Şimdi Ara

Karbonhidrat-Protein Besin Takviyeleri hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1.83m boyunda 68 kiloyum. 10 gün önce spora başladım. Kilo almak istiyorum ama yıllardır ortalama 70 kilo civarlarındayım alamıyorum. 10-12 kilo almak istiyorum ideal kilomun 80 civarlarında olduğunu düşünüyorum. Besin takviyesi olarak kilo almak için ne önerirsiniz ? Karbonhidrat tozlarının daha uygun olacağını duydum. Ama tecrübeli arkadaşlardan yine de bilgi almak istiyorum, protein tozu mu tüketmeliyim karbonhidrat mı ? Ve ürün önerilerinizi de bekliyorum çok fahiş fiyat olmadıktan sonra ideal ve verimli ürünleri önerirseniz sevinirim.



  • Karbonhidratı yiyerek temin etmen çok kolaydır, protein ona nispeten biraz daha zor olabilir. Et fiyatları ve çeşitlilikten dolayı her öğünde tavuk-kırmızı et yenmiyor.
    Benim en kolay yediğim ve yemekten neredeyse hiç sıkılmadığım karbonhidrat deposu makarnadır.
    Ton balıkla yerim, salçalı yerim, peynirli yerim, ciğerle yerim, sade yerim, pesto sosla,yoğurtla, vs. herşeyle yenebilir. Tadı ve lezzetide kolay kolay bayıp bıktırmaz.
    Ekmek-patates-makarna-pilav+ baklagiller zaten klasik türk ailesinin yeme alışkanlığı olduğu için illa takviye almam lazım diye düşünme bence.
  • İstahsizim yiyemiyorum diyorsan gainerler kullanılabilir ama aşırı pahalılar. En uygun hardline sanırım 210 TL ye 16 servis var. Hergun bir servis alsan ayda 400 TL gider. Benim aylık mutfak masrafim dan fazla. Maddiyatta sıkıntı yok diyorsan alabilirsin tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.