Şimdi Ara

Kamp Malzeme İhtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşim ve çocuğum ile kamp için 3 kişilik çadır ve 2 adet uyku tulumu ihtiyacım bulunmakta. Fiyat/Performans açısından nereye bakmam, hangi markalar üzerine yoğunlaşmam gerekir, konu hakkında tecrübeli arkadaşlar paylaşabilir mi?
    Teşekkürler



  • kış için mi yaz için mi bu kamp?
  • Hocam 4 mevsim. Şu ana kadar İlkbahar ve yaz dönemlerinde kamp yaptık. Rutine bağlanan kamp programını 2 ayda bir yapmayı planladığımız için elbet kış döneminde de kampa devam ediyor olacağız. Kış dönemine erkek erkeğe denk gelir, aileyi sokmayız şimdilik kara kıyamete ama sonuçta bir kez alıp düzgün bir yatırım yapmak niyetindeyim.
  • Hocam merhabalar, bende amatör kampçılık yapıyorum yaklaşık bir buçuk yıldır, kendi setimi tamamladım. fakat bir an önce tamamlayıp kamp yapmak için çok da araştırmadan gidip alışveriş yaptım, sağolsunlar gittiğim yerde yardımcı oldular. eğer imkanınız varsa, decathlon'a gidebilirsiniz, çeşit çok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

    Hocam merhabalar, bende amatör kampçılık yapıyorum yaklaşık bir buçuk yıldır, kendi setimi tamamladım. fakat bir an önce tamamlayıp kamp yapmak için çok da araştırmadan gidip alışveriş yaptım, sağolsunlar gittiğim yerde yardımcı oldular. eğer imkanınız varsa, decathlon'a gidebilirsiniz, çeşit çok

    Alper hocam,

    Yönlendirmeniz için teşekkürler. Doğru adrese gitmişsiniz. Benim de düzenli kampa gittiğim arkadaşlarım tüm malzemelerini Decathlon'dan aldılar. Özellikle kampanya zamanılarını yakalamak gerekiyor sanırım. Çok uyguna ürünler alınabiliyor. Buradaki tecrübeli arkadaşlara danışıp daha uyguna kaliteli ürün bulmanın yolları var mıdır bakmak istedim ama sanırım aklın yolu bir diyeceğim en sonunda :)




  • Decathlon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.