Şimdi Ara

Kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar samsung NP-R538-DS02TR laptopda xp kuruluydu format atıp w7 kurdum fakat laptop 10-15 dk sora tak diye kapanıyor restart atmıyor direk kapanıyor acaba bu sorunun sebebi neler olabilir yardımcı olursanız sevinirim.



  • Sorun ısınmadan kaynaklı değil fan yeni temizlendi.Birde şöyle bi durum var sistem derecelendirmesi yaparken de bilgisayar kapanıyor lakin oyun oynarken hiç bi sorun olmuyor.Bundan dolayı ben de oyunu açıp sistem derecelendirmesini açtım ve dercelendirmeyi tamamladı.Nası bi sorun olduğunu çözemedim lütfen yardım edin.
  • şöyle olabilir sisteminde hem işlemciye gömülü onboard ekran kartı hemde harici ekran kartı olması lazım boştayken onboard ekran kartı devrede oluyor oyun oynarken yani yükteyken ise harici ekran kartı devreye giriyor eğer onboard ekran kartının sürücüsü düzgün yüklenmedi veya başak bir problem varsa boşta iken o devrede olduğunda sorun olunca kapanıyor oyun oynarken diğer harici ekran kartı devrede olup onda sorun olmadığı için sorunsuz çalışıyor tabi bunlar tahmin başka sebepte olabilir .
  • Gözlemlediğime göre bilgisayarda hiç bir işlem yokken cpu %90lara çıkıyor ve pc kapanıyor ama anlamadığım oyun oynarken neden bi sorun yok.Aşırı cpu kullanımı neden olabilir acaba ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessivelyHero -- 19 Aralık 2012; 21:20:14 >
  • bilgisayar güncelleme yüklüyorsa işlemci kullanımı boştayken artabilir.

    hardisk ve ram üzerinde yoğunlaşmanızda fayda var. her zaman tesadüfleri göz önünde bulundurun.mesela win 7de sorunsuz çalışan modemim win 8e geçince ethernet sorunu yaşadım win8den sanıp win7ye geçtim sonra anladım ki win8 le bir ilgisi yok...


    hd tune ile badsektör taraması yapın.
    aida 64 veya HeavyLoad ile ram testi yapın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 19 Aralık 2012; 21:46:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.