Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
5
Favori
34.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.ibfk.com.tr/hos-geldin-aurelien-chedjou/



    HOŞ GELDİN AURELIEN CHEDJOU

    5 Haziran 2017



    Kulübümüz, Kamerunlu savunma oyuncusu Aurélien Chedjou ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Asbaşkanımız Mesut Altan ile kendisini 3 yıllığına Medipol Başakşehir’e bağlayan imzayı atan Chedjou, 22 numaralı formamızı giyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi Transfer. Sanırım bu sene de Başakşehirle zorlu Şampiyonluk yarışına devam edeceğiz kaldığımız yerden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi transfer. ligi bilen bir stoper her zaman avantajdır. Konuşulan para doğruysa(800 bin euro) iyi iş çıkartmışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    İyi transfer. ligi bilen bir stoper her zaman avantajdır. Konuşulan para doğruysa(800 bin euro) iyi iş çıkartmışlar

    Muhtemelen o fiyattır hocam, her yerde aynı fiyat yazıyor, kulüp o konuda açıklama yapmadı henüz, ama her türlü iyi transfer, uyum da sağlarsa A.Epuarenu ile efsane ikili olabilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 5 Haziran 2017; 17:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chedjou iyi transfer kendini verirse çok yararlı olur.Hayırlı olsun Başakşehir'ime.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalçın Ayhan ile yollar ayrıldı.

    Clichy ile ilgileniyoruz diye haberler var.Hatta 2 yönetici Londra'ya gitmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

    Yalçın Ayhan ile yollar ayrıldı.

    Clichy ile ilgileniyoruz diye haberler var.Hatta 2 yönetici Londra'ya gitmiş.

    aynen hocam tam yazmaya girdim, sen yazmışsın
  • Abdullah Avcı Başakşehir ve Genel Sezon Değerlendirmesi / 90+ / 7 Haziran 2017 /PART 1https://www.youtube.com/watch?v=pjOsSSC1Qg8 (İZLENMESİ TAVSİYE EDİLİR)

    Yalçın Ayhan: Hayatımın en kötü günüydü

    Başakşehir'de sözleşmesi feshedilen Yalçın Ayhan, ilk açıklamalarını Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın sunduğu Mixed Zone programında yaptı, ayrılığın detaylarına dair önemli açıklamalarda bulundu http://www.fanatik.com.tr/2017/06/07/yalcin-ayhan-hayatimin-en-kotu-gunuydu-1299314


    http://www.ibfk.com.tr/tesekkurler-yalcin-ayhan/

    TEŞEKKÜRLER YALÇIN AYHAN
    7 Haziran 2017
    Şirketimiz ile 31 Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncumuz Yalçın Ayhan’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kendisine vermiş olduğu hizmet ve emeklerden dolayı teşekkür ederiz.
    http://www.fanatik.com.tr/2017/06/07/basaksehir-den-clichy-hamlesi-1299302

    Başakşehir'den Clichy hamlesi

    Süper Lig takımı Başakşehir, bonservisi elinde olan Clichy'yi transfer etmek için harekete geçti.

    07 Haziran 2017, Çarşamba 17:04

    Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Spor Toto Süper Lig takımı Medipol Başakşehir transferde büyük oynuyor.

    İstanbul ekibi, Manchester City'deki sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Gael Clichy'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
    BeIN Sports'un haberine göre Turuncu-Lacivertli kulübün yöneticileri, Mesut Altan ve Mustafa Eröğüt, deneyimli sol bek oyuncusu ve temsilcileriyle görüşmek üzere Londra'ya gitti.
    Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Pep Guardiola önderliğindeki City formasıyla İngiltere Premier Lig'de 25 karşılaşmada sahaya çıkan Fransız futbolcu, rakip ağları 1 kez havalandırdı.
    31 yaşındaki Clichy, ülkesinin ekibi Cannes'da başladığı kariyerinde Arsenal'de de top koşturmuştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 8 Haziran 2017; 2:54:48 >




  • Küçük takım stoperi Yalçın'ı yollayıp oyun kurabilen,yaratıcı,kapanan takımları geriden açabilecek Chedjou'yu almak çok akıllıca iş. Başakşehir Çaiçara,Chedjou gibi transferler ile daha yaratıcı,topu kullanan,oyuna hakim olan büyük takıma dönüşmeye başladı. Yalçın da işte bu yüzden milli takıma alınmadı hiçbir zaman. Yalçın küçük takım stoperi çünkü. Sürekli kapanan,dar alan da oynayan,iyi sistemli bir takım da sırıtmadı ama milli takım kapanmıyor dar alan da oynamıyor geniş alan da oynuyor Yalçın geniş alan da berbat bir stoper bu yüzden alınmadı hiçbir zaman. Koskoca milli takım da sana özel sistem yapacak diil.
  • http://m.fanatik.com.tr/2017/06/12/basaksehir-elia-yi-istanbul-a-getirdi-1300355



    Başakşehir, Elia'yı İstanbul'a getirdi



    Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ın ardından 2. olarak tamamalayan ve bir sonraki sezon daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Başakşehir, Feyenoord'dan Elia'ya imza attırmak için İstanbul'a getirdi. - İstanbul Başakşehir FK

    Başakşehir, Elia'yı İstanbul'a getirdi



    2016-2017 seoznunda büyük bir başarıya imza atarak Beşiktaş'ın ardından ligi 2. bitiren ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Başakşehir, yeni sezonda da iddialı bir ekip kurmak için çalışmalarını sessizce sürdürüyor.



    İstanbul ekibi Feyenoord'da forma giyen Eljero Elia'yı İstanbula getirdi. Menajeri Serkan Kulüp'ün karşıladığı oyuncu Başakşehir yöneticileri ile görüşmek üzere Atattürk Havalimanı'ndan ayrıldı.



    Bir milyon Euro maaş



    Taraflar arasındaki pürüzlerin tamamen giderildiği öğrenilirken menajeri Serkan Kulüp’le bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelen başarılı oyuncunun yarın kendisini 2 yıllığına Başakşehirli yapacak sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Emre - Elia - Doka - Mossorro - Mehmet Batdal - Adebayor - Visca - Cengiz

    3 büyük takımda yok bu hücum hattı....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sembroni


    Emre - Elia - Doka - Mossorro - Mehmet Batdal - Adebayor - Visca - Cengiz

    3 büyük takımda yok bu hücum hattı....

    Hocam dediğin doğru ama maalesef Doka'nın sözleşmesi bitti, yeni sözleşme yapılmayacak :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimle bir kez daha fantastik bir sezon yaşamaya var mısınız?😎 Yeni sezon kombinelerimiz Çarşamba günü satışa çıkıyor.🤗



    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1375431172525047&substory_index=0&id=716827358385435





    İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Holmen ile yollar ayrıldı.



    Medipol Başakşehir’den Samuel Holmen’e veda

    Medipol Başakşehir, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Samuel Holmen ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.



    Medipol Başakşehir’den Samuel Holmen’e veda

    Spor Toto Süper Lig’i 2. sırada tamamlayan Başakşehir ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan İsveçli oyuncu Samuel Holmen ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedildi.

    Medipol Başakşehir ile 100'ün üzerinde maça çıkan Samuel Holmen'e, Başkan Göksel Gümüşdağ tarafından kendisi için özel olarak hazırlatılan, üzerinde forma numarası ile 100 yazılı bir plaket takdim edildi.

    Veda töreninde hizmetleri için Holmen'e teşekkür eden Göksel Gümüşdağ, “Bu kulübe geldiğin günden bugüne sahadaki hizmetlerinin yanında, takım arkadaşlığın, davranışların ve centilmenliğinle de örnek oldun. Bizde her zaman yerin ayrı olacaktır. Türkiye ve İstanbul'a her zaman bekliyoruz” diye konuştu.

    Samuel Holmen ise, “İstanbul Başakşehir'in hayatım boyunca benim için özel bir yeri olacak. Bu kulüpte çok güzel günler geçirdim ve çok güzel kalıcı dostluklar edindim. Bundan sonra sizin İskandinavya'daki temsilciniz olacağımı bilmenizi istiyorum” dedi.



    Kaynak:http://skor.sozcu.com.tr

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baştakiler gitsin Başakşehirinde küme düşme zamanı gelir 2 3 sene önce ptt'de oynarken ne oldu birden çıktı garip neyse Allah büyük Türk futbolu inşallah düzelicek.
  • Aykut Kocaman'ın Konya da yaptıkları Avcı'nın Başak da yaptıklarından çok daha büyük, çok daha zor iş aslında ama Kocaman'ın hakkı yeterince verilmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver Wood

    Baştakiler gitsin Başakşehirinde küme düşme zamanı gelir 2 3 sene önce ptt'de oynarken ne oldu birden çıktı garip neyse Allah büyük Türk futbolu inşallah düzelicek.

    Hocam öyle gözüküyor olabilir, haklısın da sosyal medyamız da sağolsun, algı olayı çok farklı bi şey, ama takım 3 senedir takır takır oynamıyor mu, göz var nizam var, en istikrarlı takım değil mi, sürekli kendini geliştiren takım değil mi, oraya buraya para saçan takım da değil, büyük takımlar gibi, aldıkların oyuncuların %95i bonservissiz alındı, geriye kalanlara cüzi bonservisler verildi, oyuncu maaşları desen hala çok düşük seviyelerde, bu kadar şeye rağmen hala işin içinde başka şeyler aramak, bu takımın her bir futbolcusunun, teknik direktörünün, teknik ekibin, yönetimin tüm emeklerini yok saymak demektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    Aykut Kocaman'ın Konya da yaptıkları Avcı'nın Başak da yaptıklarından çok daha büyük, çok daha zor iş aslında ama Kocaman'ın hakkı yeterince verilmiyor.

    Kesinlikle Aykut Kocamanın yaptığı da az değil lakin bi Abdullah Avcı kadar olamadı, ligde konumu belli, kupada hiçbir büyük takım elemeden geldi oralara, ama tabi yine kolay değil finale kadar çıkabilmek, hakkını vermek lazım, tabi taraftar gücü de vardı arkasında, ama şöyle de bişi var ben gayet takip ediyorum, ama 3 senedir her geçen zamanda kendini ve takımını geliştiren Abdullah avcının da hakkı kesinlikle verilmiyor türkiyede ve verileceğini de sanmıyorum 4 büyüklerden dolayı ve sağolsun bizim medyamız sayesinde :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyecekmisin34


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    Aykut Kocaman'ın Konya da yaptıkları Avcı'nın Başak da yaptıklarından çok daha büyük, çok daha zor iş aslında ama Kocaman'ın hakkı yeterince verilmiyor.

    Kesinlikle Aykut Kocamanın yaptığı da az değil lakin bi Abdullah Avcı kadar olamadı, ligde konumu belli, kupada hiçbir büyük takım elemeden geldi oralara, ama tabi yine kolay değil finale kadar çıkabilmek, hakkını vermek lazım, tabi taraftar gücü de vardı arkasında, ama şöyle de bişi var ben gayet takip ediyorum, ama 3 senedir her geçen zamanda kendini ve takımını geliştiren Abdullah avcının da hakkı kesinlikle verilmiyor türkiyede ve verileceğini de sanmıyorum 4 büyüklerden dolayı ve sağolsun bizim medyamız sayesinde :))

    İyi de Avcı'ya fazlasıyla bütçe veriliyor bu sonuç şaşırtıcı diil benim için. Aykut Kocaman'ın elinde daha kısıtlı bir kadro var bütçesi belli ona rağmen TR kupasında da Avcı'yı yenip şampiyon oldu. Bana göre fayda-maliyet açısında Kocaman daha başarılıdır. Avcı'nın verdiği maaş ve bonservis 2-3 kat fazla çünkü.

    Bu arada Aykut Kocaman FB'ye gitmek ile çok yanlış yaptı bence. Çünkü Konya da işin zor kısmını geçmişti. Gençleri kazanmış, sistemini iyi öğretmişti. İşin kolay kısmı kalmışken bıraktı yazık etti. Şimdi FB de baskı,kaos ortamında çok zorlanacak kovulursa da tekrardan sıfırdan başlamak zorunda kalacak.




  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Başakşehir ne yapmış da işin arkasında farkli şeyler aranıyor. Chedjou 800 bin euro alacak. Emre ve Adebayor dışındaki oyuncuların maaşı baya az.

    Ligde 3-4 senedir üste oynuyor adamlar. Katılım parası + başarı parası alıyorlar.

    Elia nin ücreti 1 milyon , bonservisi 1.5 milyon



    Sanki adamlar Simon Kjaer almış gibi muamele etmek yanlış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.