Şimdi Ara

İstinye açıklaması [HERKES ÜŞENMEDEN OKUSUN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin gündemini sizlerin de bildiği gibi 3 Temmuz 2011 itibari ile Şike olayı bir hayli meşgul etmiştir. Gerek yanlı basın, gerek yanlı divan ve yanlı siyasetin müdahil olduğu bu eylemin ardından çıkan sonucu ise bizler büyük bir şaşkınlıkla izlemiş bulunmaktayız.

    Gerek siyasilerin gerekse TFF yetkililerinin “kişileri kurumlara karıştıran” talihsiz açıklamaları bizleri derin sorgulamalara itmiştir.
    Şikenin sahaya yansımama safsatası ise akıllara “ Ne yani tecavüz serbest mi? Hamile kalmadıkça?” sorusunu getirmiştir.
    Yapılan bir yanlışın ardı ardına tekrarlanması bizlerin adalete olan inancını derinden sarsmıştır.

    Halbuki Etik kurulu ve hakem heyeti adı geçen kulübün suçunu ortaya çıkartmıştır.

    Hal bu iken bizlerin tüm kamuoyu önünde siyasilere, TFF yetkililerine, adaleti sağlamaktan sorumlu olan tüm kişi ve kuruluşlara soracağı sorular vardır.

    1- Konu ile ilgili yapılan yanlışlar unutulmadan, şike olayı kapanmadan ve biz büyük Trabzonspor taraftarlarının uğradığı mağduriyet soğumadan, TFF başkanı Yıldırım DEMİRÖREN’in olay baş kahramanı Aziz YILDIRIM’ı zamansız ziyareti ne içindir?

    2- Hakeme fiili saldırıda bulunan ve kırmızı kart gören bir oyuncunun PFDK tarafından verilen 12 maçlık cezanın bu görüşme ardından 4 maça düşürülmesi ne derece doğru bir tercihtir?

    3- Farklı kulüplerin yaptığı özdeş açıklamalara istinaden niçin Sayın Sadri ŞENER’e 30 gün hak mahrumiyeti verilirken , farklı kulüp başkanlarına 21 gün verilmiştir?

    4- Bu cezalarda Trabzonspor’u kapsayanlar neden en üst düzeydedir?

    5- 18 ay gibi bir sürenin geride kalmasından sonra uluslar arası alan olmak üzere sonuç belli iken yapılan bu iş görmezlik ve çirkeflik Yargıtay tarafından neden sonuçlandırılma maktadır?

    6- 3 Temmuz’dan bu yana geçen süreçte, olaya müdahil olmayarak uzaktan izleyen siyasiler, kişi ve kuruluşlar, takımlar ve taraftar grupları; adalet sadece bizlere mi lazımdır?

    Son sorumuzun cevabını bizler verelim “ Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur.” Şenol Güneş

    Bizler ve tüm kamuoyu bu sorduğumuz soruların cevabını beklemekteyiz.

    Ve gerek ulusal basında gerekse siyasi alanda sürekli gündem değiştirilerek 3 Temmuz süreci unutturulmaya çalışılmaktadır . Ama bizler"Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız"parolasıyla adalet tecelli edene kadar, adaletin simgesi olan 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası hak ettiği yere yani müzemize gelene susmayacağız. Unutmayacağız. Unutturmayacağı z!
    Sizler de unutmayın ki; Karadeniz suları kaç koca gemiyi kağıt gibi savurmuştur. Haksızlık karşısında ellerinden bir şey gelmiyormuş gibi yapanlar da kağıt parçası gibi savrulmaya mahkumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Medya görmezden gelmeye çalıştı ama yine haber yapıldı.Bu protestolar artarak devam edecektir.Sporda Adaletin saglanması için Mücadeleye devam etmeliyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.