Şimdi Ara

İzlanda’da BÜYÜK SAYGISIZLIK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunları hem yenecen hem de 5 saat burada bekleyeceksin üstüne dildo ile yapacaksın yaptıklarını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 10 Haziran 2019; 2:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresifliğe gerek yok, cevaplarını sahada versinler. Tarihi fark bekliyoruz.
  • Neden böyle bir şey oldu anlam veremedim. Adamlar ile ne alıp veremediğimiz var nedir bu çekememezlik? Şunları sahadan silmek farz oldu.Umarım Uefa bu işin peşini bırakmaz, eğer bir şey yapmazlar ise aynı muameleyi hatta daha sertini onlara yapmak gerek.Fırça olayını geçtim takımı saatlerce orada bekletmek o kadar arama yaptırmak resmen terörist demekle eş değer.

    Ha bir de Fransa milli marşı olayında susanlar ve "ne var bunda canım yhaaaa" diyenler bu olayla ilgili konuşmasın lütfen.
  • Bu adamlarin derdi ne,husumetimizin oldugu ülke de değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruptan çıkamayacaklarını anlayınca türlü çamurluklar yaparak takımın motivasyonunu düşürmeye çalışıyorlar. İnşallah yarın cevabı sahada vereceğiz barbar izlandaya.
  • Abi kusra bakmayinda ne kadar dangoz bazi insanlar yaw? Ulan surda diplomatik kriz cikmis adamlar kari resmi paylasiyor ulan biraz bazi konularda ciddi olun be burda senin ulkene savas sebebi olabilecek uygulamalar var.
  • Emre'yi çoğu kişi gibi ben de sevmem ama böyle bir meseleye de göz yumamam. Normalde bunu yapanı zincire vurmaları lazım ama öyle bir şey olmayacağına göre cevabı sahada vermemiz gerek.
  • Bu mevzudan dolayı soğukkanlı ve akıllıca hareket etmeliyiz, ortada ciddi bir tahrik var. Bizim sinirlerimizi bozmak, dikkatimizi dağıtmak amacıyla yapıyorlar bunu hepimiz biliyoruz ve etkilenmemeliyiz. Olabildiğince sakin kalıp ikinci maçta benzer tonda cevabı vermeliyiz. Yapılanlara siyasi taraftan cevaplar gelecektir.

    Buradan galibiyetle dönersek İzlanda takımı ve taraftarı ülkemize gelmek gibi bir hata yapmaz umarım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joel Embiid

    Bu şekilde konuşan dangalaklara ithafen yazdım,Batıyı yalayan malum tayfaya. Benim düşüncem değil.

    Alıntıları Göster
    Batı dediğin ingiltere, fransa, almanya olsun hadi abdyi ekle geriye kalanı dandik. Bunların hiçbirinin kültürü de aynı değil.
    Kültürel emperyalizm diye birşey duydun mu o batı dediklerinin kültürü doğu falan hepsini ezdi. Ayrıca batıya karşı savunabileceğin bir kültürde yok.
  • bugün yapılan basın toplantısındada tercüman skandalı yaşanmış.izlanda milli takım hocası kendi dilinde tercüman olmamasını sadece ingilizce ceviri yapan bir tercümanla toplantıyı yapmak istemiş ve öyle olmuş.uefa kurallarına göre basın toplantılarında mutlaka kendi dilinde bir tercüman olması lazım basın toplantılarında.ayrıca izlanda milli takım hocası dünkü olaylara değinmek istemediğini ve bu konuda soru almayacağını söyleyerek toplantıyı kısa kesmiş.

    yani şuan uefa kurallarını saymayan bir milli takım hocasına ceza verilmesi lazım iken uefa suskun bu duruma ve izlanda yetkilileride görmemezlikten geliyor?

    ayrıca dünkü 3 saatlik bekletme vaktinde futbolcularımızın çantaları yalandan aranırken formaları yerlere atılarak aşşağılayıcı hareketlerde bulunmuş izlanda güvenlik güçleri,futblcuların moralinin en çok buna bozulduğu ve gururları ile oynandığı için tff ve spor bakanlığına konuyu iletmişler.

    Bu durumlara istinaden spor bakanı izlandaya hareket etmiş,takımın yanında olacakmış.Ayrıca dış işleri bakanlığı bugün açıklama yaptı ve izlanda da yaşananların kabul edilemez olduğunu ve gereğinin derhal yapılacağını kamuoyuna duyurdu.Yani şuan izlandada çok farklı işler döndüğü anlaşıldı ve sisyasi argümanlar devreye girdi.Ayrıca başkan erdoğanında konu ile ilgili tff başkanı ile özel görüştüğü ve detaylı bilgi aldığı söylendi.

    Bu maçın gereğinden fazla gerilimli geçmesini isteyen ve bizim başarımızı gölgelemeyi düşünen güçlerin olduğu ortada.takımımızın sakin kalması ve yarınki maçda aynı fransa karşısında olduğu gibi doğru futbol anlayışı içinde çıkmamız lazım.Benim şu saaten sonra tek endişem maçın hakemi ile alakalı zira bunca olaydan sonra ve arkaplanda yapılacak baskılar ile maçı nasıl yöneteceği şüpheli.İzlandaya ayak bastığımız andan itibaren organize olarak planan işlerin içinde buldu takım kendisini,hakemde son parçası olabilir bu tezgahda.




  • Gunnarsson: "We had similar security checks when we landed in Konya for EURO Playoffs 2016"
  • İzlanda ayağını denk alsın

  • Gereksiz ajitasyon yapıyor bizimkiler konusan tipler burak ve emre malum sahıs secim öncesi dis mihraklar diye bagırmasına zemin yaratıyorlar kimse yemez bunları gecin izlandanın balinasına kurban olun siz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin 3.dunya savaşı çıkacak. Vaziyet alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı yapan kişinin Belçikalı Corentin Siamang isminde bir kişi olduğu tespit edilmiş ve sosyal medya hesapları adeta bombardımana tutulmuş.ilgili hesapların gelen tepkilerden ötürü kapatmış kendisi.İzlanda futbol fedarasyonu ve izlanda futbol yazarlarları derneğide olaydan ötürü büyük üzüntü duyduklarını milli takımımıza gereken her türlü ilgi ve alakayı göstereceklerini,yaşanan pasaport bekleme skandalı yüzündende özür dilemişler.

    tff nin çiçeği burnunda yönetimide uefaya geniş kapsamlı yaşananlar ile ilgili bir rapor vereceklerini ve gerekli işlemlerin yapılmasını isteyeceklerini söylediler.Bir deneme-yanılma operasyonu yapıldu dün ama yemedi ama bu olayla alakalı ciddi cezalar verilmez ise dünkü olay dünde bırakılır ve unutturulur.Hem havaalınında yaşananlar hemde bu fırça mevzusunun üzerine tff gitmeli ve takip etmelidir.
  • Buna saygisizlik diyen bir aynaya baksin..
    koskoca ulkenin milli marsini islikliyoruz.
    orada ergenin teki dalga gecmis kendince ve ulke ayaga kalkiyor.
    resmen 3. dunya ulkesiyiz.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    ıslık çalmayı da kınadık. fransada da bizimkini ıslıklayacaklar muhtemelen, ve hak ettik hiç kimse bir şey diyemez. ama bu olayın yanlışlığı izlandalıların tutumunu meşrulaştırmıyor
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Olayı yapan çocuk izlandalı bile değil
    Ordan geçen belçikalı bir ergen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce milli marşını ıslıkladığın ülkeden özür dile, bu tip şeylere adın yıllarca bulaşmasın sonra saygı beklersin el oğlundan.

    dünyada bu kadar ikiyüzlü başka millet var mıdır çok merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre ye o tuvalet fırçasını tutan adamın ellerini öpeyim.
    tam caps lık yaptı emreyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.