Şimdi Ara

Kamuoyuna Önemli Duyuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Habertürk Gazetesi’nin bugünkü nüshasında Serdar Ali Çeliker’in “Galatasaray-Bilanço-Riva ve Ottoman Fonu” başlıklı yazısı baştan sona yanlış ve gerçek dışı bilgilere dayanmakta olup, tümüyle yatırımcıyı yanıltmayı amaçlamaktadır. Serdar Ali Çeliker mensubu olduğu gazetenin düsturuna uygun olarak her vesile ile Galatasaray hakkında yalan, yanlış haber yapmayı, kalemini bu hususta bize karşı gayri ahlaki bir şekilde kullanmayı kendisine görev edinmiştir. Bunu hangi amaçla yaptığını, bizi gerçekten takip eden değerli basın mensupları başta olmak üzere, yatırımcılarımız ile spor camiasının büyük kısmı bilmektedir.

    Bahse konu makalesinde ifade etmiş olduğu hususlar gerçek dışı olduğu gibi, SPK’nun ilgili maddelerine göre de suç teşkil etmektedir. Bu sebeple, yetkili Cumhuriyet Savcılığına derhal suç duyurusunda bulunacağımızı ve hukuk zemininde bu konunun takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

    Galatasaray camiasına ve markasına iftira etmekten geri durmayan, Hak, Hukuk kavramlarını hiçe sayan, bir zihniyet ile hukuk zeminin de mücadelemize devam edeceğiz.

    Bahsi geçen basın organının Galatasaray’ın başarılarını gölgelemeyi ve yeni başarılarını engellemeyi kendisine görev edinmesinin gazetecilik etiğiyle ne kadar bağdaştığını kamuoyunun vicdanına bırakır, yukarıda da bahsetmiş olduğumuz üzere konuyla ilgili hukuki işlemleri başlattığımızı bildiririz. Bizi takip eden değerli yatırımcılarımız ile taraftarımızın bu ve benzeri haberlere itibar etmeyerek hukuk zeminindeki gelişmeleri takip etmelerini, her zamanki duruşlarını muhafaza ederek bizi desteklemelerini rica ederiz.

    Galatasaray Spor Kulübü

    Bahsedilen haberi okumayanlar bu linkten okuyabilirler.







  • Açıkçası her takımın sallantılı döneminde bazı ''kalemler'' yamuluyor , maalesef ülkemizde durum bu ...
  • fatih altaylı bunlara nasıl izin veriyor ilginç
  • Bilin bakalım habertürkün spor müdürü kim ?

    İpucu veriyorum..




  • Yıllarca yalan ve iftira içeren haberleri Hukuki yoldan halletmemiz gerektiğini söyledik sonunda gerçekleşti, şükürler olsun
  • Hayat bunlara güzel anasını satayım. Bir kısmı en havalısından takımları üzerine çekip möhhim adam modunda çıkar ekrana ki milletin fakültede, ofiste, yolda, sokakta.. yaptığı muhabbetten farklı bir şey konuşmaz ; diğer kısmı da iddia edildi, ileri sürüldü, kaydedildi, bildirildi gibi götümden sallıyorum çaktırma kalıplarıyla 75. ağızdan haber yaparlar bünyesinde çalıştıkları yayın organlarında. Bilmem kaç bin lira da para alırlar bunun üzerine ki altlarına çektikleri passatları saymıyorum bile. Ama sorsan memleketin en zor mesleğini icra ederler, sürekli ne çektik be kardeşim modundadırlar.
  • böyle galatasaray üzerinden prim yapmaya çalışan gazetecimsilere prim vermemek önemli, böylelerine karşı hakkımızı hukuk yoluyla aramamız, diğer şarlatanlara ders olacaktır umarım.
    galatasaray ile ilgili atıp tutarken 2 kere düşünsünler.
  • Bu adam zamanında İspanya liginin çok yumuşak bir lig olduğunu söyleyip Messi'ye bok atmıştı. Türkiye'de olsa öyle oynayamazmış, Türkiye daha zor bir ligmiş.
  • Bu Ahmet Çakar'a açılan tazminat davasında konu neydi? Yine böyle yalan bir haberle mi ilgiliydi yoksa hakaret falan mı vardı?

    Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon TL kadar bir tazminat ödemişti. Diğerleri anlaşılan bundan ders çıkarmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

    fatih altaylı bunlara nasıl izin veriyor ilginç

    ne demek nasıl izin veriyor
    Altay lı dediğin adam kendisinin olmadığı her yönetimin altını oymaya çalışan biri. buna ek olarak patronuyla Aysal in iş rekabetinden kaynaklanan ekstra hıncıda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatik gazetesi içinde bekliyoruz devamını.net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D C X L


    quote:

    Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

    fatih altaylı bunlara nasıl izin veriyor ilginç

    ne demek nasıl izin veriyor
    Altay lı dediğin adam kendisinin olmadığı her yönetimin altını oymaya çalışan biri. buna ek olarak patronuyla Aysal in iş rekabetinden kaynaklanan ekstra hıncıda var.

    En son Teke Tek'te Abdürrahim Albayrak'la beraber Ünal Aysal'ı eleştiriyorlardı.Fatih Terim kovulduğu gün ''Ünal Aysal acilen istifa etmeli'' diyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.