Şimdi Ara

'İtalya resmen kazanmak istemedi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almanya'nın efsane kalecisi Oliver Kahn, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Antonio Conte hakkında ilginç bir iddiada bulundu.

    [simage]
     'İtalya resmen kazanmak istemedi'
    [/simage]

    Almanya'nın ZDF kanalında yorumculuk yapan Kahn, Conte'nin, Juventus'un başındayken 2013 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a İstanbul'da 1-0 yenilerek elendikleri karşılaşmayı hiç unutmadığını belirterek, İtalyan teknik adamın İrlanda Cumhuriyeti maçıyla Türklerden öcünü aldığını ifade etti. Kahn, "Conte, 2013 yılında Sneijder'in attığı golün acısını böyle çıkardı. Kaleci resmen boşa çıktı. İtalya resmen kazanmak istemedi" iddiasında bulundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 15 tane yedekle çıktılar maça. Gruptan çıkmaları garantiyken diğer adamları da oynattılar. Bu niye bu kadar garipseniyor ki? Adamlar kendilerini düşünecek tabii. bizi mi düşünecekler? Şu Türklere iyilik yapalım derdine mi düşecekler?

    Niye biz ülke olarak böyle saçma işlerin peşindeyiz. Kendi göbeğimizi niye kendimiz kesmiyoruz?
  • bizim ispanya ve hirvatistan maçlarını izleyenler şike var bu maçlarda der ona bakarsan hatta bu prim muhabbetlerinden sonra bizim milli takim oyunculari ispanya ve hirvatistan federasyonundan para almiş bana göre maça asılmamak için,soruşturma baslatilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalya'ya b.k atmaya gerek yok, biz kendi işimizi kendimiz halledemedikten sonra adamlar ister rotasyon yapar ister restorasyon. İspanya'yla eşleşmişler, adam as oyuncusunu da dinlendirir, ceza sınırındaki oyuncusunu da saklar. Bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.