Şimdi Ara

İstanbul İçin Uygun Fiyatlı Ev İçin Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,uzun yıllardır bir ev alma hayaliyle para biriktirmeye çalışıyorum.Oturduğumuz ev kira ve kentsel dönüşüme verilecek (yıl sonunu bulmaz tahminim) Bulunduğumuz bölgede istanbul bahçelievler eğer yine bu bölgede oturmak istersek ortalama ev kiraları 1500 tl ve üzerinde,benimde düşüncem 1500 tl kira vermek yerine bir miktar kredi çekip bir ev alabilmek.açıkçası çekebileceğim kredi miktarı 75 bin tl seviyesinde (tek maaş ile fazlasını ödemekte zorlanırım) Annem ve benim yani toplamda 2 kişinin yaşayacağı nispeten ulaşım sorunu olmayan (en azından otobüs ile ulaşımın olduğu) 250-275 bin tl civarında hangi bölgeden ev alabilirim (Mümkünse nispeten yeni bir yapı,eski bir yapı alıp yarın bir gün kentsel dönüşüme verebilecek bir durumum olmadığından ötürü) Bu konuda bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.







  • Eyup'te 1+1 veya zemin kat ve altı 2+1 olabilir. Bahcelievler'den sonra yavan gelebilir ama aile yaşar. Fiyatlar nispeten uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende beylikdüzünde ki kendi evimi satıp bahçelievler tarafından ev alacağım. ilgilenirseniz ilanım linktedir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-satilik-2-plus1-metrobuse-yakin-daire-823994712/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.