Şimdi Ara

İstanbul gezintisi için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yarın sabah gelip akşam döneceğiz yht ile, süre kısıtı olduğu için bu başlığı açıyorum zira yeğenime boğaz ve ayasofyayı göstermek istiyorum söğütlüçeşmeden inip hızlı bir şekilde nasıl bir rota izleyebiliriz ? balık ekmek yemek için vakit olurmu ?




  • Vapurla karşıya geç. Karaköyde in galataya git dolaş sonra tekrar karaköyden sultanahmet tarafına geç balığını ye camileri gez yerebatan sarnıcını gez kapalı çarşı mısır çarşısı hızlıca yürü geç sonra hop tekrar vapurla kadıköye ordan yhtye.


    İstanbullu değilim ama gezerken böyle yapmıştım.

  • Google maps iyidir bir de ordan bak
  • google maps ile hangi araca binip ineceğin gösterilmiyorki ? ben hızlı bir şekilde nasıl ulaşım sağlarım derdindeyim.

  • Söğütlüçeşme den marmaray'a binip karşıya geçin zamandan kazanırsınız.
    Sirkeci de inin Kapalıçarşı çıkışından çıkın İstanbul valiliği önüne çıkacaksınız, valilik önünden geçen yoldan devam edin Gülhane parkına gidip dolaşın park sonunda Sarayburnu nda çay kahve için sonra geri dönün Gülhane den çıkın tramvay yolundan yukarıya doğru yürüyün 5' Ayasofya ve Sultanahmet camii gezin, sonra tramvay yolundan tekrar devam edin 5' çemberlitaş istasyonuna gelmeden sağ tarafta sultan Abdülhamit türbesi var ilginizi çekiyorsa ziyaret edebilirsiniz.
    Çemberlitaş oradan sağ tarafta Nuruosmaniye camii göreceksiniz ziyaret edebilirsiniz Nuruosmaniye kapısından Kapalıçarşı ya geçip gezebilirsiniz.

    Galata gitmek isterseniz Aksaray kadar yürüyerek Hacıosman metrosu ile geçebilirsiniz istiklal caddesi Taksim meydan Galata ziyaret edebilirsiniz.

    Füniküler ile Kabataş geçin Ortaköy de dolaşın, kabataşdan vapur ile Üsküdar geçin vaktiniz varsa dolaşın. Marmaray ile Söğütlüçeşme istasyonuna geçin treniniz sizi bekliyor olacak iyi yolculuklar dileriz :)




  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, aradığım cevap böyle birşeydi. Sultan Abdülhamid Türbesini ziyaret etmek istiyorduk ama vakit yetermi teredütü vardı, sanırsam vakit yetecek.

  • Gosterir


    Mobiett yi de kur gelmeden once. Duraklardaki karekodu okutup hangi otobus ne zaman gelio nereye gidio gorursun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.