Şimdi Ara

[JAVA KURS?]ARI BİLGİ KADIKÖY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar meraba
    java eğitimi almak istiyorum kadıköyde Arı Bilgi Bilişim diye bi yer buldum burada daha önce eğitim alan var mı?

    İbrahim Demir eğitmenlerden internetten araştırdım biraz.
    herhangi bi kursuna giden varsa bilgilendirebilir mi?



  • Kurslara para kaptırma bir java kitabı al sonra örnek yap anlamadığını buradan sor eğer baktın yapamıyosun kursa milyarları bayılmamış olursun o insanların elinde sihirli değnek yok iş sende biter eğer yapabilirsen binlerce lira cebinde kalır
  • kadıköydeki kurstan bahsediyosun di mi hocam
    hangi yazılım kursu için gittiniz?
    kurs hocanız kimdi?
    kitaplar full ingilizce miydi?
    geri dönerseniz sevinirim.
  • ArıBilgide daha önce eğitim aldım. yazılım kursuydu. şimdi bende java android kursuna gitmeyi planlıyorum. sanırım gene arıbilgiyi tercih edicem. diğer arkadaş gibi düşünmüyorum. hiç böyle bişi yaşamadım bayada uzun sürdü eğitimim. ama genede gidip görüşün. bana iş bile buldular.
  • Hocam Arıbilgi Bilişim Eğitimlerine kesinlikle yazılma. Durumumuzu şöyle izah edeyim, arkadaşla birlikte biz bu kuruma yazıldık, ikimizin toplam 16.000 TL boşa gitti. İlk başta kendileri olayı güzelce anlatıyolar ondan sonra hiç birşey yapmıyorlar ne ilgi var ne düzen var, bilgisayarları desen alacağımız eğitimlerdeki programları çalıştırmakta aşırı zorlanıyor. Hocalar desen stajer de geliyor işi bilmeyende geliyor. Sözleşmeye imza attıktan sonra artık anlattıkları gibi değil sözleşmede ne varsa ona göre konuşuyorlar. Online tutorial bul kendine oradan düzenli çalış bu kurumdan 10 kat daha fazla verim alırsın. Bu söylediklerimizin garantisini oranın bir mağduru olarak veriyoruz.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İRem_P -- 2 Ocak 2014; 1:41:00 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İRem_P -- 2 Ocak 2014; 1:34:37 >
  • Arı Bilgi Manifestosu

    1-Biz hayatımızı “fayda” üzerine kuruyoruz.
    2-Kendimiz ve tüm insanlık için fayda bilincinin gelişmesine önderlik edeceğiz.
    3-Hayat boyu eğitim için çalışacağız ve gelişeceğiz.
    4-Tüm amacımız insana yapılan faydayı sürekli kılmaktır.
    5-Her zaman “0″ hata ile çalışacağız ve müşteri memnuniyetini önceliğimiz kabul edeceğiz.
    6-Gelecek için çalışacağız ve gelecekteki örgütlenmelerin parçası olmak için teknolojik alt yapımızı sürekli güncelleyeceğiz.
    7-Kişi, kurum ve toplumlar için eğitim tasarlayacağız ve geleceğin gelişimi için çalışacağız.
    8-Kendimiz ve insanlık için olumlu ve yenilikçi vizyon geliştireceğiz ve yaygınlaştıracağız.
    9-Evrensel değerleri korumaktan sorumlu olduğumuzu biliyoruz, ve daima koruyacağız.
    10-Farklı olmak cesaret ve özveri ister, biz farklı olmak için risk alır ve cesaret duygusunu herkes için destekleriz.
    11-Çağdaşlığın günü yaşamak olmadığını, gelecekteki yaşam kalitesini koruyan bilinç olduğunu biliyoruz ve tüm kurumsal davranışlarımızla bunu destekliyoruz.
    12-Dinlemenin önemini biliyoruz ve sizleri daima can kulağıyla dinleyeceğimize söz veriyoruz.

    Arı Bilgi Manifestosu (Gerçekçi Olalım)

    1-Siz hayatınızı "daha fazla öğrenci kaydı alabilmek ve öyle yada böyle mezun verdirebilme" üzerine kuruyorsunuz.
    2-Bırakın tüm insanlık için, Henüz kendinize fayda bilincini aşılayamadınız kime önderlik etmeyi düşünüyorsunuz?
    3-Hayat boyu icraatsız süslü vaatlerle öğrencileri kendi bünyenize çekerek mi gelişeceksiniz?
    4-Tüm amacınız öğrencilere yapılan zararı sürekli kılmaktır.
    5-Hiçbir zaman "0" hata ile sonuçlandırdığınız bir yanınızı göremedik, önceliklerinizi kendinize verdiniz.
    6-Geleceğe yönelik çalışma için bünyenizde ki Teknolojik gelişmelerin alt yapısını yerine getirmediğiniz vaatler ile doldurdunuz! Üstyapıyı güçlendirseniz ne fayda? altyapı çürük.!
    7-Bugün kişi için toplum için tasarlanan eğitimler başlıklar altında çok güzel duruyor, ama uygulamada ki sorunları birde öğrencilerin ağzından dinleyip, kendi fikirleriniz doğrultusunda inat etmeseydiniz, bugün mağdur durumda olan hakkını aramak için çaba gösteren öğrenci kitlesi olmayacaktı.!
    8-Evet Kendiniz için olumlu sandığınız ama insanlık için olumsuz olan bu tavrınızı yenilikçi, vizyon geliştirici olarak mı düşünüyorsunuz?
    9-Şu gidişatla öğrencilerin Evrensel değerleri olduğundan mı bahsediyorsunuz, Evrensel Değer; "Bir insan, diğer insanların, onlara ait özellikleri, niyetleri ve istekleri, davranışları hakkında hüküm verirken, kendisine ait olan değerler penceresinden bakar." Bu değerleri öğrenciye yönelik oluşturmanız gerekirken, kendinize göre oluşturdunuz, inatlaştınız.
    10-Evet Farklı olmak için cesaretinizi değil yanıltıcı yönünüzü özveriyle kullandınız.
    11-Çağdaşlığın günü, süslü maskelerinizle yanılttığınız öğrencilerin daha fazla kurumunuza kaydı olduğunu, gelecekteki ticari anlayışın bu yönle artış sağlayacağını biliyorsunuz ve tüm kurumsal davranışlarınızla bunu destekliyorsunuz evet.!
    12-Dinlemenin önemini biliyoruz diye geçindiniz öğrencilerin sorunlarını daima itici ve görmezden gelerek kendi doğrularınızla yatıştırmaya söz vermişsiniz.!

    https://www.facebook.com/aribilgisikayet
    http://aribilgimagdurlari.blogspot.com/
     [JAVA KURS?]ARI BİLGİ KADIKÖY [JAVA KURS?]ARI BİLGİ KADIKÖY [JAVA KURS?]ARI BİLGİ KADIKÖY




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkztrk

    arkadaşlar meraba
    java eğitimi almak istiyorum kadıköyde Arı Bilgi Bilişim diye bi yer buldum burada daha önce eğitim alan var mı?

    İbrahim Demir eğitmenlerden internetten araştırdım biraz.
    herhangi bi kursuna giden varsa bilgilendirebilir mi?


    Godoroyu tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngtolga -- 14 Mart 2014; 0:31:57 >
  • arı bilgiye bende gitmeyi planlıyodum. Bu yorumlardan sonra cidden düşünmemeye başladım. Saolun kitap alıp örnek yaparım.
  • Java kursu için tavsiye arıyorsanız godoro dan eğitim alabilirsiniz.Ben daha önce oradan eğitim aldım. Önder teker java konusunda uzmandır. Javayı godoro da öğrenemezseniz hiç bir yerde öğrenemezsiniz. sitesini ziyaret edebilirsinizhttp://www.godoro.com/
  • ilk mesajın üzerinden bayağı vakit geçti dün bugun bi kaç mesaj gelince yazayım dedim
    java temel düzeyde eğitimi kadıköyde arı bilgi den aldım 2013 yazında bitirmiştik sanırsam
    ibrahim demir di eğitmen.gayet iyi ve güzel bi şekilde geçti kurs.temeli öğrenmem için fazlasıyla yeterli oldu

    ha kitap alıp öğrenmek tabiki mantıklı ama bi yere kadar belirli yerlerde tıkanıp kalıyosunuz yazılım bilginiz az olunca.kursa gitmemin nedeni buydu
    ben aldığım eğitimden memnum tabi ki burda eğitmenin payı büyük.
    arı bilginin eksikleri çoktu onlara deyinmicem diğer kursları bilmiyorum çünkü
    c# kursuna giden arkadaşlar vardı onlar pek memnun değildi arı bilgi de üstünden 1 seneye yakın zaman geçmiş
  • Kesinlikle Arı bilgiyi tavsiye etmiyorum.
    Onca parayı sokağa atmayın.
  • Düşünürsen Levent Ergüder Java SE kursları veriyor. Özel ders şeklinde.
    https://www.facebook.com/groups/javaegitim/
  • Arkadaşlar aradan 3 yıldan fazla zaman geçmiş sıkıntı aynı. Ben şuan Java Android kursuna kayıtlıyım. Halen kursa gidiyorum sanırım devamsızlığım sadece 1 gün. Kursun yarısını geçtik. Benim temelim var ve zaten uygulama geliştiriyorum. Biz 3 arkadaş gittik kaydolduk. Hepimiz de peşin vermiştik paramızı.

    Martın 2. haftasında sanırım kaydolduk. Şirinevler şubesinin müdürü bu salı geçti Perşembe veya diğer salı kurs başlayacak dedi. Bizim de acelemiz vardı yaz mevsimine çok sarkmadan istediğimiz düzeye geliriz diyorduk. Bir program okuttular çok basit geldi bana. Ama hocayla da anlaşırsınız demişlerdi. Nisan 4 mü Nisan 5 mi ne kurs başlayacaktı. Hocanın babası vefat etmiş o gitti yine 1 gün kaynadı, sonraki gün bir hoca geldi, sonra bir hoca daha geldi. O hoca da Colins'te çalışıyordu. Mesaiye gelirken yorgun geliyordu ya da Mesaiye kalıyordu ve kurs o gün iptal oluyordu. Sürekli kopa kopa 72 saatlik kursu halen daha bitiremedik. Sanırım bayramdan sonra 1 ay daha kursa gideceğiz.

    Ben programcılık öğrencisiyim yine bilişim üzerine yüksek lisans yaptım. Kursa başvurmadan önce üniversitedeki proje ödevlerinden dolayı mobil uygulama sık sık geliştirmiştim. Hani ezber, copy paste yada internetten sürekli bir yerlere bakmak yerine. İşi tam kavramak profesyonel destek almak için bu kursa kaydoldum. Sınıfımızda sıfırdan gelen arkadaşlar da vardı. Asla müdahale edip onların öğrenimini engellemedik. Sıfırdan herşeyi bekledik. Şuan arkadaşların tek bildiği Eclipse'de System.Out.Println ile ekrana Merhaba Dünya yazdırmak. İnanın değişkenler, method, class, nesne ve nesnelerin kullanımı hakkında hiçbir bilgiye sahip değiller. Ben kurs zamanı vakit bulamadığımdan ayrıca mobil uygulama geliştirmedim. Kurs var zaten dedim. Ama kursa gittiğim halde bildiklerimi de unutmaya başladım.

    Son 1 ayda Android kısmına geçtik. Makineler Android Studioyu kaldırmıyor. Yazılım çok geç açılıyor. İşlemci yapısı yine Sanal Makinenin çalışmasına engel, uyuşmuyor sistem değerleri ile yazılımlar. Bunu şikayet sitelerine yazdık 2 gb daha ram taktılar. OLMUYOR dedik. Kasaları biraz daha güçlendirdiler SSD falan taktılar ve halen daha kursa geldiğimizde Android SDK dosyaları, sanal makineler eksik. GenyMotion bile kurmamışlar sürekli uyarmamıza rağmen. Ben tam zamanlı çalışan birisiyim. Gidip ben mi kurayım bende kuramam bu yazılımları deepfreez yüklemişler. Neyse bana laptop taşı diyeceksiniz o kadar işten sonra laptop oraya götürülmez, götürdün internetleri dahi çalışmıyor. TTNET'ten ücretsiz modemle çalışan kurs mu olur? Makine sayısı 3-4 olunca modem ip dağıtamıyor :)

    Vatan bilgisayardan 150 lira verip Cisco modem alsalar problem kalmayacak :) ADSL ile çalışan kurs merkezi. Yazılımlara gelince bilgisayarlara yazılım yükleyen hocamız (Android hocası değil, kursta görevli bu işlere bakan hocamız) Android Studio ve Sanal Makineler hakkında hiçbir bilgiye sahip değil. Her akşam kursa gelişimizde yaptık diyorlar bilgisayarları açıyoruz yine hüsran. Gerçekten rezil bir kuruluş. Bunu kendi siteme de yazdım. Kadıköy rehberlikten beni sürekli arayıp şikayetleri kaldır diyorlar. Neden kaldırayım paramla rezil oldum.




  • Arkadaşlar arı bilgi bilişim e YAZILIM UZMANLIĞI alanında kesinlikle gitmeyin. Parası diğer kurslara göre biraz daha düşük diye kesinlikle buraya yönelmeyin. Verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz. Hoca iyi değil dersler güzel geçmiyor. sakın denemeyin.
  • Arı Bilgi Kadıköyün en fazla kurumsal gözüküp en fazla dolandırıcılık özelliği olan kursudur. Eğitimi öğrenci azlığından başlatmıyorlar ve paranızın üzerine yatıyorlar. Paranızı yolda bulmuyorsunuz.

    edit 07.11.2018: Bugün beni arayıp yorumları silmem konusunda beni mahkemeye vermekle tehdit ettiler. Ben o dönemde bunları her yere şikayet edip paramın tamamını zorla aldım. Düşünce özgürlüğü kapsamında ne kadar kalitesiz bir kurum olduklarını yüzlerine de söylediğim için çok mutluyum. aylarca beklettikleri paramı geri verirken sanki sadaka verir gibi tripleri vardı. Tekrar şunu söylemeliyim ki Arı Bilgiye gitmeyin gidip sıkıntı yaşadıysanız başta sikayervar.com olmak üzere her yere yazın. Anladıkları dil budur. Muhasebe ekibi mükemmeldir.(!) Teşekkürler...:) [JAVA KURS?]ARI BİLGİ KADIKÖY [JAVA KURS?]ARI BİLGİ KADIKÖY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakimuharrem -- 7 Kasım 2018; 15:33:36 >




  • Java kurslardan öğrenilmez. Videolardan da Adam Bien gibi Java EE alanında süper uzman kişiler ve hit olmuş bazı videolar hariç yeni birşey öğrenemez, sorunları çözemezsiniz. Stackoverflow.com gönderileri iyidir, her zaman olmasa da coğu kez sorunları çözer.

    Java'ya yeni başlayan - orta düzey içinse:

    Head First Java 2nd Edition 2005 True PDF 44MB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 20 Temmuz 2018; 12:35:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en kötü eğitim kurumlarının başında geliyor. Paranızı sokağa atmayın araştırın diğer kursları öyle yazılın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serpilxarslann

    Hayatımda gördüğüm en kötü eğitim kurumlarının başında geliyor. Paranızı sokağa atmayın araştırın diğer kursları öyle yazılın.
    Diğer kurslarda da Java öğrenilmez. Hele ki Java EE hiçten öğrenilmez. Java kursla öğrenilecek birşey değil. Programcılıkla ilgili kitapların 'Cookbook' serileri vardır, örneğin Ruby Cookbook, Perl Cookbook, Python & AWS Cookbook, MongoDB Cookbook gibi... bu kitaplar iyidir fakat Java Cookbook kitabı tam işe yaramaz cunku Java için aynı formatı uygulamak zordur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.