Şimdi Ara

Kablosuz Ev Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    evde iki adet telefon prizi var. Biri alt kat salonda diğeri üst katta benim kendi odamda.İnternet için modemi'de kendi odamda kurdum.Sıkıntı telefonu alt kata bağladığım zaman telefon kullanıldığı an internet gidiyor.Üst kata telefonu alırsam splitter bağlarsam problem yok.Modemi alt kata almak istemiyorum.Telefonu yukarı bağlasam modemle birlikte kullansam ama aynı zamanda alt kata ekstra bir istasyon tarzında bir şey varmı? Yani alt katta sadece telefon elektrik alıcak üstte kendi istasyonu olacak.Böyle bir şey varmı?Marka model önerirseniz sevinirim.



  • Çoğu kablosuz telefon tek istasyondan(telefon hattına bağlı stand) birden fazla telefon(el seti) destekliyor. Aynı marka iki kablosuz telefon alın. Bağlarken bir istasyonu takın ve iki el setini aynı istasyona tanıtın.
  • Merhaba arkadaşlar, soracağım soruya ilişkin forumda benzer bir şeyler var mı diye bakındım, pek bulamadım ama bu biraz ucundan kıyısından da olsa ilintili geldi :)
    Adres değişikliğinden ötürü telefon ve adsl hattımız nakil oldu. Telekomcular gelip telefonu bağladılar, hat da açıldı. Adsl ise henüz olmamış (ttnet'i aradığımda öyle dediler)..
    Ben telefon çalışıyor mu, internet gelmiş midir gibi denemeler yaparken şu durumla karşılaştım: Şöyle ki, telefon prizinden telefon kablosunu telefona direkt bağlayınca telefondan çevir sesi geliyor. Fakat splitter aracılğı ile telefona bağlantı yapınca çevir sesi gelmiyor. Sebep hakkında aklıma gelenler:

    -Splitter mı bozuldu (ki daha birkaç gün önce bir arızası yoktu)? Elimde başka splitter olmadığı için başkasıyla deneyemedim henüz..
    -Adsl bağlantısı henüz sağlanmadığı için mi, splitter'ı aracı olarak kullanınca çevir sesi olmuyor?
    -Splitter bağlantılarını mı hatalı yaptım desem, daha önce nasılsa öyle yaptım, yine de modem kurulum kitapçığına bakarak tekrar denedim, hatam yoktu yani doğru yapmışım. Ona rağmen farklı kombinasyonlar da denedim, sonuç yine aynı oldu :)

    Acep nedir problem sizce?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.