Şimdi Ara

Kablonet altyapılı Vodafone Net Çilesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, şuan size mobil bağlantı ile açtığım hotspot üzerinden yazıyorum.
    Evimdeki internet rezilliğinin çözümü hakkında sizlerden fikir almak için bu konuyu açtım.
    Yer Esenyurt Marmarapark'ın arkası mevlana mahalllesi. Daha önce Türknet kullanıyordum, fakat eski bakır kablolardan dolayı evime 13mbit net alıyordum, halbuki santrale epeyce yakınım.
    1.5 ay önce Turknet üyeliğimi iptal ettirdim, yerine vodafone'a geçtim. Bana 50mbit vereceklerini söylediler. Gerçektende öyle oldu, kablonet altyapısı ile veriyorlarmış. Kuruluma gelen Kablonetin ekibi buradaki kablonet altyapısının çok iyi olduğunu 100mbite kadar destek olduğunu söyledi. İlk 15-20 gün hiç sıkıntım yoktu, fakat ondan sonraki günler kabus başladı. İnternet kesiliyor 1 gün boyunca gelmiyor.

    Vodafone'u aradığımda bölgesel bir teknik problem olduğu ve ne kadar süreceği bilgisini net veremeyeceklerini söylüyorlar. Bu şekilde son 10 gündür internetim rastgele kesiliyor bazen 3-4 saat bazen 1-2 gün internet hizmeti alamıyorum. Altyapıda sorun mu var diye merak ettim ve kabloneti aradığımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Anladım ki vodafone'dan kaynaklı bir problemmiş bu.


    Bugün iptal ettirmek için aradım. Taahütüm 2 senelik olduğu için kulladığım 1.5 aylık sürecin yaklaşık 165tl'lik bir cayma bedeli+300tl kurulum ücreti istediler. Bu ücretleri ödemeden de iptal edilebileceğini ama bu sefer tahsilat servisi tarafından aranacağımı ödeme yapılmazsa yasal sürece girilebileceğini söylediler.

    Bu şartlar altında taahüt ettikleri hizmeti vermeyen bu firmanın taahütünün geçerliliği oluyor mu ki bana cayma bedeli vb. yaptırımları uygulayabiliyor?

    Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.







  • İşte Türk Telekom harici ISS'lardan taahhütlü internet aboneliği oluşturmak bu yüzden tehlikeli, elini kolunu bağlıyorlar. En iyisi Türk Telekom'a geri geç. Bir daha da ne Kablonet, ne de Vodafone kullanma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Benizakura

    İşte Türk Telekom harici ISS'lardan taahhütlü internet aboneliği oluşturmak bu yüzden tehlikeli, elini kolunu bağlıyorlar. En iyisi Türk Telekom'a geri geç. Bir daha da ne Kablonet, ne de Vodafone kullanma.
    Hocam Türktelekomda kötü, burada altyapı iyi değil. Mahallede tüm binalarda fiber var bizimki hala adsl2-vds2 arasında gidip geliyor.
    Kablonet buralarda iyi ve sorunsuz gözüküyor, buralarda oturan arkadaşlar varsa yazsınlar bilgi alışverişi yapalım
  • İlginç bi durum apartmanda kablo altyapısından hizmet alanlar yokmu ? onlardan bilgi alışverişinde bulunun daha faydalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.