Şimdi Ara

İTÜ Bilgisayar mı İTÜ Makine mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • si olması gerekiyor? veya gerekiyor mu? sıfırdan üni.ye girsem sıkıntı olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burayk -- 3 Ekim 2016; 18:59:36 >



  • İtü inşaat'a geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl sonrasını hayal et. Şantiye, fabrika tarzı yerlerde çalışırım, işçilerle iyi iletişim kurarım dersen yaz makineyi. Ha ofiste takılırım, evde rahat rahat saatlerce çalışabilirim, fazla insanla muhattap olmak istemem dersen de bilgisayar muhendisligi. Nedense bu mesleklerin bende biraktiklari izlenimler boyle. Secim senin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevaplar için
  • İtu elektronik ve haberlesme son kararim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burayk B kullanıcısına yanıt
    Dostum itü gibi bir üniversiteden mezun olduktan sonra, iş bulma gibi bir sıkıntı yaşayacağını hiç sanmıyorum. O yüzden önceliğini sevdiğin, ilgilendiğin ve merak ettiğin alana göre yapman daha mantıklı olur. Çünkü merak ettiğin, sevdiğin alanda mutlaka kendini çok daha iyi bir şekilde geliştireceksin. Makine ve bilgisayar temel mühendislikler alanındadır. Yani birçok sektörde her ikisine de ihtiyaç vardır.
    Ben makine mühendisliği öğrencisiyim, bölüm ve çalışma şartları hakkında kısa bir bilgi verebilirim. Tasarıma meraklı olduğunu söylemişsin. Makine mühendisi, herhangi bir sistemin tasarımından üretimine kadar bir çok aşamada yer alan kişidir. Bölüm oldukça geniş bir alana sahip olduğu için, çalışma ortamı ve şartları senin seçtiğin alana bağlı birazda.
    Şuan bir firmada, bir fabrika için sac taşıma robotu yapıyoruz. Çalıştığımız fabrikanın teknoloji menajeri itü makine mezunu ve kendisi oldukça yüksek bir maaşa sahip. Yani demek istediğim kendini gerçekten geliştirirsen, yapabileceklerinin sınırı yok. Kendini çok iyi geliştirebilmek içinde meraklı olduğun alana yönelmek şart.
    Makine mühendisliği hakkında merak ettiklerin olursa sorman yeterli, bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.