Şimdi Ara

Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir iPhone almak istiyordum. iPhone 3G S tanıtıldıktan sonra onu almak için bekledim aslında iPhone ilk çıktığından beri iPhone almak istedim ama uygun şartlar olmadı. iPhone 3G S ise yüksek fiyatla piyasaya çıktı. Şu an için iPhone 3G S alabilicek maddi durumum var ama düşünüyorum da bu kadar para vermeye değer mi? Ayrıca iPhone 3G S değilde 3G almayı da düşündüm ama onlarda baya pahalı 3G S ile fazla bir fiyat farkı yok aralarında.iPhone 3G S ile aynı özelliklere sahip E71 yada Omnia'dan(Avea kampanyası ile) 2 tane alabiliyorken iPhone 3G S almak ne kadar mantıklıdır sizce?. Uzunca bir süredir aklımda iPhone olduğu içinde başka telefonlara pek sıcak bakamıyorum ve 2.el ve yurt dışı telefonlar içime sinmediği için almakta istemiyorum. En son seçeneğim ise 3.nesil iPod Touch 32 GB ile ucuza uygun bir telefon almak. Sizce ne yapmalıyım. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

    Edit:Ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnoMomento -- 27 Eylül 2009; 15:52:55 >







  • Bencede yurtdışı yada 2. el alma ancak iPhone 3GS gerçekten çok pahalı. Bence iPhone killer denilen iPhone' a rakip telefonları daha fazla araştır. iPhone' dan daha ucuz ama kamerası çok daha iyi, flaşlı, kaliteli, iPhone kadar iyi dokunmatiği olan telefonlar var. Çok iyi araştırıp, daha sonra pişman olmamak önemli.
  • bence iphone 3gs al ama mesela bir kaç tane daha yazıyım alternatif olsun diye satio,n9000
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noteb00k

    Bencede yurtdışı yada 2. el alma ancak iPhone 3GS gerçekten çok pahalı. Bence iPhone killer denilen iPhone' a rakip telefonları daha fazla araştır. iPhone' dan daha ucuz ama kamerası çok daha iyi, flaşlı, kaliteli, iPhone kadar iyi dokunmatiği olan telefonlar var. Çok iyi araştırıp, daha sonra pişman olmamak önemli.


    Bildiğin cihaz varsa örnek olarak verebilir misin?
  • Mesela LG KM900 Arena (Bir süredir bu telefonu araştırıyorum, bende telefon almayı düşünüyorum çünkü. Sanırım 800 TL civarı)

    http://www.youtube.com/watch?v=L1NGV-eMiis

    Samsung Omnia' da güzel ancak fiyatı iPhone 3G kadar nerdeyse ve multi touch' ı yok diye biliyorum.
  • işletim sistemi java dır değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noteb00k

    Mesela LG KM900 Arena (Bir süredir bu telefonu araştırıyorum, bende telefon almayı düşünüyorum çünkü. Sanırım 800 TL civarı)

    http://www.youtube.com/watch?v=L1NGV-eMiis

    Samsung Omnia' da güzel ancak fiyatı iPhone 3G kadar nerdeyse ve multi touch' ı yok diye biliyorum.


    LG KM900 Arenayı pek beğenmedim açıkcası java işletim sistemini kullanıyor bir de. Avea kampanyası ile Omnia 799 TL. Omnia'da multi touch yok orası öyle.




  • işletim sistemi java dır arenaya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnoMomento

    Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir iPhone almak istiyordum. iPhone 3G S tanıtıldıktan sonra onu almak için bekledim aslında iPhone ilk çıktığından beri iPhone almak istedim ama uygun şartlar olmadı. iPhone 3G S ise yüksek fiyatla piyasaya çıktı. Şu an için iPhone 3G S alabilicek maddi durumum var ama düşünüyorum da bu kadar para vermeye değer mi? Ayrıca iPhone 3G S değilde 3G almayı da düşündüm ama onlarda baya pahalı 3G S ile fazla bir fiyat farkı yok aralarında.iPhone 3G S ile aynı özelliklere sahip E71 yada Omnia'dan(Avea kampanyası ile) 2 tane alabiliyorken iPhone 3G S almak ne kadar mantıklıdır sizce?. Uzunca bir süredir aklımda iPhone olduğu içinde başka telefonlara pek sıcak bakamıyorum ve 2.el ve yurt dışı telefonlar içime sinmediği için almakta istemiyorum. En son seçeneğim ise 3.nesil iPod Touch 32 GB ile ucuza uygun bir telefon almak. Sizce ne yapmalıyım. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

    Edit:Ekleme

    i8910 da düşünebilirsin.




  • sadece düşün derim
  • i8910'nun yazılımsal sorunları varmış bu nedenle alanların çoğu satıyor şu anlık bir yenileme olanağı yok çünkü (nasıl N97 alanlar memnun kalmayıp satıyorlar ya aynen onun gibi). Yoksa iPhone'dan sonra en alınası cihaz i8910.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnoMomento

    i8910'nun yazılımsal sorunları varmış bu nedenle alanların çoğu satıyor şu anlık bir yenileme olanağı yok çünkü (nasıl N97 alanlar memnun kalmayıp satıyorlar ya aynen onun gibi). Yoksa iPhone'dan sonra en alınası cihaz i8910.

    i8910 da yazılımsal sorunların olduğu doğru.yalnız biz iyalyan yazılım yükleyip ingilizce kullanarak çözdük bu problemi.tabi ki almak isteyenlerin yeni yazılımı beklemesi daha iyi olur.
  • i8910' un fiyatı çok yüksek, Avea kampanyasıyla 799 TL olması gerçekten şaşırtıcı; neredeyse yarı fiyatına. Daha fazla bilgi verebilecek olan var mı? Evet LG Arena' nın işletim sistemi iyi olmayabilir ancak dokunmatik telefonlarda en çok dikkat edilecek olanlar dokunmatik hassasiyet, multi touch, hareket sensörü, klavye kullanımı, ekran boyutu, ekran parlaklığı ve telefonda kullanılan malzemedir. Bu arada şunu belirtiyim LG Arena' nın hareket sensörü çok iyi değil.
  • 800 tl olan omnia i900

    omnia hd nin de boşuna beklemeyin yeni sürümü çıkmayacak samsung daldan dala atlıyor bi java bi syimbian bi android
    nokia gibi ağır başlı veya htc gibi her telefonu bir harika değil
  • en iyisi biraz daha düşüneyim ben
  • düşün bencede sonuçta az buz bir para vermiyosun
  • Paran varsa al çünkü yeni androide de baktık fiyat aynı oluyor neredeyse ve iphone un yanından geçmez. Çok düşünmeye gerek yok.
  • 3gs n900 stabil telefonlar n9000 yok iphone a gıcığın yoksa al varsa n97 de alternatif olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

    800 tl olan omnia i900

    omnia hd nin de boşuna beklemeyin yeni sürümü çıkmayacak samsung daldan dala atlıyor bi java bi syimbian bi android
    nokia gibi ağır başlı veya htc gibi her telefonu bir harika değil


    bam bam bam yazılım cıktı kardesım
  • i8910 yazılım çıktı.şimdi i8910 u da gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.