Şimdi Ara

Journey 6 Haziran'da PC'ye Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Epic kredi kartı görmüyor!!! Epic hatalı!!! filan diyen arkadaşım,benim kredi kartım gayette güzel görüyor hiç bir problem de olmadı. Epic'i suçlayacağına bence kredi kartı ayarlarına filan bir bak. (Garanti Bonus)


    Kredi kartında sorun yok kardeşim benim. Steam, PSN görüyor. Epic Games'den mail geldi. Bir çok kullanıcı aynı sorunu yaşıyormuş. Mesajı aynen aşağıya koyuyorum.

    " Epic Games Player Support - Dolunay B.
    May 29, 2019, 13:42 +0300 | Conversation ID: #13010006
    Tekrardan merhaba değerli oyuncumuz Mehmet,

    Gecikmelerden dolayı üzgünüz. Öncelikle farklı bir ödeme yöntemi denediğinizde sorunsuz bir şekilde satın alım yapabileceğinizi belirtmek istiyoruz. Bir çok oyuncumuz satın alım yaparken bu tarz sorunlar ile karşılaşıyorlar. Bu durumun farkındayız ve bu durumu çözebilmek için bizlerde elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkürler.

    Eğer oyuna dair başka sorularınız olursa, bizimle tekrar irtibata geçmekten çekinmeyin. Epic Games ekibi olarak siz oyuncularımıza yardımcı olmaktan daima memnuniyet duyacağız.

    Epic Games destek ekibi olarak keyifli oyunlar dileriz."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 29 Mayıs 2019; 16:14:51 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Neyse konumuz Jourmey.. Şu anda dahi müziklerini dinlediğim efsane bir sanat çalışmasıdır. PS4 ve PS3 de oynadım. Yine oynarım.. Neyse fazla söze gerek yok.. IGN'in Game Of The Year videosunu koyayım buraya.. bir izleyin.. Efsane..

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cute Hentai

    Başka bir misafir en güzel cevabı vermişti kredi kartı mağduruna. Yok Inial yok vs ne uğraşıcam diyordu. 2tl komisyon vermem diye ağlıyordu kredi kartı mağduru.

    Misafirin cevabı: O zaman uğraş dur kardeş. Kolay gelsin.

    :D


    O benim ve 1 saat önce Sinking City nin 62tl lik full paketini aldım ininal ile bana mısın demedi (yine) Scorpion reyize selam olsun, umarım en kısa zamanda bu işten vazgeçer :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.