Şimdi Ara

Karavan için minivan restore edicem. yardım/öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, açıkçası küçüklüğümden beri bir araç restore etmek hayalimdi ve şimdilerde üniversitedeyim bu hayalimi gerçekleştirmek için ufakta olsa bir maddi imkanım var.

    şimdi sizlere bir kaç sorum olacak ve aynı zamanda bu soruların dışında sizinde görüşleriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

    1- ARAÇ
    Restore etmek istediğim araç başlıkta da belirttiğim gibi bir minivan ve bu aracı henüz seçmiş değilim. sizce suzuki carry mi yoksa gene bu sınıfta sahibinden de gördüğüm HFkanuni,DFM vb. markalar içinden hangisini seçmeliyim?

    bu araç en fazla 100 km hız ile kullanılacak, çok fazla ağırlık ile kullanmayacağım bir araç olacak ve araç için 10 bin ile 12.5 bin TL arası düşünüyorum.

    2- Modifikasyon/Dizayn
    İnternet üzerinde gördüğüm bir kaç fotoğrafta bu aracın sağ tarafını yatak/koltuk olarak ayırmışlar sol tarafını ise ufak bir mutfak olarak dizayn etmişler. Aslında ben sadece ufak bir buzdolabı ile ufak bir ocağın yeterli olacağını düşünüyorum. o yüzden ağırlıklı olarak koltuk yatak tasarımı benim için önemli. Ayrıca aracın içini bir madde(sunta veya plastik bir örtü) ile kaplamayı düşünüyorum hem ısı yalıtımı hemde göze hoş görünmesi için.

    Aklıma geldikçe buraya yeni düşüncelerimi ve resimleri ekleyeceğim. Eğer sizinde katılımlarınız olursa aldığım andan itibaren her modifikasyonu buraya resimli bir şekilde de koyabilirim.







  • bence konuyu yanlıs yerde acmıssın gezenbılır dıye bır sıte var orda karavan bolumune bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.