Şimdi Ara

KAblo TVyi lcd de en güzel nasıl izlenir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler Arkadaşlar. bugün itibariyle samsung 40m87 modelini aldıkta(uzun uğraşlar sonunda) bu tv yi şimdilik kablolu tv de kullanacağım görüntü iyileştirmek için yapılabilecek bişeyler varmı diye soracaktım saygılar.



  • İyi günler. Hayırlı olsun.

    Mümkün olduğu kadar kısa sürede uydu yayınına geçmen tv'den memnun kalabilmen için ilk yapılması gereken işlerden biri.

    Madem bir süre kablolu yayınla devam edeceksin olumlu yönde büyük değişiklik yaratmıyacak olsa da, renk,kontrast, parlaklık gibi ayarları standart ayarlara göre düşürmen biraz daha görüntünün sana iyi gözükmesini sağlayabilir. Yani biraz daha mat ayarlar kullanmak, bazı görüntü hatalarını azaltacaktır.
  • teşekkür ederim heralde en kısa zamanda geçiş yapıcam heralde kablo tv de görüntü iyileştirmek için öyle altın uçlu kablolardan yararlanamıyoruz :)
  • Full HD bir Tv'de kablo Tv kullanmayı aklınızdan bile geçirmeyin derim.

    Kablo Tv ile Hd Ready Plazma Tv'lerde bile kötü görüntü alınıyor, sizinki hem Lcd hem de Full HD Tv; yani SD yayının düşük kaliteyle izlenmesi için gereken tüm şartlar sağlanmış.

    Uydu alıcı olarak da, Next Super Plus'ın Component bağlantısını sizin Lcd Tv'nizde kullanan var mı bir araştırın. Bazı Tv'lerde Component bağlantı daha iyi sonuç veriyor, bazılarında kötü.
    Bilgi için : İnceleme : YUV (Component) Çıkışlı Next Uydu Alıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.