Şimdi Ara

istanbul yaşam koçluğu eğitimi, Yaşam koçluğu İstanbul, Öğrenci Koçluğu Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koçluk Eğitimi; yaşam ile hayaller arasındaki yolculuktur. Koçun rolü; sizi, hayallerinizi gerçek sonuçlara dönüştürmektir, size bu yolda garanti vermek ve sizinle beraber yürümektir. Koçluk tamamen, sonuçlar elde etmekle ilgilidir. Koçluk değişimle ilgilidir. Kişiler zaten tıkandıkları için bir koçla çalışma isteği duyarlar. Çok az bir grup da “en iyi” olmak için bir koçla çalışmak ister. Ama sebep ne olursa olsun koçluk tamamen değişimle ilgilidir. Koçun üstüne düşen görev de, değişimi yakalamak ve desteklemektir. Koçluk tavsiyede bulunmak demek değildir. Koç, cevapları kendisi bildiği ve bulduğu gibi, danışanın da kendi cevaplarını kendisinin bulmasını sağlar. Danışmanlık süreci boyunca kişiye kendi cevaplarını kendisinin bulmasını öğretir ve doğru sorular sormada uzman olmasını sağlar.

    Koçun en temel görevi, kişiyi güçlendirerek ve motivasyonunu yüksek tutarak hedeflerine doğru gitmesini sağlamaktır. Eğer kişinin hedefi yoksa, vizyon veya misyonu yoksa bu konuda çalışmaya başlanmalı ve öncelik buna verilmelidir. Koç, kişinin sağlığı ile de yakından ilgilenmelidir. Spor, dengeli beslenme, zararlı alışkanlıklardan kurtulma, düzenli doktor kontrolü gibi sağlıkla ilgili her şey koçluk konuları ve hedefleri arasındadır. Unutmayın ki zihin ve beden bir bütündür.

    Koçluk Eğitimleri;

    1) Yaşam koçluğu Eğitimi

    2) Öğrenci Koçluğu Eğitimi

    3) Kariyer koçluğu Eğitimi

    4) Profesyonel Sertifikalı Koçluk Eğitimi

    5) Master Sertifikalı Koçluk Eğitimi

    Wozox Koçluk Programları İçin:

    İzmir için 0232 229 0 228 veya 0532 242 23 98 numaralı telefondan alabilirsiniz.

    İstanbul için 0850 885 0 655 veya 0532 242 23 98 numaralı telefondan alabilirsiniz.

    Antalya için 0242 606 0 375 veya 0532 242 23 98 numaralı telefondan alabilirsiniz.


    istanbul yaşam koçluğu,istabul öğrenci koçluğu,istanbul koçluk eğitimi,yaşam koçluğu eğitimi,öğrenci koçluğu eğitimi,öğrenci koçluğu istanbul,yaşam koçluğu istanbul,koçluk eğitimi istanbul,şişli koçluk,şişli koçluk eğitimi







  • Bos isler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.