımında genel olarak oynadığı son 6 maç ve son 6 iç ve dış maçlarını tablolara giriyorum. tabloların alt kısmında maçın hangi ihtimalle biteceği yazıyor. solda ki ihtimal genel maçların sonucu,sağdaki ise iç ve dış maçların verdiği ihtimaldir. bu ihtimallerin yanı sıra tablonun en sağında renk kodları tablosu yaptım. bu tablo yeşil turuncu ve kırmızı renklerle o ihtimalin olasılığını renkleri ile gösteriyor. yeşil renk o ihtimalin en sağlıklı halini,turuncu renk o ihtimalin orta olasılıkta olacağını, kırmızı renk ise ihtimalin sınırda olduğunu hatta bir sonraki ihtimale yaklaştığını ifade ediyor. yani kısacası ihtimalin ihtimaline kadar indirdim sistemi.

    tabloda genel ortalamada riskli alt , iç dış ortalamada 2,3 gol görüyoruz. burada devreye renk kodları giriyor. genel ortalama riskli alt seçeneğinin kırmızı olduğunu görüyoruz. yani bu demek ki riskli alt seçeneği bir sonraki seçenek olan 2,3 seçeneğine bir hayli yakın duruyor. alt oynarken dikkatli ol çok risklinin risklisi diyor. iç dış ortalama ise 2,3 gol seçeneğini vermişti. renk kodu ise yeşil yani rahat bir 2,3 olasılığı diyor, peki nasıl bir seçenek çıkarmamız ortaya. ya bu maçtan iki seçenek arasında çelişki olduğu için uzak durulmalıdır ya da riskli alt seçeneği kırmızı kodla 2,3 gol seçeneğine yakın olduğu için 2,3gol olarak değerlendirebilir.

    sağlıklı olan tahminler iki tarafında aynı seçeneği vermesi ve yeşil renk kodu ile bunun sağlamlaştırılmasıdır. bu sistem üzerinde çalışmalarım devam ediyor. formül biraz karışık hale geldi. formülde kullandığım sayılar üzerinde hala çalışmalarım devam ediyor. başarabilirsem programı burda en sağlam en son haliyle paylaşacaağım. başarılı olamazsam kg var sistemi gibi üzerinde çalışma yapmak isteyen arkadaşlara yine vereceğim. tablodaki veriler izlanda 1 ligin de 22,15 te başlayacak olan Leiknir -UMF maçı.normal şartlar altında exelde çıkan veriler genel ve iç dış verileri çelişki ama ben hissiyat olarak 2,3 gol olacak diyorum,yani program üzerindeki çalışmalarım beni bu hissiyata yönlendirdi. bol şanslar...




  • takipdeyiz
  • Savas33 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba yazilanlari takip ediyorum cok sıkı bir iddia oynayıcısı olmasamda verilen fikirler bircok kisiye yol gosterebilir.Paylasimlariniz icin tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 397 ust
    392 ust
    435 ust
    459 ust

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynandı...yeni sistem ne alemde acaba merakla bekliyorum sonuçları :))
  • Yeni sistem full calisma devam.bu verdigim 4 mactan 2 si riskli ust.diger ikisi garanti ust cikti.garanti ustler geldi.riskli ustlerden biri gelmedi.kqt sayilarda asagi yukari oynamalar yapip isabetli sonuclar ariyorum. Paylasimlari garanti ust ya da garanti alt gibi secenekler oldugunda paylasacagim artik. Iddaa mantigi 4 mac bulmam gerekiyordu.riskli ustlerden eklemek zorunda kaldim.pek analiz yapma imkanida bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger exel gibi bunuda buradan paylasacagim.oldugu gibi kullanmak isteyen ya da gelistirmek isteyen kullanabilir8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sabırsızlıkla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apolo kuponu oynamışsın ama tek maçtan yattık. dediğim gibi 4 maçtan ikisini sistem garanti üst olarak verdi. riskli üstlelerden 2 tane eklemek zorunda kaldim. daha fazla analiz edecek vaktim olsa garanti üstlerle dolu bir kupon paylaşırdım. sistemin doğru yolda olduğunun kanaatindeyim. bu günkü maçların sonuçlarına göre katsayı ayarlarını gözden geçirdim. yarın güzel maçlarla görüşürüz insallah
  • Canımız saolsun sistem otursunda 1 2 kayıp önemli değil ... kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kendi kgvar bulma analizim şöyle

    ev son 5 maç yüzdesi
    ev iç saha son 5 maç yüzdesi

    dep son 5 maç yüzdesi
    dep dış saha son 5 maç yüzdesi

    nesineden bi de ayrıca kendi aralarındaki son 5 maç yzdesi ile
    son 15er maç yüzdesinin belirli katsayılar ile değerlendirerek analiz yapıyorum
    pythonda programını yazdım dos arayüzlü :D

    işe yarıyor aslında..

    sizin yöntemi biraz anlayabilirsem üzerine uğraşırım diye düşünyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.