Şimdi Ara

Kadinlara olan ayrimciliga dur diyecek kimse yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu ayrimcilik cidden farkli boyutlara geldi artik. olayi ozetliyorum. 2 ortak alkollu mekan isletiyoruz. genelde ortagim duruyor orda ben cok fazla durmuyorum. yaklasik 3 ay once ben de oradayken bir tane 40li yaslarda kavgaci pacoz oldugu her halinden belli olan bir kadin tek basina oturup iciyordu. sonra telefonda bagirip cagirmaya basladi. yan taraftaki musteriler sessiz olmasi gerektigi konusunda uyardi bunu. kadin basladi kufur etmeye kirip dokmeye, yanina gidip disari cik hesap falan da odeme yeter ki git diye uyardim sert bi dille. sen benle nasil konusuyorsun lan diyip kufur etmeye hakaret etmeye basladi sonra temasta bulundu, temasta bulununca ben de kolundan tuttum disari atmak icin, kolundan tutunca bu bana vurdu, vurunca ben de buna cok saglam vurdum burnu kanayip dustu yere sonra insanlar araya girdi bu da korkup gitti zaten, 1 saat sonra polislerle geldi. neyse karakola gittik kadin sikayetci oldu ben oldum kadini hemen biraktilar beni tum gece tuttular, bir de bi tavirlar var bana karsi vatan sucu islemisim gibi davraniyorlar, kadina vurulur mu nasil adamsin falan filan. diyorum konusmanin cok anlami yok kameralardan hersey belli, aldigim cevap ne olursa olsun kadina vurulmaz. suan kadina siddetten dava acildi hakkimda :) ne olucak bu isin sonu peki? birisi sirf kadin oldugu icin gidip bir erkege diledigi gibi saldirip kufur edip vurabilecek mi ama kadin oldugu icin biz karsilik veremicek miyiz? bu mudur yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kadın hak etmiş. Ben olsam ben de geçirirdim herhalde.

    Ne yazık ki kadına pozitif ayrımcılık var. Her yerde. Mekanlar kadınları içeri alır, erkeğe gelince damsız girilmez olur, otobüste ilerleyelim beyler olur, sanki kadınlar yer kaplamıyormuş gibi vs.

    Sözün özü, böyle bir şey var ne yazık ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    sirf bu sebepten kadin cinayetleri olaylarina da daha supheli gozle bakmaya basladim. haberlerde sadece kadini öldurdu serbest kaldi kismini goruyoruz. neden öldurdu, belki ilk kadin saldirdi ve akli basinda bir hakim nefsi mudafa diyip serbest birakti belki bilemiyoruz? aslinda boyle yaptiklari surece kadinlara daha cok zarar geliyor. nafaka gibi sacma seyler yuzunden erkekler evlenmiyor, evliligin azalmasinin erkege degil kadina zarari var. sucsuz birini linc ettirmeye calisan kadinlar oldugu icin artik insanlar bir kadin sokakta dayak yese de bakmadan donup yuruyor. bu da kadina zarar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen oyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malasef muz cumhuriyetinde yaşadığımız için yapacak bir şey yok gelişmiş ülkeler bu yüzden varlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nor0 kullanıcısına yanıt

    hukuk sisteminin komple degismesi gerekiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.