Şimdi Ara

İstanbul'da fiber altyapı kurmanın son derece karlı olacağını düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bilgim sıfır ama tek güvendiğim şeyin istanbul'un yerleşinin inanılmaz yoğun olması.Yüzölçümü 5.313 km2 olan İstanbul ilinde kilometrekareye 2982 insan düşmektedir. İstanbul nüfus yoğunluğu 2982/km2'dir. Km kare de 3000 bin insan var 4 kişiye ayırsak haneleri 700 hane yapar ve bu yoğun bölgelerde rahat 1000 i geçer. Bu 5 bin metre fiber kablo döşesek en fazla masraf 100 bin tldir sadece kablo masrafı. Panolar bina girişleri vs 1 milyon desek bol bol verdik. Sen yüksek hız ve ucuz internet verirsen inanılmaz reklamın olur 1000 haneden en az 600 ü bu bölgedeki altyapı firmasından alır interneti. 600 kişi ayda 120 tl verse 72 bin tl aylık unutmayın 1 km kare olduğu için yarısı gider olsa. yılda 400 bin kar 3 yıla para çıktı artık 3 yıldan sonra nerdeyse gidersiz pasif gelir oluyor.


    Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Çok yanlışım vardır biliyorum ama net kesildi mobil netten böyle bir fantazi iş kurdum :D








  • Yarın gel Telekom'da başla  


    İstanbul kocaman bir köy. Köle pazarı gibi şehir. Orada yaşayan kime sorsam "abi işim burada olmasa bi dakka durmam" diyor. Haklı hepsi de. Bir dakika bile durulacak bir yer değil çünkü. Her gidişimde (zorla gidiyorum iş için) küfür ederek ayrılıyorum. Zaten o şehrin kaymağını zenginler kalabalıktan uzak rezidanslarda ya da konaklarda yiyorlar. Oralara fiber çoktan gitti bile. Artık içinde bulunduğumuz dönemde apartmanlar bile varoş statüsünde. Varoşa fiber çeksen ne olur, çekmesen ne olur. Ver vdsl'i geç. Hatta adsl ver.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.