Şimdi Ara

İşten Ayrıldıktan Sonra Maaş Hesabıma Ne Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eylül ayında işten çıktım, işten çıktıktan 1 ay sonra iş bulup başka işyeri olduğu için QNB Finansbank'ta maaş hesabı açtırdım. Fakat bu bankanın hizmetlerinden hiç memnun kalmadım açıkçası. Eski işyerimden kalan Vakıfbank'taki maaş hesabım halen aktif ve bu hesabımdan biriktirdiğim param var. İşten çıktığım için Vakıfbank maaş hesabım ben kapatmadığım sürece ne olacak? Sonuçta hesabımda bakiye var. Yeni bankaya taşımak istemiyorum. Ayrıca hiçbir yere kredi kartı veya kredi gibi borcum dahi yok. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.




  • Zatax Z kullanıcısına yanıt
    Hic birsey olmayacak. Siz kapatmadiginiz surece hesap acik kalmaya devam edecek. Finanstan memnun degilsenin maasiniz yatar yatmaz vakifa parayi aktarin o hesabi aktif kullanmaya devam edin. Tek degisen maas musteri olmamaniz olacak. Varsa havale eft ucretsiz hakkiniz sadece kalkar vakifta. Oyle bir durum yoksa degisen hicbirsey olmayacak zaten.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Peki hocam Vakıfbank'ta bulunan eski maaş hesabımdan bundan sonra hesap işlem ücreti alınır mı? Henüz böyle durum olmadı. Ayrıca EFT-havale işlemlerini halen ücretsiz kullanmaya devam ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 1 Ocak 2024; 14:15:33 >
  • Zatax Z kullanıcısına yanıt
    Hesap isletim ucreti diye bir ucret cook eskiden alinan bi durumdu benim hemen her bankada hesabim var boyle bir ucret alindigini hatirlamiyorum. Eft ucret olayi belli zaman sonra devreye girer. Zambinda garantideki maas hesabim vardi sonra baska yere gecince bir sure devam etti ama banka maas yatmadigini bir sure sonra fark ediyor ve o avatajlari kaldiriyor. Sizde de muhtemelen oyle bisey olacaktir.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Yani Vakıfbank eski maaş hesabım için bundan sonra hesap işlem ücreti almaz mı hiç?

  • Ben işten ayrıldığımda Vakıfbank ayrıcalıkları kaldırdı. Mesela maaşın kadar avans çekebilme gibi. Hesabı yıllar sonra kapattım ve benden hesap işletim ücreti almadılar diye hatırlıyorum yine de sen sor.


    Vakıfbankın neyinden memnunsun bu arada. Bana hangi banka en iyi deseler cevap veremem ama en kötüsü hangisi deseler düşünmeden Vakıfbank derim.

  • Tam tersi ben Finansbank'ın hizmetlerinden çok memnunum. Q üzerinden bir şey sorduğunuzda önemli bir konuysa size hemen arayarak geri dönüş yapıyorlar. 1 kere şubelerine de gitmiştim çalışanları gayet güzel ve temiz giyinmişlerdi. Bir şey sorduğumda nazik bir şekilde cevap verdiler, yardımcı olmaya çalıştılar. Güler yüzlüydüler. Ben çok memnunum limit yönünden çok bonkör hiç gecikmem yok gerçi. Uygulamasını da seviyorum modern bir arayüzü var. Tek eksiği ATM sayısının az olması. Bunu da Denizbank ve TEB ATM'leriyle ücretsiz işlem yaparak telafi edebiliyorsunuz zaten. Garanti de kullanıyorum mesela hiç gecikmem olmamasına rağmen limit vermiyor bana. Garanti kampanyaları daha çok ve daha büyük bir banka ama müşteri memnuniyeti açısından Finansbank'ın eline su bile dökemez üzgünüm. Evet üye işyeri sayısı bakımından Garanti daha yaygın ama müşteri memnuniyeti açısından sınıfta kalmış bir banka. Limit ile ilgili arayınca şubeyle görüşün diyor hemen şubeyi arayınca da reddedilme nedenini aynen okuyorlar bana. Sanki ben okuma yazma bilmiyorum. Finansbank bir kerede 40-50 bin artış yaparken Garanti 5 bin yapıyordu. Garanti'nin burnu havada sanki ister kullan ister kullanma demeye getiriyorlar. Finansbank öyle değil daha ilgili ve müşteri kaybetmek istemiyorlar. Kısacası
    Finansbank > Garanti




  • Zatax Z kullanıcısına yanıt

    Hesap işletim ücreti alınmıyor, dilerseniz bir tane ARI hesapta açın oradan mesai saatlerinde ücretsiz havale/EFT yaparsınız.

  • gidip kapatabilirsin

  • Kapat gitsin, başa bela hepsi neyine uğraşiyosun.Mecburi olarak maaş hesabin harici konuşuyorum.
  • 3-4 ay maaş hesabı görünmeye devam eder.Maaş avantajlarını kullanırsın.Maaş hesap hareketi olmadığından dediğim gibi 3-4 ay sonra standart hesaba döner

  • Kullanmadığınız hesap veya kartları daima iptal ettirin/kapattırın. Bir köşede dursun demeyin hiçbir zaman. Kredi kartı konusunda ise, yedek bir kredi kartı olması daima güzel bir şeydir ana kullanılan karttan hariç olmak üzere.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.