Şimdi Ara

Jailbreakli Cihaza Restore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2-3 gün önce iphone4s 32gb 5.1.1 (9B206) sürümüne sahip turkcell çikişli bir telefon aldim, absinthe 2.0.4 ile jailbreak işlemini sorunsuz hallettikten sonra installious5 ve appsync 5+ kurulumu yaptım, fakat yüklemeyi denediğim tüm programlar invalid api hatasi veriyordu. bir iki kurcalamadan sonra bu sorunu hallettim fakat cydia ile kurulumunu yaptığım tüm programlar kurarken "usr bin dpkg returned an error code 1" hatası veriyor. ne yaptiysam bu sorunu çözemedim, o yüzdn restore yapmaya karar verdim fakat jailbreakli cihaza restore yapınca forumda cihazin elmada takildiğindan falan bahsediliyor. shs kaydım bulunmuyor, cihaza nasil restore atip tekrar jailbreak yapabilirim? kisacasi :
    - jailbreakli cihazima restore nasil yapabilirim? forumda elmada takildiğindan bahsediliyor, shs kaydım yok.
    yardım edip, mesaj gönderen herkese şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilanth -- 14 Eylül 2012; 15:19:21 >



  • Ben öyle bişi olacağını sanmıyorum olsada çözüm vardır elbet
  • Ayarlardan cihazı sıfırla derseniz elmada kalır iTunes tan restore ederseniz elmada kalmaz.iTunes a bağlayın restore edin ve tekrar jb yapın bu kadar basit.
  • Not itunesin yenisi çıktı diye biliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilanth

    2-3 gün önce iphone4s 32gb 5.1.1 (9B206) sürümüne sahip turkcell çikişli bir telefon aldim, absinthe 2.0.4 ile jailbreak işlemini sorunsuz hallettikten sonra installious5 ve appsync 5+ kurulumu yaptım, fakat yüklemeyi denediğim tüm programlar invalid api hatasi veriyordu. bir iki kurcalamadan sonra bu sorunu hallettim fakat cydia ile kurulumunu yaptığım tüm programlar kurarken "usr bin dpkg returned an error code 1" hatası veriyor. ne yaptiysam bu sorunu çözemedim, o yüzdn restore yapmaya karar verdim fakat jailbreakli cihaza restore yapınca forumda cihazin elmada takildiğindan falan bahsediliyor. shs kaydım bulunmuyor, cihaza nasil restore atip tekrar jailbreak yapabilirim? kisacasi :
    - jailbreakli cihazima restore nasil yapabilirim? forumda elmada takildiğindan bahsediliyor, shs kaydım yok.
    yardım edip, mesaj gönderen herkese şimdiden teşekkürler...

    Cihazınız nasıl olsa tr cihazı ve nasıl olsa en son sürüm yüklü 5.1.1 şuanki en son sürümde 5.1.1 o yüzden kaybedecek birşey yok.Cihazınızı itunese bağlayın direkt olarak geri yükle seçeneğini seçin orjinal 5.1.1 yazılımı yüklenecektir ondan sonra hatasız bir şekilde en son sürüm olan redsnow 0.9.14b2 ile jb yapın bu bilinen en iyi jb sistemidir.

    Temiz bir sürümün üstüne her ikisiylede jb yaptım denedim.Ansinthe ile yaptığımda oyunlar birkaç kez menüye attı redsnowda hiçbir sıkıntı olmadı.Seçim sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 14 Eylül 2012; 20:33:37 >




  • cevaplar için sağolun, bir iki yerde elmada kaldiğini görünce tereddüt etmiştim, tam olarak açiklayanda hiçbir yere denk gelmediğimden soriyim demiştim, şuanda güncellemeyi indiriyor 1 saaate restore etmiş olurum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilanth

    cevaplar için sağolun, bir iki yerde elmada kaldiğini görünce tereddüt etmiştim, tam olarak açiklayanda hiçbir yere denk gelmediğimden soriyim demiştim, şuanda güncellemeyi indiriyor 1 saaate restore etmiş olurum...

    Elmada kalma olayı jbli cihazı ayarlardan sıfırla/iphone u sil dediğimizde karşımıza çıkar ve yine restore edince düzelir.Siz direkt olarak restore yapacağınızdan böyle bir sorun olmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.